Za danas eventualno probam Brajton W1 @1.8
Razlog:Puno bolja forma Brajtona u poslednjih nekoliko utakmica u odnosu na Kardif koji je poceo da pada. I cinjenica da ako dobiju idu na mjesto koje vodi u play-off.![]()
Srecno ako neko isprati ovo.![]()
Mr Signore i Al No1, neaktivni ste mi odje, ostavite nesto da se moze na vrijem odigrat, nema se uvjek na bet365
@Voole, i ja sam odigrao taj w1 na brajton sa cezenom i parmom w1, i barsa GG3+ i keckemeti gg3+
Who let the dogs out
@black
Znash i sam zashto sam neaktivan tu,smijeshan pdf,chast izuzecima,tebe sam bash htio UPOZORIT da ne natrpash previshe jer si mi ok,poz![]()
...
eeee da probamo danas da napravimo malo paraaaa![]()
Lion x-x
admira 1-1
kvota 15 u sporting
Last edited by kupus; 07-03-12 at 14:05.
polunarodni tiket
boka j 1
parma gg
vest hem gg
+
ofenbah gg- pantela
apoel 1+ -l l-
West Ham - Watford Tip 1, Kvota 1.55
West Ham se nalazi na drugoj poziciji Championshipa sa 2 boda manje od prvoplasiranog Southamptona. U poslednjih 10 utakmica West Ham je zabjelezio 6 pobjeda, 2 remija i 2 poraza. Watford se nalazi na 17 mjestu i imaju 14 boda vise od zona ispadanja tako da za sad u sigurnoj zoni. Prosle godine West Ham je pobjedio u gostima Watford 4:0.
lyon ppx (1,95)
barsa gg (2,10)
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Plzen - Mlada Boleslav GG3+ 2.35
19.11.11 GAM Plzen Mlada Boleslav 3 : 2 22.07.11 SUP Plzen Mlada Boleslav 2 : 1
(1 : 1)07.05.11 GAM Plzen Mlada Boleslav 3 : 1 20.04.11 OND Plzen Mlada Boleslav 1 : 2 12.04.11 OND Mlada Boleslav Plzen 2 : 1 23.10.10 GAM Mlada Boleslav Plzen 4 : 3 27.03.10 GAM Mlada Boleslav Plzen 4 : 0 19.09.09 GAM Plzen Mlada Boleslav 2 : 1
Madjarski kup...
Lombard Papa - Kaposvar...1...2.00
Kaposvar ima problema jer im ne igra 5 igraca..
Russia!
Hemofarm-Zlatorog 2 3,50
Moze se i na sigurniju varijantu H2 9,5 .
Hemofarm je u losoj finansisjkoj situaciji,posli su im Boris Savovic,Ivan Maras,trener i jos nekoliko igraca.
Zlatogoru je ovo poslednji voz ako oce da obezbijedi opstanak .
to su prvoklasna sranja na fb.... Vjerovatno i odavde neko ima stranicu na fb i laze narod uzimajuci im pare
jedan predlog od mene
Totenhem - Stivenidz 7+, @13
Last edited by BlackVelvet; 07-03-12 at 15:03.
Who let the dogs out
Taman tako, prestanite vise s tim "dojavama"
Da se proba ..
Juve GG
Parma 1
Catania GG
Sandhauzen 1
Admira 1
Untehaching GG
Vidim niko ne predlaze 3+ na apoel - lion veceras.
Ja to cekam samo jos od sinoc i one dvije poklom kvote na arsenal i benfiku, i necu branit pa nek ide sve u q*ac! :-D
Bacite pogled na tiket, drug igrao sinoć, mene bi srce okinulo garant...
![]()
#fakenews
Parma 1
WestHem 1
Juve GG
i da dodam tog Zlatoroga h2 .
1908.
Apoel X
Juventus 2
West Hem 1-1
Totenhem 1-1
Barselona 1-1
Ovog momka sam pratio postavljao je utakmice pola sata prije pocetka i pogodio je 5-6 za 20 dana, sve sto je postavio je pogodio kvote poko 6-7. Zato sam htio da ga ispratim ali izgleda da ga je samo sreca posluzilaSad ce vjerovatno da otvori novu grupu i da se igra srece
![]()
juve 2
admira tim1 2+
belinzona tim2 2+
olimp 7.18
Admira 2/1 da se proba
Wrexham - Luton x/1 da se proba isto![]()
Last edited by Bon_Jovi_90; 07-03-12 at 17:10.
Igra li ko Lion 2 ??
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Bookmarks