Min. 0.2 ispod fabricke specifikacije.
TAKUMI
A sto ovo za gume rodjaci?
Ja kao veliki drifter pumpam zadnje na 2.5.
Fabrika veli 2.4, tako idu prednje a pozadi da se kliza to sto moze
A i uvija se guma pri brzoj voznji ako je izduvana.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Lancia kappa coupe 2.0T
klima mi ne radi
nije crkao osigurac kao ni ventilator (klima radi, ali e izduvava)
pitanje:
Yna li neko dje se nalazi relej koji je za klimu???
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
je li ko od vas vozio Barum Bravuris 2 i/ili Toyo Proxes 4E ? kako su se pokazale?
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
za barum mi su mi se falili ljudi, mada je sam misljenja da za voznju krzo grad i do mora svaka je guma isti matrak.ista klasa-svaka guma je dobra.
p.s meni su fabricki bile gume na 2.4 (16/205/55) i spustio sam ih na 2.2 ali cu narednih dana i jos dolje. na 2.4 je auto bilo kao da vozim kremenko-car.uzas.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
kad kazes trosi se brzo mislis li na nekih 10.000 km razlike?
Pazi, sa mojim gumama sam presao oko 24 000 do sad, imam jos 70-75% mesa.
Frend sa Toyom je presao 22000 i nesto, i bile su ready to go.
Ja mislim da cu ubit 55 000 km s njima.
Opet kazem, ne drze kao Toyo Proxes ili kao Bridge RE720, a ni kao Conti SportContact (iako bi trebalo da budu tu negdje, jer ih radi Continental i smjesa je slicna SportContactu), ali su tihe, jake, auto je mnogo upravljiji nego na Pirelli P6 koje sam imao prije ovih, po snjegu sam vozio bez problema i zadovoljan sam aquaplaningom. Bocno drzanje po kisi nije odlicno, ocjena mozda 7/10.
Overall oko 8/10.
Last edited by Fabia_Elegance!; 05-03-12 at 21:27.
TAKUMI
ali ti nemas zimske tako da je to dosta. ja cu da trgujem gume pocetkom aprila i njih cu da uzmem i zato te i pitam. s obzirom da imam zimski set onda sam miran 3 sezone (prelazim oko 1000km mjesecno). je li im cijena oko 70 eura?
Moje su 225 55 R16, i bile su oko 500, ali ja sam ih uzeo po nabavnoj.
Mislim da je frend stavio bas te na Clija (195 55 R15) i javim ti cim saznam po koliko ih je platio.
TAKUMI
hvala diretore, don fabio.
i ja se nasmijah i ufatih za glavu hahahahhhh
Neka neka, i ja sam tako mislio jednom da cu moc sa 35.000 na contisport3 brzo da vozim
Originally Posted by my name is ...
ja sam fabia za 55000 promijenio 3 seta... prvo 4x dunlop sp sport, pa onda 4x continetal premium contact2...i na kraju nokian, a ovo su sve ljetnje...a dvije zime izmedju su vozene zimske...i sad cim se skinu zimske, idu nove ljetnje...to ti je 4ti set guma...
ako imas neku foru kako da predjem i 30000 sa jednim gumama ja bih volio da naucimali da vozim, a ne da milim
![]()
p.s.
taj barum mora da je neka legura bakra, aluminijuma i malo gume, pa ti toliko traje![]()
E, znam, samo sto si ih ti sjebao kod aluminijskog i bile su ti kao plastika.
Drzis se ogranicenja na putu, bez "sportske voznje"...znaci vozis normalno. Da ti radi ABS i kontrola trakcije, kontrola pritiska svakih 10 dana, rotation svakih 4000-5000 km.
Dacu ti sliku gume i tacnu kilometrazu da vidis na sto lice.
U USA ljudi voze po 70-100 000 km na jednom setu. Recimo Yokohama Advan ide 100 000 kao iz *****, Kumho Solaris je dizajnirana da traje 100 000 milja i td.
TAKUMI
sve zavisi od voznje,jer guma osim sto se najviše trosi na kočenje tj na naglo usporenje tako i na naglo ubrzanje..
e svaka im cast ako mogu toliko...daj da porucimo onda te gume...ja 20000km ne znam predjem li sa jednim setom...
To sto se tice amerike i uopste okolnih zemalja dje ljudi dosta voze otvorenog puta obda mogu bash masu , a drugo je kod nas dje je takav teren 100m kreni pa stabi , uzbrdo,nizbrdo ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks