View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 988 of 2251 FirstFirst ... 4888889389789849859869879889899909919929981038108814881988 ... LastLast
Results 24,676 to 24,700 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

misic je desne nog, nema veze sa starom povredom
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobro je, samo kad nije ono koljeno. Ako bi ga opet povrijedio tesko bi se oporavio.

P.S. amnesiac, nista od tvoje analize utakmice?

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Prvu utakmicu su ocajno odigrali i dali su gol zato sto je los pas prema golmanu skrenuo vjetar. Nas golman je spasio 3 zicera a momci iz Srbije su promasili nemoguce stvari. Prvu utakmicu su odigrali gore nego ovu danas.
    Ada ja pročitah u nekim novinama "Sokolići nadigrali orliće" pa mislila da smo ih razbili?! Nekakve šanse, presing... pojma nemam đe to pročitah...kad su igrali utakmicu ovdje baš sam se iznenadila, ali mislim da je problem što na te trening utakmice rijetko dođu igrači koje treneri preporuče...kao i za sve kod nas, izgleda da se mora imati veza
    A i uslovi za razvoj mladih igrača su katastrofalni, eto neke jade u Budućnosti, ali bogomi u drugim klubovima mrka kapa... samo suvi talenat koji uvene brzo, ili se povrijedi, ili mu je ekstra da bude glavna faca među curicama i ništa mu drugo i ne treba pa se i ne trudi jer mu svi pričaju da on strašno igra!
    Ovo je Balkan
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    P.S. amnesiac, nista od tvoje analize utakmice?
    A ne stižem ništa ovih dana, ali ukratko:
    1. Utakmica je prijateljska a prijateljske služe za isprobavanje i nije smak svijeta ako se te varijante pokažu kao pogrešne.
    2. Odlična je stvar što smo, i pored problema i loše igre, ipak dobili jer će značiti za moral ekipe.
    3. Pokazuje se još jednom da nam je najvažnija forma igrača koji prave razliku, što opet ne znači da treba igrati samo na njih kako sam čuo iz medija jer se dešava da su isti van forme
    4. Ukoliko su Mirko i Stevan zdravi, Simon bi mi bio na klupi jer ukoliko ga budemo još čekali da proradi, mrka kapa. Sad mi je najbliža varijanta 4-3-3 sa Delibašićem ili Bećirajom naprijed.
    5. Moraju se probat novi igrači a pogotovo oni sredine terena. Ćetković me je razočarao i žao mi je što Bošković nije igrao da vidimo otprilike koliko može.
    6. Skandiranje protiv Brnovića (protiv čijeg ostanka sam bio) je potpuno pogrešan potez. Skandiranjem se neće smijeniti i to svako zna a ovo je ipak prijateljska. Plus što su mu igrači poslije meča pružili podršku a taj prećerani familijarni odnos nikako nije dobar jer on treba prije svega da im bude autoritet a ne omiljeni stric ili ujak. Razumijem negodovanje, ali je kontraproduktivno i samo se o tome radi.
    7. Izludio sam dok sam na poslu čuo zvuk sa stadiona. Uželio sam reprezentacije.

To je otprilike to. Sa druge strane, Vlaisavljević je zaslužio poseban post. Again. Biće nešto ovih dana s moje strane kad ugrabim vremena .
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Mislim da se vise nemamo sto bojat za jovetino koljeno.
    Nedje sam procitao da je operacija i kasnije oporavak prosao tako dobro da je njemu to koljeno sad toliko jako da da djeluje kao da nikad nije ni bilo povrede...
    Jedino cega treba da se "plasimo" je to u koji ce klub otici na ljeto. :-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Miljenovic o omladinskoj reprezentaciji.

Dvije prijateljske utakmice sa Srbijom bile su odlična provjera za crnogorske fudbalske omladince, a i prilika da selektor Aleksandar Miljenović vidi na koga može da računa u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Pobjeda i poraz bilans je ’’crvenih’’, ali kako ističe Miljenović u razgovoru za Portal Analitika, rezultat je bio u drugom planu.

’’Ovo je prvo okupljanje ove generacije, 94. godište i mlađi, s obzirom na to da naša kadetska reprezentacija prošle godine nije prošla kvalifikacije u Portugalu. Ovo je bila idealna prilika, da na mini pripremama u Budvi pozovemo što veći broj igrača i u sklopu tih priprema odigrali smo i ove dvije utakmice. Rezultat nije bio u prvom planu. Nerealno je bilo za očekivati, sobzirom na prvo okupljanje i veliki broj igrača, da to isprati i rezultat. Prevashodni cilj nam je bio da provjerimo što veći broj kandidata za reprezentaciju. Pozvali smo neke igrače i iz inostranstva, koje nijesmo imali priliku da gledamo. To su igrači 95. godište, ostali su iz domaće lige, igrači koji su svojim igrama u omladinskim ekipama, a neki su i već prvotimci, zaslužili ovaj poziv. Taj osnovni cilj – uvid u formu i kvalitet igrača, smo ostvarili. Igrali smo sa veoma kvalitetnom selekcijom Srbije, čije su mlađe kategorije u vrhu Evrope.’’

U drugom duelu sa Srbijom, selektor je potpuno promijenio ekipu, kojoj je neuigranost bila veliki problem u prvom poluvremenu. U nastavku dominirali su naši momci, a kazna za promašaje stigla je u finišu za trijumf Srbije od 2:0.

’’Ako bih dao šansu igraču pet ili deset minuta, onda to nije nikakva šansa. Rasporedili smo nekako tu minutažu. Deset novih igrača je počelo drugu utakmicu. Normalno je da je ekipa neuigrana, jer ovi momci prvi put igraju zajedno. Srbija je krajem prvog poluvremena došla u vođstvo poslije naše greške u odbrani. Da smo bili uigraniji, i da je igrao prvi par centralnih bekova Kopitović – Vujačić, taj gol ne bi ni primili. U drugom poluvremenu smo znatno igrali brže ulaskom Boljevića i Jankovića. Imali smo više prilika od Srbije. Iako je lijepo dobijati, nama su cilj bile pripreme za kvalifikacije na Kipru u novembru. Nadam se da će i ova reprezentacija nastaviti kontinuitet dobrih igara i prolazaka u elitnu rundu šampionata’’, istakao je Miljenović koji je isprobao svih 28 igrača.
    ’’Imali smo priliku da kroz treninge i utakmice vidimo sve mane i slabosti. Sada imam jasniju sliku što se tiče mogućnosti kandidata. Izdvojili su se neki igrači. Moram istaći da se u ovom uzrastu dešavaju drastične promjene, ili na bolje ili na gore. Tako da ovo i nije konačan spisak. Ima tu još nekih igrača. Na primjer Đorđević, kojeg ne treba provjeravati. On je mladi reprezentativac, a nadamo se da ćemo ga imati kada krenu kvalifikacije.’’

A dok krenu kvalifikacije, Crnogorci će odigrati još nekoliko prijateljskih utakmica.

’’Imaćemo turnir u Švajcarskoj, zatim Ćele Vilotić u Subotici, na kojem će pored domaćina Srbije i nas, učestvovati Izrael, Mađarska, Ukrajina i Belgija. Imamo dogovorene utakmice u Austriji. U pregovorima smo sa još nekim selekcijama, tako da će biti ispunjen taj plan i program do starta kvalifikacija. Krajem mjeseca, to je nova informacija, naša selekcija igraće u Podgorici sa evropskim prvakom Španijom, a u prvoj polovini aprila odmjerićemo snage sa Dancima.’’
    http://www.portalanalitika.me/sport/...a-benfike.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nikola Vujadinovic od CSKA Sofije, Udine, Unirea i Aberdeena zavrsi u Javor
    djabe njemu i 100 youtube clipova

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Niko nista ne napravi ovo kolo. Jedino ga Krkeljic dade za Hapoel Ra'anana. 3 utakmice - 2 gola.
    Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!

Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Kako procitah negdje izgleda Vucinica klupa cke sad za wikend

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

danas citam u dnevne novine o nasima u inostranstvu ali oni daju i ko je igrao i ko nije i jedno 40 % su bili na klupi ili na tribine . a nije ih bilo mnogo ukupno jedno po strane. tako da je umjetnost od takvog kadra i napraviti reprezentaciju kad malo bolje pogledas
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako ga ubode Mirko da umiri sve ove sto ga kritikuju ovih dana.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Dobar go zaistO.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja da sam Mirko ja bi ufatio Del Pjera i jos dvojicu da fino posljemo Kontea u pichku materinu,za opste dobro.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo malo mislim o simonu...zasto se ne proba kao zadni vezni ?

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Eh... A previše je tehnički potkovan da bi ga tamo "tupio".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma neznam...gledaj na primjer svajnstajgera...isto je prvo igrao krilo...a zasto da se ne proba protiv nekoga

losije od drincica nemoze da igra...a za desno krilo je pre spor..
    Last edited by Hrabri_Sokoli; 07-03-12 at 23:58.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hrabri_Sokoli View Post
    ma neznam...gledaj na primjer svajnstajgera...isto je prvo igrao krilo...a zasto da se ne proba protiv nekoga

losije od drincica nemoze da igra...a za desno krilo je pre spor..
    Ma vidish li da ga ne pepeli uopshte , nije problem shto ce igrat, neka igra bilo shto iza spiceva, krilo, srednjaka, samo neka pochne da igra vishe kumim ga kapicom, ugasice se totalno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Steve Kean je totalni idiot, i sumnjam da ce imati neku vecu minutazhu u Blackburnu Simon do kraja sezone. Za njega bi mozhda i najbolje bilo da Blackburn ispane-tada ce dosta igraca otici, kao i gorepomenuti totalni idiot, pa ce moci da igra u Championshipu, koji je prilicno kvalitetan i ni malo lak.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije bitna ljudi pozicija.Moze on da igra sto ocete,desno krilo,lijevo krilo,poluspica,amf,cisti vezni,bilo sto, no je problem sto on ne zapinje,zato je nikakav trenutno.Ja vi rekoh ljetos,zestoko se zajeba u izboru kluba.A greota je sto ne igra a nista grdji nije od saigraca.I propada tako.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cudak je Simon....kad je trebao da se dokazuje u blekburnu,na dvije utakmice odigrao je 17 puta petom,postoji podatak.Mogu mislit kako je to zairitiralo kakvog takvog trenera blekburna... a i navijace....Za reprezentaciju nije odigrao dobru utakmicu od preproslih kvalifikacija,preciznije protiv irske u dablinu....Nisam siguran vise da li zasluzuje da je u startnoj postavi i kod nas...
    Last edited by Insua; 08-03-12 at 10:24.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Insua View Post
    Cudak je Simon....kad je trebao da se dokazuje u blekburnu,na dvije utakmice odigrao je 17 puta petom,postoji podatak.Mogu mislit kako je to zairitiralo kakvog takvog trenera blekburna... a i navijace....Za reprezentaciju nije odigrao dobru utakmicu od preproslih kvalifikacija,preciznije protiv irske u dablinu....Nisam siguran vise da li zasluzuje da je u startnoj postavi i kod nas...
    Nisam znao za tu statistiku, ali od 4 utakmice gdje sam ga ja gledao u Blackburnu, na dvije je odigrao solidno, a na dvije bash odlicno. Dao je par golova i nije igrao preko qourca, naprotiv-nego bash kako treba u PL da se igra, puno trcanja, svuda ga je bilo i odlicno odradjivanje defanzivnih zadataka. Sjecam se da ga je Kean bio protiv Sunderlanda (ja mislim) stavio prakticno na desnog beka jer je branio 1:0, i bio je definitivno najbolji u toj odbrani (kiksevi shtopera su doprinijeli da na kraju bude 2:1 za Sunderland). Medjutim, od tada nije ulazio, prakticno. Zashto?-sami bog gospod zna.

Ja i dalje tvrdim da je Simon odlican igrac, vjerovatno i najvazhniji u nashoj ekipi (upravo zbog toga shto kombinuje osobine radilice i solidnog tehnicara), samo kad ga ne bi trenirala ova 2 ignoranta (Kean i Brnovic). Upropastishe chovjeka, Kean koji ga ne ubaca (iako je bolji igrac od svih u prvoj postavi Blackburna, komotno ovo kazhem) a Brnovic koji forsira samo njegove napadacke kvalitete, iako su mu defanzivni/trkacki/paserski trenutno mnogo bolji.

Inache, smislio sam novi nadimak za Brnovica-Tetejac (TT-Toloshki Takticar).
    Last edited by Recordare88; 08-03-12 at 10:43.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Nisam znao za tu statistiku, ali od 4 utakmice gdje sam ga ja gledao u Blackburnu, na dvije je odigrao solidno, a na dvije bash odlicno. Dao je par golova i nije igrao preko qourca, naprotiv-nego bash kako treba u PL da se igra, puno trcanja, svuda ga je bilo i odlicno odradjivanje defanzivnih zadataka. Sjecam se da ga je Kean bio protiv Sunderlanda (ja mislim) stavio prakticno na desnog beka jer je branio 1:0, i bio je definitivno najbolji u toj odbrani (kiksevi shtopera su doprinijeli da na kraju bude 2:1 za Sunderland). Medjutim, od tada nije ulazio, prakticno. Zashto?-sami bog gospod zna.

Ja i dalje tvrdim da je Simon odlican igrac, vjerovatno i najvazhniji u nashoj ekipi (upravo zbog toga shto kombinuje osobine radilice i solidnog tehnicara), samo kad ga ne bi trenirala ova 2 ignoranta (Kean i Brnovic). Upropastishe chovjeka, Kean koji ga ne ubaca (iako je bolji igrac od svih u prvoj postavi Blackburna, komotno ovo kazhem) a Brnovic koji forsira samo njegove napadacke kvalitete, iako su mu defanzivni/trkacki/paserski trenutno mnogo bolji.

Inache, smislio sam novi nadimak za Brnovica-Tetejac (TT-Toloshki Takticar).
    http://www.sportske.net/vest/daj-gol...ice-51620.html

Simona pratim od pionira buducnosti,i za sve si u pravu sto se tice njegovih fudbalskih kvaliteta.Za njega mora imat mjesta medju onim kosarkasima blekburna.Ali mentalno je limitiran...sjetimo se ove gluposti
    http://naslovi.ha.rs/2009-08-19/spor...vinite/1286929

Nema taj pocetni pristup.Uvijek je imao problem sa klubovima,trenerima,igracima....Morao je bolje da se nametne.....Meni najvise smeta sto ne pruza dobre partije u reprezentaciji,a ocekivao sam puno...

A TT-a cekamo protiv belgije,kao zapete puske....

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Mozemo pricati sto ocemo momak je imo weliki potencijal, kao mnogi al ga nije iskoristio i za njega se moze reci da je jedan prosjecan igrac nista vise

Thanks Thanks Given 
    9,218
    Thanks Thanks Received 
    6,686
    Thanked in
    2,626 Posts

Sve je to nebitno jer je momak moze se reci uspio kao fudbaler. Moze da igra jos 7 ili 8 godina a zaradio je bas dosta para

Page 988 of 2251 FirstFirst ... 4888889389789849859869879889899909919929981038108814881988 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)