moja preporuka za danas, iskulirajte ligu sampiona sto se tiketa tice, no ljepo sjedite i gledajte...
Ево неки дубл за датум 06.03.2012.
Essen - Moenchengladbach (Am) 2 – 2.30
Bristol City – Leicester 2 – 2.00
Квота: 4,60
moja preporuka za danas, iskulirajte ligu sampiona sto se tiketa tice, no ljepo sjedite i gledajte...
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
ovo su samo predlozi...
Gillingham Vs Barnet...X2....2.00
Gilingham je u velikom problemu sa povrijedjenim igracima, veceras igra bez cak 9 vaznijih igraca: Joe Martin, Priestfield, Simon King, Jack Evans, Danny Kedwell, Jo Kuffour, Gavin Tomlin, Curtis Weston, Jack Payne.... Gilingem je sa ovim igracima vezao 3 poslednje pobjede, prije toga ocajni rezultati! Barnet ima manjih problema sa povrijedjenim odbranbenim igracima igrace bez 3, Paul Downing, Boss Lawrie Sanchez, Danny Senda! Barnet ima ocajne rezultate poslednjih nekoliko kola, vecinom slucaja izgube utakmicu i ako su ekipa koja prva povede! Opet mislim da je kostur ekipe Gilingema veceras presudan i da je ovo velika sansa za Barnet da iz ovog meca izvuku deblji kraj ipak su komletnija ekipa i ova situcija sa gilingemom treba da im bude i previse olaksavajuca situacija veceras!!! Srecno!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Morecambe Vs Cheltenham....2....2.30
Morecambe veceras nastupa bez odbranbenog Nick Fenton, i bez Andy Fleming, Laurence Wilson.... Morcomb igra promjenljivo ove sezone, na sredini tabe su i cini nam se da igraju taman toliko koliko im treba da budu mirni!! Ekipa Cheltenham na ovo gostovanje ide bez povrijedjenih sto je prava rijetkost ako uzmemo u obzir da igra dio prvenstva vikend, utorak,vikend, utorak, za mene Cheltenham je ovdje apsolutni favorit jer su na top poziciji i dalje imaju sansu da direktno udju u visi rang! Morkomb je solidna ekipa i bez par povrijedjenih igraca nisu toliko opasna ekipa po Cheltenham!!! Srecno!!!
Russia!
Mufljuzu, milina je citati tvoje analize, svaka cast za utroseno vrijeme. Moja sugestija nasim najboljim tipserima je da da se podijelimo po ligama (kad je vikend u pitanju), i da npr u subotu imamo po 1 tip iz 5-6 najjacih liga, odlicno analiziranih pa da vidimo mozda to upalitipa kao sto ovo radi mufljuz (nek izvinu ostali sto ih ne pominjem sad, ne mogu popamtiti sve jer nije mufljuz jedini koji daje analizve, vec ih ima jos).
Znaci nek razmisle ljudi pa da vidimo, ja sam tu kao neko ko ce pomoci isto, trazimo info po netu, trazimo zadnjih 5 utakmica, statistika, povrijedijene igrace, forma igraca, sve. Pa da probamo da organizacijom nekom i zabavom dodjemo do para![]()
Sve je ok ako su njegove analize, ali kopirat od nekoga ko utrosi dosta vremena za to a ni ne spomenut izvor sankcionise se banom na svakom ozbiljnijem forumu. Nadam se da shvatate da je i to rabota kao i svaka druga, i isto tako se placa.
Nije mi namjera da napadam covjeka nego eto pomenuh to ako se kojim slucajem tvoja ideja prihvati, da se ne late ljudi klasicnog kopiranja.
OK ok, ja vjerujem da @ Mufljuz je skroz legalan tip!Pa i namjera je da se svako po malo zalozi, da se podijelimo po ligama i razbijemo kladionicu, jer nije da s neko zalozi sto ce da kopira analizu od drugog, vec sam da se pomuci malo..
Zato ljudi ako ste za da se podijelimo do vikenda kako i sto i da radimo
Pozdrav u ove sitne sate
![]()
uzgred, sto se analiza tice.. nemora to da bude seminarski rad da se coek smori dok cita.. bolje da to bude nekoliko recenica tj. vasih argumenta zasto ste odabrali taj par i tip.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Da da, to je to tipa "evo tim je vec 7 utakmica zaredom dao 2gola i vise, tipujem dace dati i u ovoj 8 utakmici, jos ako je kod kuce, mislim da je to dobar tip pa probajte" eto nesto nalik tome, uz dobre argumente i onda sastavimo tiket i pratimo. Nadam se da je ideja na mjestu![]()
Nisam bio cijeli dan kuci,svaka cast black.![]()
manje tekmi je zakon, cim se mislis da dignes kvotu ode sve dodjavola
edit: na drugi tiket sam dodao chicago - indiana 1-1, cisto da malo podignem dobitak, al jbg chicago gubi na poluvrijeme pola kosa i dobija 20 razlike na kraj, koma
Last edited by BlackVelvet; 06-03-12 at 07:53.
Who let the dogs out
Pocinje azijska liga sampiona, pa nek bude prvo musko
Brisbane - Tokyo 3+, @1.80
Gamba - Pohang 3+, @1.80
Who let the dogs out
Квота је у паду и на Менхенгладбах (АМ) (2.60>2.20) и на Личестер (2.25>1.95).
***Менхенгладбах је везао 6 побједа у првенству (4 у 2012 години) уз 1 реми (пријатељска утакмица). Менхенгладбах је 2. на табели (Есен је 14ти), са 2 бода заостатка за водећим,а како Есен кући или добија или губи (само 1 реми ове сезоне), очекујем да је овдје 2 сигурна.
***Бристол Сити у задњих 10 утакмица има само 1 добијену (24. Јануара против Донкастера) и 1 неријешену (14. фебруара против Кристал Паласа), док је Личестер у доброј форми и везао је 3 побједе за редом. Требало би да ово прође без већих проблема по Личестер (23. јануара су добили Саутемптон који је 1. на табели 0:2 у гостима). Не би требао да Бристол Сити који је 21. и у лошој форми да представља проблем.
Last edited by MRDzA; 06-03-12 at 09:36.
LS ili FA Cup su teski za prognozu jer mogu sva 3 meca doci X npr a mogu i cuda da se dese da Celzi konacno dobije. Za danas izdvajam mec Engleske Prve Lige,iako ne volim te rangove.
Milton Keynes Dons-Yeovil Tip 3+, Kvota 1.7
MK Dons zauzima 5 poziciju i bori se za promociju. U 15 susreta kod kuce dali su 32 a primili 15 golova (3.1 po mecu). Yeovil ima seriju od 9 susreta u kojima je bilo preko 3 gola. U 16 meceva u gostima Yeovil je postigao 19 a primio 28 golova (2.9 po mecu). Zadnje tri utakmice na kojima je MK Dons igrao kod kuce su se zavrsila rezultatima: MK Dons-Yeovil 3:2, MK Dons-Yeovil 2:2 i MK Dons-Yeovil 3:0.
Last edited by mikecg; 06-03-12 at 10:39.
e da vam se pohvalim dobih sinoc neke parice![]()
levante dupla pobjeda
dandi dupla pobjeda
dobilo se 200 cica![]()
Elgin City v Annan Athletic........1.........2.05
Stirling Albion v Forfar Athletic......1.....2.45
jos dva predloga od mene...necu stavljati info da ne bude prica kako kopiram tekst.srecno
jos jedan Clermont vs Arles.......1....1.80
Last edited by Mufljuz; 06-03-12 at 12:35.
Russia!
Pescara Juve Stabia 4+, bez neke velike filozofije
Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem
danas igram tenis:
Mello R.- Yani M. 1, 1.75
Bemelmans R. - Duclos P.L. 1, 1.40
Sousa J.- Bubka S. 2, 1.80
Reynolds B. - Gojowczyk P. 1, 1.50
ukupna kvota je oko 6,8 .
mozda uz ovo dodam i peskaru gg i za danas dosta.
Toronto - Orlando 2
Washington - Golden State >
Cleveland - Utah 1
Chicago - Indiana P1
Milwaukee - Philadelphia 1
Oklahoma - Dallas 1
Denver - Sacramento 1
Portland - New Orleans P1
mozda neko ispratio.. 2 boldirana su bili najjaci fixevi![]()
Ovaj Arsenal ce nocas da ubije Milan...Prognoziram: 1-1..3.40kvota.............Sa vise para samo 1..kvota 2.1...Ko igra na golove 3+..Za mene milan nema sanse tamo...ne vjerujem u preokret ali u pobjedu sam siguran!..pozz za sve..![]()
There are currently 19 users browsing this thread. (0 members and 19 guests)
Bookmarks