dje ima da se igra ovoooooo ?
1908.
U sporting nema, ja sam evo sad gledao.
Ne no je trebao izbaciti utakmicu iz 15 lige Zimbabvea i rec' eto vam sigurna samo ne znam ima li je dje u kladionice.
Last edited by Sh0ne; 05-03-12 at 16:35.
Nema ovo nidje da se odigra.bas nidje
1908.
Ima na bet365..![]()
ovo ce doc izgleda.u kladionice nije bilo, a ne stigoh nalog da napravim.mada se moze odigrat uzivo bice kvota fina
f6
Doci ce kao i sto dolaze i ostale dojave,bas bi se dojave ovako sirile .
HT 0:1...c c c
idu ovi grci dobro za sad. kvota na 1 uzivo je odjednom pala sa 3,10 na 2,62
Odigrah jos jedan
galatasaraj gg
willem ii 2
o almere x2
sparta gg3+
kvota 10,77
vratila se kvota na 3,10
mozda su iz kladionice zvali telefonom u klub da provjere jeli namjesteno, pa su im grci dali čvrstu riječ da je sve regularno![]()
vec se odavno prosirila ova dojava po fb tako da je mozete okacit macku o rep nema od toga nista cim je cijeli fb zna
agov-fc os tim1 2+
minhen1860-st.pauli tim1 2+
wohlen-arau tim2 2+
levante -betis GG
olimp 17.5
Na fb ne postoje dojave!
ne znam da li je neko od vas pratio uzivo kladjenje u meridianu ali cini mi se da je bio uponudio ovaj iz grcke sto je bio dojava
1-1..penal sa igracem manje..10tak min do kraja
ostade 1:1...volio bih da se dogovorimo, mislim da bi to bilo dobro, da se vise rijec "dojava" ne pominje. Puno vas ima koji pratite fudbal, hokej, kosarku...dajte da pravimo analize i po tome da dolazimo do predloga za kladjenje, jer ovo sa "dojavama" polako postaje smijesno. Nadam se da me podrzavate...
Cak i ako neko ima neku informaciju, neke je "upakuje" u svoj predlog kao necim opravdanu, a ne kao namjestenu.
meridian ima ubjedljivo najgore kvote na tim daje gol..
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Čikago under(191.5)
Filadelfija H2(-2.5)
Raise my hammer,take my aim
Ajmo svi po euro pa da kupimo ovu dojavu http://www.facebook.com/profile.php?id=100003551315655
Pratim lika vidim da pogadje sve osim jedne ali eto vidjecemo...
meridian ima najgore kvote i za prelaze... prije neki dan ja i drug isto uplatili ja u meridian jer mi je na 2m a on u sporting.. njemu dobitak 215 meni 160..
There are currently 76 users browsing this thread. (1 members and 75 guests)
Bookmarks