Page 93 of 825 FirstFirst ... 4383899091929394959697103143193593 ... LastLast
Results 2,301 to 2,325 of 20615

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    2,058
    Thanks Thanks Received 
    1,046
    Thanked in
    420 Posts

Poenta prednjih maglenki je da bacaju ispod, blize i sire od kratkih-oborenih svijetala.
    Znaci ne mogu da smetaju.
    Meni auto izgleda zgodan sa njima ali ih ne palim sem kad se mora. Ovo sad dok nije bilo rasvijete nidje, odradjivale su zesci posao.
    Drugu su napisali kaznu za njih iakoooo je bila smanjena vidljivost
    As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Pa posto je zakon napisao neki seljak koji nije znao da postoje dnevna svijetla (seljak on i svi koji su radili oko toga), tamo pise oborena, ali ako je auto opremljeno dnevnim svijetlima NE POSTOJI policajac koji ce mi napisat prijavu. Treba seljacima objasnit, nista drugo.
    Meni su peglali frendicu zbog istog auta.

P.S. kad smo kod E klase, koji je ***** ovim inzinjerima u Benzu? U voznji imas feeling da vozis W210.

Meni je filing ok iako ima dizel sa 4 cilindra..tj e250cdi.. ima amg sport paket pa je vjerovatno kud i kamo bolji filing od auta sa obichnim vjeshanjem..mada je e klasu najljepshe vozit sedmom 90km/h na 1300o/min i zavalit se...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ova ima obicni paket, 200 pistolj.
    BOZEEEEEE...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A malo je 200cdi na ovoliku tezinu to je 136ks na skoro 1800kg...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne kontam,znaci ti svo vrijeme gledas nekome u stopove kad ides iza njega i to te iritira?Vi ljudi zivota mi nemate zivaca ni malo,svaka glupost vam smeta,mene ne smetaju maglenke ni naprijed ni nazad,naprotiv boli me k***c jeli ih ko upalio ili nije.....a vi preticete zbog toga na pune itd itd?pa super,takvima bih sa zadovoljstvom uzimao vozacke

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

stvarno ne vidim potrebu da se pali zadnja maglenka kad nije magla...a da smeta uveche smeta...shto se tiche prednjih maglenki lichno ne smetaju al mi je malo ljakse trip vozit kroz grad sa njima...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ok brate kad imas q7, x6, bmw 5icu novu i to, ali kad onaj dodje sa autom starim 10, 15 godina i maglenke upali smuci mi se...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znaci da ih palimo samo kad vozimo novija auta vise klase, po mogucnosti kad je vidljivost 10km?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pricam kad je vidljivost jako dobra.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A Ja reko' kad se samo 10km ispred sebe vidi... Moja greska.

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

pogledah letimično postove, maglenke nikad ne smiju da se pale kroz grad, jer radi ulična rasvjeta, pa je vidljivost dobra, a inace se obicno pale kad je kiša i kad je magla i kad je vidljivost smanjena, ja vazda kad se spustam za Kotor na Brajiće ih upalim jer je vazda magla, i tako mi ostanu, i onda me zaustave u Bd ili u Radanoviće i oće da pišu kazna tako da ta go*vna više ne palim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    pogledah letimično postove, maglenke nikad ne smiju da se pale kroz grad, jer radi ulična rasvjeta, pa je vidljivost dobra, a inace se obicno pale kad je kiša i kad je magla i kad je vidljivost smanjena, ja vazda kad se spustam za Kotor na Brajiće ih upalim jer je vazda magla, i tako mi ostanu, i onda me zaustave u Bd ili u Radanoviće i oće da pišu kazna tako da ta go*vna više ne palim

Moje su ON cim padne mrak...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nemaju razloga da se pale ni na novija auta ako nije smanjena vidljivost...josh si veci ljakse ako na neko bijesno auto palish maglenke da bi bio shminka..jedino ne treba brkat dnevna svijetla i maglenke kod novijih auta...pa maglenkama samo ime kaze da se koriste kada je magla tj kada je smanjena vidljivos...moze i kad je kisha prednje ali mislim da nema potrebe za njima...a zadnje jedino kad je magla inache bodu ochi i smetaju zestoko..

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Default "Savremeni" sistemi

Kao sto svi znate po novom sistemu ne trebaju da se nose uplatnice u MUP vec se to odmah sredi cim uplatis kaznu. Medjutim ja regam auto, moji u Bp treba da mi podignu saobracajnu, ode majka i kazu joj da treba da uplati 50e da bi uzela saobracajnu jer imam neku neplacenu kaznu, ona ode fino uplati i tek me posle zove. Ja imam i uplatnicu i sve kako sam tu kaznu platio 3 dana posle prekrsaja. Bio sam danas vozali su me po kancelarijama, znam da im ne mogu izvuc 50e nikako al sad treba da mi stigne kazna od 85e, hocu da nadjem nekog iz uprave koji moze da zavrsi da uplatim 35e i da je to to. Ili idem u zatvor, jer pored svih para i kazni sto mi uzese oce jos duplo da uzimaju. I to ovakvih propusta imaju MASUU, i ko nema uplatnicu kao da nije ni platio i mora opet.. Kome te pare idu? Dje nastaju ovi euri ovoliki, mora da ispadnu iz elektronske zice u nacelnikov dzep?
    Kod koga da idem da izguram ovo nekako do kraja? Malo li je 50e krvavih eura.
    17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

(5)Ministarstvo nadležno za poslove pravosuđa rukovodi radom Registra novčanih kazni i
    stara se o njegovom funkcionisanju.
    (6) Sadržaj i način vođenja Registra novčanih kazni propisuje ministarstvo nadležno za
    poslove pravosuđa.

Dje je ovo ministarstvo?
    17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Ministarstvo Pravde. Sta pise na uplatnici? MUP? Ako je mup onda kopiraj te uplatnice i na arhivi predaj uz zahtjev da ti 50 eur uplate na tvoj tekuci.

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Pokusacu danas to u mup.. A ne moraju mi vracat pare, samo da me registruju nekako za sledecu kaznu koje je 85e, da im uplatim 35e i da mi skinu tu kaznu.. To je manja procedura, a mogu da odrade, samo nece.. Niko tamo iz administracije nije tu da ti pomogne, samo te salju od jednog do drugog.. Kad ce se promijenit to u ovoj drzavi
    17 Al-Isra, 37:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

par postova prije sam pisao kako nisam mogao registrovati auto zato sto "ne treba nositi uplatnice"
    imam osjecaj da to namjerno rade,mene su srecom zvali iz agencije i pitali da li da plate tu kaznu..

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Pa nego sta nego namjerno.. Tako nek se zakine 20% ljudi i ko ne cuva uplatnicu opet placa.. Da je srece da imamo kome da se pozalimo na ovakve lopovluke. Sistem moze da radi ili da ne radi, a ne nekad radi nekad ne radi. LOPOVLUK!
    17 Al-Isra, 37:

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Posle vodanja na 5,6 lokacija (i bisera poput idi u banku pa trazi da ti vrate pare) na kraju sam dosao do odsjeka za finansije mup_a i tamo predao zahtjev za povracaj novca. Predao sve dokaze i trebalo bi da ce vratit tih 50e. Sad koliko taj proces traje nznm.
    17 Al-Isra, 37:

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

e moram vam ispricati biser milenijuma,i ako mi je sad muka kucat

bio sam u UP nekoliko puta ne bi li mi vratili vozacku koju su mi uzeli prije dva mjeseca zbog alkohola u krvi,pa sam vadio krv,posle se dokazalo da sam imao ispod 0,50 promila... uglavnom,niko ne zna dje mi je vozacka,od jednog do drugog me salju,i tako nekoliko puta,dok danas gospodin Janjusevic nije rekao da moram da imam pecat da je resenje od sudije pravosnazno kako bi mi vratio vozacku...a u medjuvremenu saznam da je nalaz krvi bio gotov 4 dana nakon vadjenja krvi,a oni ga mjesec ipo drzali da me ne obavijeste,i da ga ne salju sudiji...odem ja u sud da trazim to resenje,ne bih* li vise uzeo vozacku koju su mi oduzeli bez ikakvog prava i toliko je drze...ulazim ja kod sudije,gospodja od nekih 45 godina,veoma ljubazna,i prepoznala me,sjetila se slucaja,i vadi fasciklu sa tim dokumentima...kaze,ajde da ti ne cekas poziv,nego da mi to odma zavrsimo...pomislih kamo srece da su svi sluzbenici ovako ljubazni i profesionalni...vadi onaj nalaz i zacudjeno kaze NULA CETRDESET OSAM,OOO BOSKOVICU PA VI STE BILI PJANI! ja rekoh,nisam bio pjan sudija,eto vam pise tu,a pise tacno ovako "koncentracija alkohola u krvi je 0,48 promila,vecina ljudi je potpuno trijezna kod ovolike koncentracije alkohola,potpisao Miodrag Šoć"...sudija vadi knjigu o zakonu i pita me JESTE LI VI UPUCENI KOLIKO JE DOZVOLJENO ALKOHOLA,pokazujuci prstom na 0,5 ,ja rekoh jesam sudija,dozvoljeno je 0,50 a ja sam imao 0,48. Kad opali legenda OVDJE PISE 0,5 A VI STE IMALI 0,48 ,STO JE MNOGO VISE OD 0,5... ja je gledam prenerazeno,i kazem SUDIJA 0,48 JE MANJE OD 0,50... kad opet kaze legenda MENI OVDJE PISE 0,5 A NIDJE SE NE POMINJE 0,50 ,VIDITE LI VI DJE SE OVDJE POMINJE 0,50...jaaaa ne mogu da vjerujem...GOSPODJI SUDIJA 0,50 JE ISTO STO I 0,5...opet ona opali AAAA NE NE,NEMOJTE VI TO MENI,VIDIM JA STA OVDJE PISE...okrecem se oko sebe,ne bih li vidio da nije skrivena kamera...kunem vam se da sam na najprostije nacine preko pola sata pokusavao da joj objasnim sta je vece,i da je 0,5 isto sto i 0,50 ,ali sanse nije bilo. Na kraju sam digao ruke od objasnjavanja,a ona je rekla kako mora da me kazni,ali da me nece maksimalno kaznit,i savjetovala me da sledeci put idem taksijem,i rekla kako i ona voli ponekad da popije po koje pivo i vino,pa ide taksijem da je ne bi priveli...
    Naravno da cu vec sjutra ulozit zalbu,i sve sto ide uz to,ali ovo sto zena napravi danas jos uvijek ne mogu da vjerujem...

Thanks Thanks Given 
    1,176
    Thanks Thanks Received 
    1,935
    Thanked in
    1,054 Posts

Hehhe, nadam se da je ovo napisala pismeno i ovjerila Genijalno, imas onda pismeni dokaz da zena ne zna osnove matematike....

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Hahahahah KUKU NAMA KAKVA NAM JE ADMINISTRACIJA KUKU KUKU I OPET KUKU! Pital` je ti da nije koju ona danas popila, da nije taksijem na posao dosla? A zajebavas li se.. Da ako se nadje neko otkaz da joj da zbog tog bisera. Ja prosto ne mogu da vjerujem da ti jos uvijek nisu vratili vozacku.. Kakav bezobrazluk, stvarno nemam rijeci za nase mup_ase
    17 Al-Isra, 37:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Archi View Post
    Hahahahah KUKU NAMA KAKVA NAM JE ADMINISTRACIJA KUKU KUKU I OPET KUKU! Pital` je ti da nije koju ona danas popila, da nije taksijem na posao dosla? A zajebavas li se.. Da ako se nadje neko otkaz da joj da zbog tog bisera. Ja prosto ne mogu da vjerujem da ti jos uvijek nisu vratili vozacku.. Kakav bezobrazluk, stvarno nemam rijeci za nase mup_ase
    Pa nije sudija "mup-as".

Napisi prigovor i predaj u sud na arhivu, ako je ne kazne bar ce joj se sprad cijeli radni vijek.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

ali kad veli A STO FINO NE PRIZNAS KRIVICU,PA OVO ODMA ZAVRSIMO,SVI SU PRIZNALI I JA SAM IH MINIMALNO KAZNILA,PRIZNAJ I TI...
    presmijesna zena
    najjace je to sto je ona u zapisnik sve zapisala kako treba u moju korist,a ipak me kaznjava
    nemam namjeru nju da tuzim,njoj cu samo zalbu da ulozim,i naravno da dobijem,za ovo mi ni advokat ne treba
    a UP cu da tuzim

Page 93 of 825 FirstFirst ... 4383899091929394959697103143193593 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)