Page 252 of 860 FirstFirst ... 152202242248249250251252253254255256262302352752 ... LastLast
Results 6,276 to 6,300 of 21496

Thread: Serije

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

Ako znam, 100 godina sam clan :P
    Greedy torrent na 0.80-90 pa seedujem sto godina neke vece stvari a epizode pobrisem kad odgledam.
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    clan sam na freshon, jedini privatni tracker na kojem sam jos uvijek uspio da odrzim ratio, ali je to prakticno nemoguce sa brzinama koje mi imamo. Super je za HD komplete serija, kad su freeleech, ali ovako zasebno nema shanse, a upload mi max 30-35KBps (i to kad se nadje neko da skida od mene, sto je rijetkost). Jedino da placam nedje za neki seedbox...
    I ja na njemu uspijevam ratio da odrzavam solidno, na what.cd npr. nema sanse, ali bas, jbg, daako bude optika brzih dana pa i taj problem da se rijesi Inace sam sa freshon-om prezadovoljan, ekspresni su, 720p izlazi nekoliko minuta posle ovih obicnih, i uvijek je 50% freeleech tako da se odrzi taj ratio nekako

p.s. pauze su na vecinu serija, valjda nedelju dana, zato ih nema
    Last edited by ^^0LIvEr_QuEeN^^; 02-03-12 at 19:11.

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

ja mogu da odrzavam jedino na racun ovih HD kompleta... Cak nije problem toliko brzina uploada, koliko sto nema leechera, ili oni sa visemegabitnim uploadom pokume sve njih. Takodje, mislim i da je do mojih podesavanja uTorrenta, razmisljam se da ga reinstaliram i vratim sve na stock podesavanja, nedje davno sam prckao sa nekim "optimizacijama" koje bas i nisu dale nekog rezultata...
    freshon.tv cuvam prije svega za snimke F1, u plusu sam samo nekih 10GB, a za to mi treba bar nedelju dana seedovanja kojechega...
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,948
    Thanked in
    1,461 Posts

Znam da znate da dolazi, ali ovo im je najbolji trailer do sad
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

ja mogu da odrzavam jedino na racun ovih HD kompleta... Cak nije problem toliko brzina uploada, koliko sto nema leechera, ili oni sa visemegabitnim uploadom pokume sve njih. Takodje, mislim i da je do mojih podesavanja uTorrenta, razmisljam se da ga reinstaliram i vratim sve na stock podesavanja, nedje davno sam prckao sa nekim "optimizacijama" koje bas i nisu dale nekog rezultata..
    U uTorrent-u imaš reset settings tako da nema potrebe da ga reinstaliraš.

Ja sam član HD-BITS i dok su bili na .ro domenu koristio sam jedan od onih Upload ratio programčića i nabucao 500+ GB uploada (nisam bio gramziv već po ~5 GB u par dana) sad kad su se prebacili na .net plašim se da to radim jer su vjerovatno malo dotjerali to.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    172
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    46 Posts

Oce li bit Eastbound-a nocas? Oni ne pauziraju valjda?
    Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    U uTorrent-u imaš reset settings tako da nema potrebe da ga reinstaliraš.

Ja sam član HD-BITS i dok su bili na .ro domenu koristio sam jedan od onih Upload ratio programčića i nabucao 500+ GB uploada (nisam bio gramziv već po ~5 GB u par dana) sad kad su se prebacili na .net plašim se da to radim jer su vjerovatno malo dotjerali to.
    ne nadjoh tu reset opciju, nego, kako drzite podesavanja u options/preferences/bandwidth? Grijesim li dje?
    Click image for larger version. 

Name:	utorrent.jpg 
Views:	121 
Size:	19.6 KB 
ID:	81743
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja to mijenjam stalno. Kad dlujem, stavim upload limit na 1 kbps, a kad seedujem, obratno.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Awake

Tek je izasla prva epzioda, ali mnogo obecava...
    I am the one who locks.

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Ja to mijenjam stalno. Kad dlujem, stavim upload limit na 1 kbps, a kad seedujem, obratno.
    nisam postavio screenshot toga Dio "number of connections" je bitan (Tcomov DLink ruter, ako ima kakve veze, a ima, jer je shajse)
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by Interpol View Post
    Awake

nisam dolazio na ovaj topic od novembra, sve do prije neki dan, al jel moguce da se nije povela rasprava sve do sad?
    AWakE=AWesomE
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nisam postavio screenshot toga Dio "number of connections" je bitan (Tcomov DLink ruter, ako ima kakve veze, a ima, jer je shajse)
    Heh

Imam i ja Dlink, a to nisam dirao. Ako iko zna kako to popraviti, screenshot molim
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

pa kako ti je na defaultu, ako koristis isto uTorrent, samo javi sta ti stoji u "number of connections" (kod mene je 60/40/4).
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by Interpol View Post
    Awake

Baš sam napisala na drugom mjestu za ovu seriju, i krneula ovdje sa preporukom... Slažem se sa tobom da mnogo obećava, i da je tematika jako dobra.
    Ne bi me začudilo da na kraju serijala jedino on bude taj koji je poginuo u soabraćajnoj nesreći.
    Last edited by Břgíńjĺ; 04-03-12 at 20:38.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa kako ti je na defaultu, ako koristis isto uTorrent, samo javi sta ti stoji u "number of connections" (kod mene je 60/40/4).
    Ja koristim Bittorrent, i stoji mi 200/50/4.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Nije klasična serija, ali - Comic Book Men.
    Jay & Silent Bob striparnica, tako da, ko voli tu ekipu i tematiku uopšte, dopašće mu se.

- I think it's Santa Claus, Michael Jackson, Batman and Robin; the most recognized faces on Earth.
    - Robin? Jesus nowhere on that list?
    Last edited by [kinetic]; 04-03-12 at 22:26.

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by Břgíńjĺ View Post
    Baš sam napisala na drugom mjestu za ovu seriju, i krneula ovdje sa preporukom... Slažem se sa tobom da mnogo obećava, i da je tematika jako dobra.
    Ne bi me začudilo da na kraju serijala jedino on bude taj koji je poginuo u soabraćajnoj nesreći.
    da ne teoretisemo vec sad o kraju serije... samo da ne ispadne razocarene kao za LOST (mada se tu vjerovatno necemo sloziti ). Vjerujem da posle tog debakla svi kreatori ovakvih serija moraju da imaju ideju kako ce se serija zavrsiti (pod uslovom da im TV kuce dozvole da zavrse seriju kako treba). Licno, mislim da nama, kao ni glavnom liku, ne bi ni trebalo da bude bitno koji je svijet stvaran (ako je ijedan od 2)
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Ovaj prelazak sa XVID na X264 nije prošao baš glatko kod korisnika.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da ne teoretisemo vec sad o kraju serije... samo da ne ispadne razocarene kao za LOST (mada se tu vjerovatno necemo sloziti ). Vjerujem da posle tog debakla svi kreatori ovakvih serija moraju da imaju ideju kako ce se serija zavrsiti (pod uslovom da im TV kuce dozvole da zavrse seriju kako treba). Licno, mislim da nama, kao ni glavnom liku, ne bi ni trebalo da bude bitno koji je svijet stvaran (ako je ijedan od 2)
    Nesto sam skeptican prema toj teoriji da kreatori serija ikad [osim u par casnih izuzetaka] znaju kako ce zavrsiti neku seriju. Iz prostog razloga sto nikad ne znaju kad ce je zavrsit, osim ako su David Simon, a rade seriju za HBO.

Sto se tice Awake, sta znam, nisam bash toliko odusevljen, ali nije losha. Jedino sto mislim da ce biti case-of-the-week tip serije, i da nece preko jedne sezone dobiti.
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    Sto se tice Awake, sta znam, nisam bash toliko odusevljen, ali nije losha. Jedino sto mislim da ce biti case-of-the-week tip serije, i da nece preko jedne sezone dobiti.
    Najveći problem je što je NBC u pitanju, i što su očajni. Ljudi ne očekuju od njih konstantan kvalitet jer u zadnje vrijeme stalno pokušavaju da se vade i vrate u "staru slavu", i ne ide im. Čak i dobre serije im nisu gledane.
    Sami "Awake" je okej. Isaacs izuva, podrška mu je skroz dobra, osim "sina", koji mi je nešto bio neinteresantan još dok je bio Jackov sin u LOST.
    Mislim da, ako su pametni, neće orijentisati epizode oko "case of the week", već će se samo ovlaš baviti time samim po sebi, a više načinom kako se te priče vezuju za glavnu misteriju. Ima puno nepoznanica koje mogu na jako zanimljive načine da isplivaju kroz dnevnu rutinu glavnog lika.

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    Ovaj prelazak sa XVID na X264 nije prošao baš glatko kod korisnika.
    pa i ne treba... I vidim da im se nisu svi pridruzili, FoV, 2HD, FQM, da ne nabrajam dalje, se ipak drze kompatibilnosti. Samo se nadam da ce se sada nuditi i XviD i mp4, pa da ljudi biraju, da ne bude ili ili...
    Quote Originally Posted by big giant head View Post
    Nesto sam skeptican prema toj teoriji da kreatori serija ikad [osim u par casnih izuzetaka] znaju kako ce zavrsiti neku seriju. Iz prostog razloga sto nikad ne znaju kad ce je zavrsit, osim ako su David Simon, a rade seriju za HBO.

generalno, when they make a pitch to the execs, sigurno moraju da imaju ideju i da je predstave, da se zna generalni pravac kuda serija ide. Npr. sasvim sam siguran da autori znaju sta se zapravo desava sa glavnim likom, a ne da idu u varijantu "zavlacicemo publiku nekoliko sezona, pa cemo onda odluciti sta se desilo"
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    Najveći problem je što je NBC u pitanju, i što su očajni. Ljudi ne očekuju od njih konstantan kvalitet jer u zadnje vrijeme stalno pokušavaju da se vade i vrate u "staru slavu", i ne ide im. Čak i dobre serije im nisu gledane.
    Sami "Awake" je okej. Isaacs izuva, podrška mu je skroz dobra, osim "sina", koji mi je nešto bio neinteresantan još dok je bio Jackov sin u LOST.
    Mislim da, ako su pametni, neće orijentisati epizode oko "case of the week", već će se samo ovlaš baviti time samim po sebi, a više načinom kako se te priče vezuju za glavnu misteriju. Ima puno nepoznanica koje mogu na jako zanimljive načine da isplivaju kroz dnevnu rutinu glavnog lika.
    evo nekih razmisljanja i odgovora za Awake:
    http://www.tvfanatic.com/2012/03/awa...ries-premiere/
    i poenta:
    Kyle Killen and Howard Gordon, executive producers, have specifically said that it doesn't matter. They have created this story of a man that "lives" in two universes and the end game isn't to answer which is real.
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da mi je da docekam tu drugu sezonu Wilfreda, pa posle neka bude sa mnom sto god. Dobro je sto bar taj Game of Thrones brzo izlazi. Najbolje je skinut' neku seriju koja je snimljena do kraja, jer je ovo iscekivanje agonija.
    Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!

Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako me sherlock neodoljivo podjeca na sheldona,jos kad pocne da pecka votsona...ka da su iskopitali sheldon/lenard odnos inache,odavno nijesam gledao bolju seriju,jes da sam konacno prije kraja neke ep.izvalio sta se desava-5-ta ep. ovo ostalo mi je totalno nepredvidljivo,sa velikim preokretima.josh muzika...aooooo,ne izlazi mi iz glave,bruka!e jes,i justified gledam,do pola druge sezone sam stiga,i masu mi je bolja od prve za koju mi je trebalo 8-9 ep.da mi konacno legne.walton goggins razvaljuje kolko dobro glumi,svi su mi likovi osim ave fenomenalni,art,tim,arlo...raylana necu ni pominjat,scena iz ep.blaze of glory kad izvali lika da ne nosi dinamit...hell yeah!puno mi je bolja bennett pricha,i bash me zanima kako ce zavrsit ovu drugu sezonu.dosta ekipe iz lost-a ima.
    1993-2020

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

evo nekih razmisljanja i odgovora za Awake
    Naravno da nije poenta u tome koji je univerzum stvaran - ja navijam za treću, mnogo zanimljiviju opciju: da su oba stvarni.
    Ako bude procedural s povremenim "peckanjem" detaljima priče o dva svijeta, po*erem im se u show. Istina, nemam kad da čitam te članke, možda i neće...

Page 252 of 860 FirstFirst ... 152202242248249250251252253254255256262302352752 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)