stvarno je ***** ipo
stvarno je ***** ipo
Prsjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aj popij casu jaja
Ursula Andress
![]()
![]()
![]()
![]()
Ća je život vengo fantažija!
ekstra lijepa Emina Jahovic xDD
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
ne znma ocu li promasiti temu...ako to uchinim...selite psot dje smatrati prikladnijim
jeste da je ova prva...vecim dijelom plastiKa...ali.... mi je plastichno prezgodna...presexy...i sve mi je pre...
Svima poznata Sofia Vergara
Attachment 83655Attachment 83664Attachment 83663Attachment 83662Attachment 83661Attachment 83660Attachment 83659Attachment 83658Attachment 83657Attachment 83656Attachment 83665
a ova druga zhena mi je....sva kao meddddd....ali...nekako....ipak...LIJEPA ZHENA u svakom smislu...
ZRACHI.
Kerry Washington
Attachment 83666Attachment 83667Attachment 83668Attachment 83669Attachment 83670Attachment 83671Attachment 83672Attachment 83673Attachment 83674
[IMG]http://www.famemagazine.co.uk/wp-con...-imbruglia.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.stud-center.com/wallpaper...lia-105610.jpg[/IMG]
Nema trika da postujem sliku.
Natalie Imbruglia. Njami.
Natalie je slatka džepna varijanta ali je baš previše suvonjava nekako, sva je žilava na neprivlačan način.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
:shy:
But if you never try, you'll never know..
Aji... Luka, Kat Von D je gradjena kao panj :/
Zbog nje sam i Čari gledao.
a dje nadje ova dva....drveta...
Ket ima ostre crte lica sa sminkom...izazovne...kakve ja dodushe volim kod djevojaka... Ali, ne da je nezhenstvena...i ne da je hradjena kao panj...nego...![]()
![]()
Drugu mladu...ne mogu rec damu..jer bi to bilo damohuljenje (kako sam ovo smislila , a!?)....necu ni kometarisati...
@Morella... Natali ima slatko lice...ali je neko "izvishe" u pravu... mnogo je suva.... kao korijen od ovih panjeva gore![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks