Lokeren-Westerlo mozda moze doc 2/1
Hah sto radi ovaj celsi je li realno ovo,tacno sam zna da je dobro sto ga nisam odigra xD
Lokeren-Westerlo mozda moze doc 2/1
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Jedino mogu pogodit ovo sto fixeve sto dajem za narodni![]()
ima li se dje pratit ovo jedinstvo kukala ti majka nemaju pobjede ove godine![]()
hahahahha sto cini celzi....kako je to luda ekipa..pi...a strah me bilo da igram MIlan 2..epa..:P
Mene Celzi i Bajern,sram ih bilo![]()
prva FT 1-0 durga FT 2-2 ...za malo jbg...X2 isto bila dobra kvota
a evo vam ko prati jedinstvohttp://wienerliga.org/live/?id=287
Russia!
Mufljuz, pao sam vec tiket ali svaka cast za informaciju majstore, pa da ih vise bude! Ko god kaze da je kvota 1,55 mala, taj je lud. Ko ima da udje sa 500e na to, taj je u plusu. A uvjek ce bit onih koji ce da zakeraju.. Srecne nek su pare svima iako ih nisam uzeo![]()
e jbt.. mallorca 1:1 vallecano 4:2.... vazda ta jedna jebena utakmica
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
U LOBu je kvota na Jedinstvo bila 1.70... Ispratio sam, ali zinulo prkno te sam dodao i Čelsi X2 ( !!! ).
sto se danas izfulavah majko mila, bolje bi mi bilo da sam te pare investiro u nekoliko hamburgera, bar bi se ljepo naklopo i bio bi dobrog raspolozenja...
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
momci sta bjese ona igra u rio dupla pobjeda znaci ?
jel to ako npr igram na gosta da gost mora u oba pol da da po gol uz to da pobjedi naravno..
Celzi nije izgubio ni boda u 11 utakmica protiv WBA i danas lagano izgubio...Nansi u 15 utakmica protiv Liona samo jednom izvuka bod a danas vodi 2:0...kako me sahranise finansiski danas majko mila...
ja cu nocas jos probat u singlu sevilju 1 (2,25) i 1-1 (3,75) i to je to za danas...
atletiko ce nastupit bez 2-3 prvotimca, a i u goste veze s vezom nemaju tako da mislim da ovo ima dobre sanse da udje
ladno je doslo vrijeme da samo na borusiju d. moz kucu stavit. ko nema kucu, kao ja, stavi to sto ima para!
salu na stranu, obozavam taj tim. jednostavno su fenomenalni, onakva atmosfera u klubu i onakva igra se tesko srijece...
uzivanje ih je gledat!
Sto napravi ovaj Lil sto je ovo, do 80 minuta 2:0 i 2:2 zavrsiva... Kakvi jadnici, PI!!
Milina je igrati ovo go*no od kladionice rekreativno.
Danas sam malo jače ispratio ovu dojavu od Mufljuza, ali dodah i Čelsi, mada, nema veze to.
Inače, rekreativno. Subota 1e, nedjelja 1e, laganica...
Mnogo sam smireniji.Nerviranja bez, trauma bez, imadoh šećer dobiti za malo, ranije.
![]()
Dalas over(184.5)
Raise my hammer,take my aim
Mufljuz moram da cestitam legendo,vazda ih ima'![]()
a za Mufljuza svaka cast... ali danas nisam bio tu i ne stigoh odigrati... samo kasnije neki tiket bzvz lupanje.. juve 2 barsa x2 i cuda)
kakav je Juventus nesrecni prokleti tim...kakva je to grupa goveda koja me 100i put valja na tiket. Smrdezi
There are currently 37 users browsing this thread. (0 members and 37 guests)
Bookmarks