Ma uostalom što će ti uopšte Blackberry?![]()
evo npr. ovaj http://www.ebay.com/itm/New-Unlocked-Blackberry-9700-Bold-GSM-Wifi-Phone-Black-/220874260262?pt=Cell_Phones&hash=item336d21bf26#ht _1172wt_1110
prvi koji mi je dosao pod ruku![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ma uostalom što će ti uopšte Blackberry?![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
nije za mene licno
![]()
![]()
ja sam miran sto se tice telefona
![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
pitaj ga da ti makar ne upise vriednost na paketu... ako vec nece manju upisat.
ja bih rizikovao i narucio. obavezno ovu drugu opciju za shipping, brze stize i sigurnije je, nemoj rizikovat zbog 10ak eura
posalo sam mu mail pa cemo vidjeti sta ce odgovoriti![]()
u svakom sl. je jeftinije dosta jer je ja mislim ovaj tel kod nas nesto preko 300e a ovdje sa ovom skupljom postarinom je jeftiniji 100e
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
Ja sam čak nekoliko paketa iz Amerike dobio preko USPS Express Mail-a, na kome po defaultu nema Crne Gore... Pošiljke su stizale za 3-5 dana, banjaNaravno, dolazile su u našu običnu poštu, ne preko kurira
![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
I meni slicno.
Last edited by bracomn; 29-02-12 at 17:25.
vjerovatno ne znaju ljudi koji dolaze na ovaj topic. pitaj na gamerski dio foruma.
on ne zna odakle da naruci, sa kojeg sajta
Moze i sa dvd i sa Shopto.
Think different!
narucio sam dvije knjige prije mjesec dana sa bookdepository.co.uk i poslali su ih odvojeno u dva dana 2. i 3. feb. Kako je bilo nevrijeme i ostala muka, cekam ja opusteno do proslog petka i sporta radi nazovem postu da vidim da nisu kojom magijom knjizice dolecele. kad ne lezi vraze, jedna je stigla jos 16. a druga nije (naravno, niko me nije obavijestio da je podignem niti me sacekao listic u sanducetu). nazovem ja opet danas da pitam da nije pristigla ova druga, kazu da nije.
sto mi je cinjet'? da cekam jos ili da sitnu knjigu pisem bookdepositoryuju?
Prvo, hvala na odgovoru. Odlucih da kupim preko shopto.net(dobijam neki DLC besplatno). Sad, ja sam se registrovat na sajt i oni su mi skinuli euro sa racuna. Da li je taj euro skinut da mi se provjeri stanje karice, pa mi vrate to, ili se mozda tako naplacuje registracija? I drugo pitanje je, kako to preuzimam, da li stize na kucnu adresu ili preuzimam to u posti?
PS. Je li ko imao iskustva saRoyal Mail First Class?
Think different!
moze li neko ko zna da mi napise koliko bi me kostalo dostavljanje ovoga:
http://www.ebay.com/itm/2011-liquid-force-hifi-comp-complete-11-meter-/270924476974?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item3f145b 722e#ht_518wt_1139
znaci koliko bih jos morao da platim preko cene proizvoda (postarina, carina itd)?
Meni kasne zadnje posiljke nenormalno, narucene prije nekih mjesec dana
Ja sam jos u Januar narucio nesto i prije neki dan mi stize dok kod prodavca Yallstock na ebay jos nije stizalo... Prije od isth prodavaca mi je stizalo za 20 dana otprilike.
kakvi su ovo likovi u posti.
vidim po brojevima posiljke da su stigli u postu isti dan dva paketa, nazovem call centar njihov i pitam moze li se preuzeti paket i ona kaze moze od sjutra ujutru, ja sjutra vece podjem na salter post expressa oni tamo igraju karte, jedva dodje neki covjek malo popio ja mu objasnim sto sam tu i on onda kao traziiii i traziiiii i vrati se sa objasnjenjm da je to na carini (salter preko puta) i kaze da posiljki nema kod njih. da bi juce fino osvanulo za oba paketa na njihovom sajtu: Neuspio pokušaj uručenja
01-03-2012 14:20 INO Razmjena Prispjela u Izmjeničnu poštu 02-03-2012 15:28 81000 PODGORICA Razmjena Prispjela u poštu 03-03-2012 10:49 81000 PODGORICA Dostava Neuspio pokušaj uručenja
bruka stvarno... Sve je lijepo funkcionisalo dok se nisu posrali ka' u sve.
Ovim putem ako citaju zelim da im se zhvalim u svoje ime i u ime mnogih nas.
Zaplili se dabogda
Last edited by dnikola; 05-03-12 at 06:36.
the World's leading dance event
Sensation
2 paket od razlicith prodavaca iz Hong Konga nijesu mi stigla vec 2 mjeseca. Evo se dogovorih sa prodavcima da ih opet posalju. Mada mislim da ce stic duplo![]()
kasne kasne po malo , ja sam prijje mislio da je zbog onog urnebesa od vremena ali izgleda i nedje drugo koci...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks