Bastija 1 i 2+
Wiliem 1-1
Lakorunja 1-1
Mec Tim1 2+
Sedan Tim1 2+
Cvole Tim1 2+
LASK 1
Liberec 2 (sve im *ebem!)
Jesi siguran u Olipmpiju onu?![]()
A tuga dan...
Bastija 1 i 2+
Wiliem 1-1
Lakorunja 1-1
Mec Tim1 2+
Sedan Tim1 2+
Cvole Tim1 2+
LASK 1
Liberec 2 (sve im *ebem!)
STARO DONESI - NOVO PONESI !
mob: 067 379 121
ovi iz flashscorea jos nisu provalili da je na lakorunju 2-1...
meni prodjose njemci gg,bastija x-1,den bos gg, monaco gg i padam mec 1 za 100e....neceeeeeeeeeeeeeeee
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
evo za sjutra jedan presigurni
aston vila x2 @1.5
werder x2 @1.45
celzi 2 @ 1.95
kvota 4.24
ako bismo dodali jos i
jedinstvo 1 @1.5
olimpija 2 @ 1.95
dobili bi kvotu 12.4
Celzi 2
Arsenal 4+
Lil 1
Dortmund 1
Monpelje x2
kvota je 1.8 ... ja bih to probao 2i3+ (od 2006 milan ih nije pobijedio u gostima)
Nansy - Lyon 2 2.10
Crvena Zvezda - Spartak 3+ 1.90
Palermo - Milan GG 1.70
Alkmar - Herakles 1 1.35
kv. 9.15
kad igraju Iniesta i Xavi,nema zime za Barcu
Doveo Leo Mesi ribu u stan, i ona ode u kupatilo da se osvezi i pripremi za svog dragog. Nakon nekog vremena, izlazi i ugleda ga u krevetu sa dva muskarca.
- Leo, sto je ovo? Pa nacete valjda sva trojica da me...? - upita ga iznenadjeno, a on odgovara:
- Zao mi je, draga, ali ja ti ne mogu ubosti nista bez Cavija i Inijeste!
Haha.
Thun-Servet 1 @1.9
Servet bankrotirao,kakav ce to uticaj imati na igrace,ne znam,ali ne vjerujem pozitivni tako da bi 1 mogla da dodje.![]()
Skroz fucked up NBA rezultati.
Raise my hammer,take my aim
Evo od mene za danas, nadam se da nece opet neki maler da se pojavi sa svojom filozofijom.
Hanover 1-1
Stouk 1-1
Kvota 7,8 sporting
Nots kaunti -karlajl 1 @ 2.15
karlaj u zadnje dvije u goste primio 8 golova ni jedan nije dao, nots kaunti zadnjih 5 meceva w-5, d-0 ,l-1
ipswich - bristol s. 1 @1.8
ipswich u dobroj formi trenutno (pratim ga neko vrijeme) dok bristol s. U katastrofa formi
ovo sam prepisao pa da vidimo koliko ce bit zelenih a koliko crvenih
Selections
1 Sheff Utd Sheff Utd v Oldham
(Full Time Result)03/03/2012 None 1.50 To Run 2 York York v Hayes & Yeading
(Full Time Result)03/03/2012 None 1.30 To Run 3 Luton Luton v Bath City
(Full Time Result)03/03/2012 None 1.22 To Run 4 Legia Warsaw Legia Warsaw v LKS Lodz
(Full Time Result)03/03/2012 None 1.25 To Run 5 Ross County Ross County v Queen of South
(Full Time Result)03/03/2012 None 1.50 To Run 6 Cheltenham Cheltenham v Northampton
(Full Time Result)03/03/2012 None 1.61 To Run 7 Fenerbahce Fenerbahce v Genclerbirligi
(Full Time Result)03/03/2012 None 1.53 To Run 8 Dinamo Zagreb Dinamo Zagreb v NK Osijek
(Full Time Result)03/03/2012 None 1.20 To Run 9 Slovan Bratislava Slovan Bratislava v Dunajska Streda
(Full Time Result)03/03/2012 None 1.18 To Run
Multiples
Blackburn-Aston Villa Tip 1, Kvota 2.2
Zadnje 2 utakmice Blackburn je dobio kod kuce Aston Villu. Aston Villa je 27. januara proglasila bankrot i nalazi se u teskom polozaju. Blackburnu je ovo izvanredna prilika da dobiju 3 boda kako bi se izvukli sa dna tabele i tako malo osigurali opstanak u ligi. Takodje, trener Blackburna je pod pritiskom zbog losih rezultata i preti mu otkaz ukoliko ne pocne sa osvajanjem bodova.
Evo od mene za danas:
Liverpul-Arsenal GG3+
Hanover-Augsburg 1
WBA-Celzi GG
Jedinstvo-Spartak 1
Palermo-Milan GG
Ipswich-Bristol Siti 1
Stoke-Norvic 1
Neki rezime dosadasnjih predloga.![]()
Rayo Vallecano-1
Liverpul-x2
Chelsea-2
Milan-2
Ispwich-1
Juventus-1
Bayern -2
neki lagani![]()
Blekburn 1x
Celzi gg
Juve 1-1
kvota 4.4
kvota na jedinstvo jutros bila 1.65 u meridian ...sad su mi uplacivali neki drugovi 1.5 je ...
Dag & Red Vs Bradford 1....2.60
Dag igra u istom sastavu kao protim Morecambea, stim sto se u ekipu vraca Luke Howell!!
Evo razloga zasto sam se opredijelio za ovaj mec!! Ekipa Bradforda je u problemu sa povrijedjenim igracima: Michael Flynn, David Syers, Simon Ramsden, Lee Bullock, Craig Fagan, Luke Oliver,Will Atkinson..... Ovom pobjedom Dag se vadi iz zone ispadanja, mislim da su jako motivisani nakog pobjede nad Morecambea i da vrlo lako mogu da izadju na kraj sa oslabljenim Bradfordom!!! Srecno!!!
Brechin City v Dumbarton...2....2.60
za domace se vraca Jim Lister,prvi napadac,dok ce van terena biti 6 igraca,od kojih su 5 standardnih.
suspendovani:Scott Buist
povrijedjeni: Paul McLean, David McClune, Charlie King, Gerry McLauchlan i Derek Carcary...
Za goste nece nastupiti samo Ally Graham-povrijedio se protiv Stenhausa i Mark Gilhaney-nije u planu kod menadzera....
U tim se vraca Kevin Nicoll...
Srecno
Russia!
There are currently 26 users browsing this thread. (0 members and 26 guests)
Bookmarks