View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 987 of 2251 FirstFirst ... 4878879379779839849859869879889899909919971037108714871987 ... LastLast
Results 24,651 to 24,675 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Da$a View Post
    pa to sam ja i mislio, iljadu da izbacimo, vijesti bi to odma objavile
    meni jos nije jasno zasto vijesti cute o dusku vec godinama, nikad nikakvu kritiku o njemu nisu dali
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    9,250
    Thanks Thanks Received 
    6,710
    Thanked in
    2,641 Posts

neTko_iz_mase

Momce vrtimo istu pricu dva dana, dakle ja tvrdim da brnovic nema veze sa vezom i da je to novi vlaisavljevic aseg fudbala. Nije mirko samo kivan na publiku bio vec na selektora koji je lagano kazao da je on bio nas najgori igrac u prag. To mogu da kazem ja i navijaci i gledaoci ali jedan trener koji prije svega treba da je psiholog ne smije. Iz ove tvoje price ja jasno vidim da ti branis brnovica i svaka cast svako ima pravo na svoje misljenje. Samo ponavljam da osobe onakvog vokabulara kao sto su treneri mlade i prve reprezentacije nadam se da ne bi mogli ni da rade u iskri iz danilovgrada.

Ponavljam ti da ako se nakon 5 meceva nista ne vidi, bolje se pojacat pred kvalifikacije sa dobrim trenerom jer nema se vremena za gubljenje. Ponavljam nije smak svijeta i da se nikad ne vidi neko veliko takmicenje ali ekipa koja u sebi ima onakva dva igraca plus jos basu, pekovica i nadam se savica (samo da ne klone duhom) treba da ode na neko veliko takmicenje. Vidjecemo u maju sto ce bit protiv belgije ali sam siguran da ce ona dobro da nam otvori oci.

Zdravo mi bio i sarkazam te uvjek krasio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    meni jos nije jasno zasto vijesti cute o dusku vec godinama, nikad nikakvu kritiku o njemu nisu dali
    Nece niko od ovih "novinara" da se zamjera Deju, vidish da mu iz guzice ne izlaze.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Nece niko od ovih "novinara" da se zamjera Deju, vidish da mu iz guzice ne izlaze.
    kritikovali su deja i znaju kritikovat ponekad igru nasih i sl ali njega jjos dohvacali nisu.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    neTko_iz_mase

Momce vrtimo istu pricu dva dana, dakle ja tvrdim da brnovic nema veze sa vezom i da je to novi vlaisavljevic aseg fudbala. Nije mirko samo kivan na publiku bio vec na selektora koji je lagano kazao da je on bio nas najgori igrac u prag. To mogu da kazem ja i navijaci i gledaoci ali jedan trener koji prije svega treba da je psiholog ne smije. Iz ove tvoje price ja jasno vidim da ti branis brnovica i svaka cast svako ima pravo na svoje misljenje. Samo ponavljam da osobe onakvog vokabulara kao sto su treneri mlade i prve reprezentacije nadam se da ne bi mogli ni da rade u iskri iz danilovgrada.

Ponavljam ti da ako se nakon 5 meceva nista ne vidi, bolje se pojacat pred kvalifikacije sa dobrim trenerom jer nema se vremena za gubljenje. Ponavljam nije smak svijeta i da se nikad ne vidi neko veliko takmicenje ali ekipa koja u sebi ima onakva dva igraca plus jos basu, pekovica i nadam se savica (samo da ne klone duhom) treba da ode na neko veliko takmicenje. Vidjecemo u maju sto ce bit protiv belgije ali sam siguran da ce ona dobro da nam otvori oci.

sad ce ispasti da i pored deja branim i ove iz mase
    ali svi mu vi brojite 5 utakmica da je do sada bio trener , kad realno ovo mu je prva pripremna utakmica. na ostale nije mogao da gleda nove igrace sprema ekipu experimentise i sl.
    sad cete reci sa njima je 5 godina, ali kao pomocni trener znaci nije se mnogo pitao niti je odredjivao taktike i sl.
    pa kad je krancar prve tri prijateljske izgubio niko da ja znam nije ni zvizdao i sl, mada je slabije i publike bilo na utakmicama.
    sad dobismo , eto zvizduka nema strpljenja, trener nikakav iako je receno da experimentise malo da vidi sta dje kako moze jos ova ekipa.
    neka izgubi i protiv belgije i dalje je prijateljska. zvizducima se samo rusi atmosfera, to se pokazalo i kod vucinica i uvijek ce to biti. a sto je najgore od svega zvizduci su bili samo zbog toga sto jos neki zele ili se nadaju da ce se kranjcar vratiti. mnogo su neki postali osjetljivi i nemaju strpljenja pa odmah da smjenjuju trenera, nije bitno sto se dobija. island ili holandija ista bi se prica pricala

Thanks Thanks Given 
    9,250
    Thanks Thanks Received 
    6,710
    Thanked in
    2,641 Posts

Momci ja znam da se kranjcar nece vratit i da nas savez nema para za extra kvalitetnog trenera ali mislim da ovo nije dobro resenje.
    Nadam se da cu ja bit u krivu jer svi znamo da ga nece dejo micat bez zveka.
    Grupa nije ni malo laka a to ste vidjeli i po rezultatima prijateljskih meceva, ako se ne dobije prvi mec kuci sanse nam drasticno padaju. Taj mec je najbitniji.
    Brna nek ti je sa srecom pa i tebe sreca da posluzi nadam se zbog svih nas.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Momci ja znam da se kranjcar nece vratit i da nas savez nema para za extra kvalitetnog trenera ali mislim da ovo nije dobro resenje.
    Nadam se da cu ja bit u krivu jer svi znamo da ga nece dejo micat bez zveka.
    Grupa nije ni malo laka a to ste vidjeli i po rezultatima prijateljskih meceva, ako se ne dobije prvi mec kuci sanse nam drasticno padaju. Taj mec je najbitniji.
    Brna nek ti je sa srecom pa i tebe sreca da posluzi nadam se zbog svih nas.
    upravo ovako, posto znamo svi da ga nece micati onda treba dati podrsku zbog tima. niko ne kaze da nisi u pravu da bi trebao biti bolji trener i sl ali zvizducima samo se pogorsava.
    a prva utakmica je najbitnija zbog dobrog starta a to se vidjelo sa filipovicem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja ne znam da li on ima veze ili nema, zato ne izvodim ishitrene zakljucke. Neke promjene u igri mi se ne svidjaju, neke da.

Ne, ja samo ukazujem na to da su neke optuzbe na racun Brnovicevog rada neosnovane. Isto tako, slozicu s tobom da nije trebao da prozove Mirka. Jako glup potez s njegove strane.

Ne, ne, ne... Znamo svi vrlo dobro zasto je kapiten razmisljao da li vise da igra za nacionalni tim. Nemoj, molim te, tu pricu da mi prosipas sad... Ne igra on tu zbog Brnovica, vec igra zbog svog naroda, tj. svoje zemlje. Ma, evo ti Mirkove rijeci: "Razumijem da navijači zvižde, to je sastavni dio fudbala, ali kada vas neko pljuje i brutalno vrijeđa, onda vam dođe da se zapitate čemu sve ovo". Ovo je glavni razlog, a mozda mu se nakupilo i to sto mu neko nije bacio loptu za vrijeme utakmice ili sto nije poljubio neku curu poslije onog gola, a ne security guard-a...

Hmmm... Kad je Kranjcar bio, isto krenusmo sa tri poraza. Nijesmo imali ni igru, ni rezultat. Dakle, to nista ne znaci. Eh, sad, ekipa mora da ima 11 igraca i neke dobre zamjene da bi igrala neko veliko takmicenje. Imala je i Engleska sve zivo, pa joj nije bilo dovoljno da se plasira na EP. Evo Bosna nema srece dva zadnja kvalifikaciona ciklusa. Mi jesmo dobra reprezentacija, ali je potrebno da svi igraju iznad svog nivoa (neki samo na svom) da bi se plasirali na neko veliko takmicenje. Isto tako, sreca bi trebalo da nas pogleda s vremena na vrijeme. Utakmica protiv Belgije je isto prijateljska, molim vas, nemojte to zaboraviti...

I ja se nadam! Cheers!

P.S. Ako sam koga uvrijedio prilikom mojih piskaranja, iskreno, nije mi to bio cilj i ovom prilikom se izvinjavam. Mozda mi je stil tasterisanja grub, ali, vjerujte mi, ja sam jedna dusha od covjeka. Samo sam htio da skrenem paznju na neke stvari koje, po meni, nijesu u redu. Svi smo na istoj strani i svi zelimo isto, a to je - zdrav zivot, podrum vina i dosta zena! Ovo nikako ne ide jedno uz drugo, ali ajde... Zivjeli, pa da slavimo ka' poslije ruznih Engleza!
    Last edited by neTko_iz_mase; 02-03-12 at 18:08.
    Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!

Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Uff ljudi napisaste 5 strana a sve se vrtite oko istog, sto se tice Brnovica postoje dva epiloga.

1.Da odjednom dobije stapic Harija Potera i da nam igra bude mnogo bolja- ucesce na WC , u slucaju da prodjemo na WC dobija novi ugovor svi srecni i zadovoljni
    2.Raspad sistema ne prolazimo na WC 4 il 5 mjesto osvajamo- ostavka ili otkaz

Ako brna usere kvalifikacije ne moze ga ni dejo spasit samim tim sto je dejo za mnogo manje opustio cica.A ako se sjetimo novinari posle losih kvalifikaciju su masu vrsili pritisak na ostavku filipovica

Moj rezime nalazost je vise ce biti ova druga opcija daj boze da grijesim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

2.Raspad sistema ne prolazimo na WC 4 il 5 mjesto osvajamo - Mozda cemo mislit da je lud ali u sledece kvalifikacije smo 100% prvi.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Sa ovakvom igrom taman nam je WC krajnji domet... Javni.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    12,543
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Zvonchi, nemoj da se brukash. Ne razumijesh se, jednostavno, kraj price. Nije sramota ne znati. Simpatican si lik na ovom forumu-ovaj ti je post u rangu sa onim SinishomM shto je tvrdio da Chelsea ne igra fudbal(protiv Barcelone) i slicne stvari. Lijepo je shto pratish utakmice i navijash za reprezentaciju, ali dublje razumijevanje fudbalske taktike i igre uopste ti ocigledno nije jaca strana. Najiskrenije ti ovo kazhem-samo zbog ove druge recenice shto sam quotovao mogli bi da sprdnju pravimo ovdje 3-4 dana, a nema potrebe za tim, niti zasluzhujesh takav tretman. Kao neko ko prati fudbal on a daily basis evo 20 godina, iskreno ti kazhem i prijateljski da si jednostavno lupila. Deshava se svakome, ali da se i izbjeci-zato ti je moj savjet: ako te stvarno interesuje fudbal (shto bi me radovalo), pocni da gledash klupske utakmice na nedeljnom nivou, procitaj malo clanaka o fudbalu ljudi kojima je to posao evo 20-30 godina (recimo, na Eurosportu imash Vengera i Beniteza koji redovno pishu), brzo cesh pohvatati osnovne konce i ukapirati o chemu pricamo i moci cesh kvalitetno da doprinosish diskusiji. Ukoliko nemash vremena/zelje/volje to da radish, idi na utakmice reprezentacije i navijaj, ali se molim te uzdrzhi od komentarisanja taktika, formacija i trenerskih odluka. Zbog tebe ovo kazhem-meni ne smeta nishta, ali ti ispadash neznavena bez ikakve posebne potrebe
    Savjete primamo od onih koji imaju čemu da nas nauče, nijesam sigurna da si dao dobru lekciju pa bilo bi lijepo da me ne savjetuješ jer ovdje nijesmo da nas vaspitavaju i uče niti da nas savjetuju nego da suprostavimo mišljenja!
    A najlakše je bilo svoj šovinistički stav zadržati za sebe
    Nemoj ni pokušavati da se odbraniš jer nijednom muškarcu na ovoj temi nijesi (smio?!) uputio ovakav post i ovo je sramno! (samo zamišljam kako bi odreagovao bilo koji forumaš na ovakve riječi)
    Ne pada mi na pamet da prestanem da čitam i komentarišem na ovoj i svakoj sportskoj temi!
    Pozdrav i nemoj da se brukaš više
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Dje ste danas i u srijedu navijaci da podrzite omladinsku?

Greota je gledat nase mladje kategorije, stvarno jes. Tesko da ce ista izac odatle u skorije vrijeme.

Thanks Thanks Given 
    12,543
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

ja sam gledala omladince na Starom...baš loše su igrali, eto bar malo živosti uniješe Kalač i Boljević kad uđoše. Rekoše da su prvu utakmicu odlično igrali tako da mi nije jasno što im bi danas.
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Prvu utakmicu su ocajno odigrali i dali su gol zato sto je los pas prema golmanu skrenuo vjetar. Nas golman je spasio 3 zicera a momci iz Srbije su promasili nemoguce stvari. Prvu utakmicu su odigrali gore nego ovu danas.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Savjete primamo od onih koji imaju čemu da nas nauče, nijesam sigurna da si dao dobru lekciju pa bilo bi lijepo da me ne savjetuješ jer ovdje nijesmo da nas vaspitavaju i uče niti da nas savjetuju nego da suprostavimo mišljenja!
    Nemoj ni pokušavati da se odbraniš jer nijednom muškarcu na ovoj temi nijesi (smio?!) uputio ovakav post i ovo je sramno! (samo zamišljam kako bi odreagovao bilo koji forumaš na ovakve riječi)
    Ne pada mi na pamet da prestanem da čitam i komentarišem na ovoj i svakoj sportskoj temi!
    Posle smirenja nervoze, i konsultacije sa jednim dobrim forumskim prijateljem i poznavaocem fudbala, shvatio sam da sam i te kako pretjerao u reakciji, te da je ona bila klasicno mushko precerivanje i generalno dosta neukusna i neprimjerena. I dalje mislim da sam potpuno u pravu shto se tice cisto fudbalskog dijela rasprave, ali reakcija je bila way out of line, i zbog toga se iskreno i javno izvinjavam!

Puno pozdrava!
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

You got to love this place.

<3

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    dje je onaj smajli sto kaze "bravo"... ma treba neki za bravcinu

samo da znas da ti je rekao da ne umijes sastavit taktiku forumas koji je Savica stavljao na zadnjeg veznog...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post

samo da znas da ti je rekao da ne umijes sastavit taktiku forumas koji je Savica stavljao na zadnjeg veznog...
    tooo djelji po tome `takticaru`

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post

Samo da znamo svi da primjedbe stavlja lik koji je rekao da je Brnovic najbolji jer je "tu nash Podgoricanin". Nuff said.

Ali neka, bitno je da niko nikome nije upisao ni jedan neopravdani izostanak u dnevnik, jer ste bili na svaaaaaaaaaaaaaaku utakmicu Zbilja Da$a, koliko imash neopravdanih, oce li ti smanjiti vladanje?

I da, Signore, neshto ovaj Tsonga gadno zaribao lately...
    Last edited by Recordare88; 04-03-12 at 09:19.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije prvi put da uđem ođe i zateknem mačevanje kitama.

Moram da priznam da to brine.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zamijenjen Joveta u 20-ti minut! samo da nije neka povreda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sam je trazio da se izmjeni...

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Držao se za ono operisano koljeno. Samo da nije obnovio povredu.
    In vino veritas

Page 987 of 2251 FirstFirst ... 4878879379779839849859869879889899909919971037108714871987 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)