Originally Posted by
Recordare88
Zvonchi, nemoj da se brukash. Ne razumijesh se, jednostavno, kraj price. Nije sramota ne znati. Simpatican si lik na ovom forumu-ovaj ti je post u rangu sa onim SinishomM shto je tvrdio da Chelsea ne igra fudbal(protiv Barcelone) i slicne stvari. Lijepo je shto pratish utakmice i navijash za reprezentaciju, ali dublje razumijevanje fudbalske taktike i igre uopste ti ocigledno nije jaca strana. Najiskrenije ti ovo kazhem-samo zbog ove druge recenice shto sam quotovao mogli bi da sprdnju pravimo ovdje 3-4 dana, a nema potrebe za tim, niti zasluzhujesh takav tretman. Kao neko ko prati fudbal on a daily basis evo 20 godina, iskreno ti kazhem i prijateljski da si jednostavno lupila. Deshava se svakome, ali da se i izbjeci-zato ti je moj savjet: ako te stvarno interesuje fudbal (shto bi me radovalo), pocni da gledash klupske utakmice na nedeljnom nivou, procitaj malo clanaka o fudbalu ljudi kojima je to posao evo 20-30 godina (recimo, na Eurosportu imash Vengera i Beniteza koji redovno pishu), brzo cesh pohvatati osnovne konce i ukapirati o chemu pricamo i moci cesh kvalitetno da doprinosish diskusiji. Ukoliko nemash vremena/zelje/volje to da radish, idi na utakmice reprezentacije i navijaj, ali se molim te uzdrzhi od komentarisanja taktika, formacija i trenerskih odluka. Zbog tebe ovo kazhem-meni ne smeta nishta, ali ti ispadash neznavena bez ikakve posebne potrebe

Savjete primamo od onih koji imaju čemu da nas nauče, nijesam sigurna da si dao dobru lekciju pa bilo bi lijepo da me ne savjetuješ jer ovdje nijesmo da nas vaspitavaju i uče niti da nas savjetuju nego da suprostavimo mišljenja!
A najlakše je bilo svoj šovinistički stav zadržati za sebe
Nemoj ni pokušavati da se odbraniš jer nijednom muškarcu na ovoj temi nijesi (smio?!) uputio ovakav post i ovo je sramno! (samo zamišljam kako bi odreagovao bilo koji forumaš na ovakve riječi)
Ne pada mi na pamet da prestanem da čitam i komentarišem na ovoj i svakoj sportskoj temi!
Pozdrav i nemoj da se brukaš više
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks