View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 986 of 2251 FirstFirst ... 4868869369769829839849859869879889899909961036108614861986 ... LastLast
Results 24,626 to 24,650 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    http://www.vijesti.me/sport/vlaisavljevic-neke-vise-necu-pozivati-clanak-62961

J
    el realan ovaj covjek.Posle svakog poraza su krivi igraci, jes kako da ne , kad bi jednom odgovornost prihvatio tri generacije nam je unistio.Od 2007 igramo u kvalifikacije ewo je 2012 znaci 6 godina punih, jovetic i vukcevic su vec bili gotovoi igraci za A tim oce li mi ko navest koga je A selkcija dobila od igraca od mlade.Po mom neko misljenju koje smtram da i vi svi a foruma ttkao mislite mlada repka sluzi za pravljenje igraca za A tim a mi to jos ne docekasmo bruka.
    Kakva tuga od covjeka i trenera. Ovo mu je ko zna koji put da ponavlja istu ovu pricu, i to radi svaki put kad puknemo malo vecim rezultatom, uvijek su mu krivi pojedini igraci koji se nisu trudili dovoljno. Zaista je nejasno, igraci kad igraju za A selekciju se svi trude, isti slucaj je i sa kadetima i omladincima, ali kako njega vazda zapadnu neki neradnici i "setaci" po terenu, to je stvarno cudno. Ali bitno je da bi on ponudio svoju ostavku u slucaju da smo izgubili kuci od Andore. Bogu za plakat.Treca generacija koju je vrlo vjesto upropastio, treba i to znati. Sledeca ce biti po meni jos i najtalentovanija do sada, i zaista bi bila grehota dati mu priliku da i njih unisti...

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Uufff prosto nevidjeno ajde da bi jedan tim il repka napravial dobar rezultat treba mnogo stvari da se potrefi od srece forme itd.Al ono sto mene para oci jeste da nijednog igraca malda rapka nije izbbacila osim jowete i wukcevica sto je nevidjeno, al jbg dejo zna najbolje nekaovog cutaka ostavi i dalje sama njegova pojava ljdui ono debilno lice da on ima neki atuoritet

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Citajuci ovaj forum moglo bi se zakljucit da je trener u fudbalu potpuno nepotreban i da je sasvim svejedno ko igra na kojoj poziciji,jer je ionako sve stvar srece.

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Janko Simovic potpisao za Dinamo Kijev. Kakav je on igrac, je li ga gledao ko? Igra stopera, pa bi mozda valjao u reprezentaciji s obzirom da smo tanki u odbrani.

http://www.vijesti.me/sport/janko-si...a-clanak-62957

Visok,dosta jak fizicki,mogao bi da postane novi Dzudovic,mislim da je i talentovaniji od njega i steta sto mu nije ranije ukazivana sansa u reprezentaciji jer bi se vjerovatno ranije prodao,a ovako je bespotrebno izgubio neko vrijeme u Mogrenu rekao bih.Da li je dovoljno dobar da postane standardan u Dinamu iz Kijeva?Cisto sumnjam.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E vala ga je Vlaisavljevic precerao. Svaki put kad ovako izgubimo ima istu pricu o nekim igracima koji se ne trude dovoljno. U sljedecoj utakmici stvarno treba organizovati skandiranje + transparent.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Evo posto vidim ima zainteresovanih ,ocemo li da skupimo pare za platno i sprejeve da ispisemo parolu i ako vam je mrsko ja cu poc da je okacim na stadion?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imam ja nekih sprejeva, tako da to nije problem. Samo to platno.
    Znam đe i Duci živi, tako da ako želite da odma' to eskaliramo, ni to nije problem.
    Čuvam neke sarme od Nove Godine samo za tu priliku, dobro su se umirisale.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

E pa da vidim ja za platno sa drugarima ,pa dako ga ja nabavim pred sledeci mec i da krenemo nesto konkretno jer ovak ose ne moze..

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

imate moralnu i finansijsku pomoc od mene, kad zatrebadne javite
    Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
    Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

"Znaće oni sami a i vrijeme će pokazati. Zna se da sam ranije preuzimao odgovornost na sebe, zašto bih sada prozivao nekoga? A kada prođete kao mi u Slovačkoj, onda na 90 odsto tima možete da stavite teret", smatra Vlaisavljević
    jel on lud il laze nas kao da prvi put citamo novine. kao da smo mi kolektivno nepismeni i nista ne znamo. meni je jedino siptomaticno sto ga vijesti ne prozivaju, sto novine cute o njemu. a sve novine znaju kritikovati i deja, i brnovica itd ali njega niko ne pominje. to mi nije jasno , ZASTO????
    pridruzujem se protestu a i prije sam govorio da bi trebali poslati mail na fsc ili bilo kako krenuti u akciju. ovo je uzas
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bo8an View Post
    imate moralnu i finansijsku pomoc od mene, kad zatrebadne javite
    i na mene racunajte!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ajmo da probamo ovako.
    peticija na fb za micanje te fukare - http://www.facebook.com/spasfudbalskecg
    p
    redlozite ako sto treba promijeniti i dodati, jer sam ovo laicki odradio.

LAJKUJTE I ZOVITE PRIJATELJE! Ovo je najmanje sto mozemo da uradimo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kad vi to planirate?? sljedeca utakmica kod kuce je 7. septembra protiv ceske... a do prve utakmice sa cesima 1. juna nemamo vise prijateljskih utakmica...
    tako ako mislite da spasite ovu generaciju, onda se to mora poceti od meca sa belgijom sa transparentom protiv vlaisavljevica...

mogla bi se i facebook akcija napraviti i skrenuti tako paznju cg medija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Čika Džo View Post
    Čuvam neke sarme od Nove Godine samo za tu priliku, dobro su se umirisale.
    HAHAHAHAHAAHAHHAHAHHAHA :lolblue: A ti si blesav, casti mi moje

Za svaku sam akciju te prirode. Cim nesto uslozite, javite da doprinesem kako mognem. Sram i stid nacije. FAK JU DUSKO!
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Da$a View Post
    ajmo da probamo ovako.
    p

tamo sam , fuk u dusko

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Evo posto vidim ima zainteresovanih ,ocemo li da skupimo pare za platno i sprejeve da ispisemo parolu i ako vam je mrsko ja cu poc da je okacim na stadion?
    Count me in mora se ovaj intelektualac micat vishe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ajmo malo akcije na ovome - http://www.facebook.com/spasfudbalskecg
    a
    ko kome treba admin neka se javi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Ne druze ti sve shvatas bukvalno.
    Ja ti rekoh da sam u Pragu mu zvizdao kao i svih ostalih tri hiljade koje su dosle tamo.
    Mozes malo se vratit unazad pa vidjet a cak i u tim poslednjim postovima da sam napisao da smo bez mirka rupa i dzabe i stevan kad nema mirka, najbolje se vidjelo u poslednjem mecu. Ratove i te price o patriotizmu su mi malo crne ali ko ne zna sto ce napisat odmah se lati ove price.
    Ali sitajuci tvoje postove nisam bas upucen da ti uopste pratis fudbal i ne znam sto ce mi da se dopisujem odje u prazno.
    Samo eto da te informisem da Tomasevic ne zaigrava, da je Grbic promijenio za 6 mjeseci tri kluba i da ce vjerovatno sa rotkovicem na ljeto u mladost. Balic se nij enesto previse pokazao one meceve ali eto ajde da ga ne otpisujem. ....no nebitno.

P.S
    ne otpisujem ja Mirka Vucinica no je on sam sebe skoro bio otpisao ali eto nekako su ga ubijdili da promijeni misljenje, pa i on sam je rekao da bi sa cicom prosli dalje i da je trener jedan od glavnih krivaca za ispadanje. Aako ga neko opet nacepi.....
    Aha, ti si bio samo neTko iz mase! Onda si ti u pravu. ne moze biti da toliko ljudi grijesi...

Interesantno razmisljanje...
    Smtras da reprezentacija ne moze bez njega, a opet si tu da ga pljujes i da ga natjeras da vise nikad ne zaigra... Bravo!

Takodje je interesantno sto nijesi htio da se pravdas u prethodnom postu, a ipak si se pravdao, sto ni sad ne znas sto se dopisujes odje, a opet se dopisujes. Cemu tolika konfuzija i da li to utice na fudbalsku precepciju? Hvala, Balsa iz Kraljeva, 12 godina.

Bjese li to onaj isti Mirko sto je trazio da ostane Filipovic?

Ja nijesam pricao o sadasnjosti kada sam pominjao ove igrace, tako da ce prije biti da ti ne pratis vrijeme. Inace, mnogi igraci koji igraju u nasoj reprezentaciji su grijali klupe, pa opet napravismo rezultat. Ja garantujem da ce nasa reprezentacija biti sve jaca i jaca. Vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu...

Svako ko imalo voli reprezentaciju i ovu drzavu nikad sebi nece dozvoliti ovakve ispade! Kad zelite nesto da promijenite ili da iskazete neko nezadovoljstvo, zapitajte se kako ce to sto vi radite uticati na reprezentaciju! Ako ja zvizdim kapitenu, koji je najbolji igrac i koji nam je toliko radosti donio, na koji nacin doprinosim reprezentaciji?! Sto ja postizem ako zvizdim selektoru poslije 5 utakmica? Je li to podrska koja treba reprezentaciji? Stvara li se tako pozitivna atmosfera i je li to ono sto treba ovim momcima pred pocetak kvalifikacija? Kranjcar je posao i ne mozemo ga vratiti. Ako smo kivni, ne znaci da treba da se po*****o u reprezentaciju! Eto vam ga Dejo Savicevic u grad svaki dan, pa fino sjedite s njim, popricajte, pitajte kako i zasto, sredite stvari... Zapitajte se samo sto je u ovom trenutku najbolje za reprezentaciju?! Da li bi u ovom trenutku bilo dobro promijeniti trenera? I to ste nasli na posranu prijateljsku utakmicu (prijateljska, alo!) da prozivate trenera. Ako nijeste znali, prijateljske sluze da se probaju razne stvari. Jeste, da probamo da igramo od noge do noge, da vidimo kako ide. Lose je islo jer nikad do sad tako nijesmo igrali. I nije isto kad iznosi Bozovic loptu i npr. Basa i Pavicevic. Ako mislite da ce opet Mirko da pretrcava teren da bi dao gol i da ce Zveroticu da se posreci par puta, zajebali ste se. Da, igramo napadacki fudbal jer nam je napad u rangu velikih fudbalskih sila. Igrom slucaja nijesmo primili gol u prvih nekoliko utakmica sa Kranjcarem, pa nas je ponijelo. Cim smo ga primili od Bugara, sve je po kurcu poslo! Od tada samo primamo golove! Svakome normalnom covjeku je jasno da je odbrana izgubila samopouzdanje, a prije svih GOLMAN! Je li taktika kriva za onaj gol Islanda ili totalna glupost odbrane? Je li taktika kriva za onu sansu nakon gola, kada je nas igrac vratio loptu 16-erac i spojio njihovog igraca sa golom? Je li to zbog toga sto im je Brna rekao da igraju od noge do noge?? Sigurno je insistirao da se Bozovic i Jovanovic (cini mi se) dobacaju onako u prvom poluvremenu ispred svog gola, a?! Svaki gol, osim onog prvog u Pragu, smo primili na neke nase gluposti. Ali, sve to po strani, gluposti koje navijaci prave su daleko bolnije. Kakva politicka, takva i fudbalska scena. Koliko samo promjena misljenja. Pljuvalo se po Kranjcaru, pa je onda odjednom posato Bog, a pitanje je kakvo bi misljenje imali da je ostao do kraja. Mirko je bio Bog, a sad nam ne valja... Sad ce vjerovatno opet da mu poraste popularnost kad da gol. Brnovica su poslije remija svi dizali, sad se seru po njemu. Protiv Ceske, da nije krenula pjesma sa sjevera, nasi igraci bi bili ispraceni zvizducima. Neke su cak pojedinci i gadjali... Budimo realni, nas narod samo gleda rezultat i samo na osnovu toga donosi svoje primitivne zakljucke.

Ne branim ja Brnovica, ni Savicevica, ni Kranjcara, ni Vucinica, vec reprezentaciju. Mozda vi mislite da radite najbolje i da nema potrebe da branim reprezentaciju od takvih ka' sto ste vi, ali vjerujte da ima. Kad zbog vas kapiten razmislja o napustanju reprezentacije, onda definitivno ima!

Sve najbolje!
    Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!

Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Da$a View Post
    ajmo da probamo ovako.
    p

Od ognja izgorio i fejsbuk i lajkovanje i zvanje prijatelja, eto tako! Držim se ja Prijekog, nać' će on neko platno da uradim nešto konkretno a ne da prdim u čabar iza monitora.
    To ođe mogu da radim po vas bijeli dan.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Čika Džo View Post
    Od ognja izgorio i fejsbuk i lajkovanje i zvanje prijatelja, eto tako! Držim se ja Prijekog, nać' će on neko platno da uradim nešto konkretno a ne da prdim u čabar iza monitora.
    To ođe mogu da radim po vas bijeli dan.
    slazem se i ja za transparente, ali koliko ima do sljedece prilike da ih istaknemo!? ne gubite nista ni ovo da probate

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sinu mi jedna idejica,na transparent izmedju ostaloga da pise: Šefe,koji ti je vrag?

A ovo na fb,vidjite da se malo skupimo pa da se zovu vijesti,oni sve primaju.
    Last edited by etranaz; 02-03-12 at 16:58.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by etranaz View Post
    Sinu mi jedna idejica,na transparent izmedju ostaloga da pise: Šefe,koji ti je vrag?
    Vrlo simpaticno, samo treba da se dogovarate na PM ili se nadjite nedje, a ne ovako da svi znaju sto spremate.

Izrazite nezadovoljstvo svuda. Prije svega treba doci na utakmicu sa transparentom (ne bi lose bilo ni okaciti transparent na neko prometno mjesto u centru grada) i to je pravi nacin da privucete paznju, ali isto tako nije na odmet i da se pisu peticije, lajkuju stranice... Nema toliko efekta, ali eto, mozda pomogne malo.
    Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!

Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by etranaz View Post

A ovo na fb,vidjite da se malo skupimo pa da se zovu vijesti,oni sve primaju.
    pa to sam ja i mislio, iljadu da izbacimo, vijesti bi to odma objavile

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A cisto sumnjam iljadu moj Da$a ali koliko god,dobro je.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by neTko_iz_mase View Post
    A
    Ne branim ja Brnovica, ni Savicevica, ni Kranjcara, ni Vucinica, vec reprezentaciju. Mozda vi mislite da radite najbolje i da nema potrebe da branim reprezentaciju od takvih ka' sto ste vi, ali vjerujte da ima. Kad zbog vas kapiten razmislja o napustanju reprezentacije, onda definitivno ima!

Sve najbolje!
    ne treba nista dodavati kao i prosli post od rijeci do rijeci

Page 986 of 2251 FirstFirst ... 4868869369769829839849859869879889899909961036108614861986 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)