Sedan - x, mvv - x, liberec - x, blackpool - x
Sedan - x, mvv - x, liberec - x, blackpool - x
Teplice - Liberec super pobeda 2
FC Oss - Sparta R 2
A. Lustenau - First Wien 4+
Eindhoven - AGOVV X2
kvota oko 45
Benfika-Porto Tip GG, Kvota 1.6
Derbi portugalske lige. Ova 2 tima do sad su se sastajala 221 put. 82 pobjede Benfike, 85 Porta i 54 utakmice bez pobjednika. Zadnji put je Porto bio domacin i mec se zavrsio 2:2. I Benfika i Porto igraju ofanzivni fudbal. U ovom mecu Benfika je blagi favorit ali je GG najrealniji ishod.
Benfika: Artur, Maxi, Luisao, Garay, Emerson, Javi Garcia, Witsel, Aimar, Gaitan, Rodrigo, Cardozo
Porto: Helton, Maicon, Otamendi, Rolando, Alvaro Pereira, Fernando, Moutinho, Lucho, James, Janko, Hulk
Last edited by mikecg; 02-03-12 at 13:20.
uzivo na bet 365 kvota na cg u19 protiv srb u 18 je 3,4 a prije meca je u meridian bila 1,9, zna li ko sto o tome??
ne zna se koji je vise podbacio od ove dvojice u zednjih 6 utakmica
http://betvirus.com/matchReview/178635/
Evo za narodni hokej Zvolen-Poprad Tip 1, Kvota 2.2
Mislim da je u pitanju saradnja ova 2 kluba. Kad Zvolen igra kod kuce skoro uvijek dobija. Vjerujem da je ovo mec 3 za 3.
Evo jedan mech za sjutra...singl:
Nafta - Olimpija Lublan 2....2.00
Od prosle nedelje pratim desavanja u ekipi Nafta Lendava! Nafta je u velikoj finansiskoj krizi, ekipu su napustila 3 kljucna defanzivca zbog ne izmirenih dugovanja kluba prema igracima, pripremni period nije protekao bas najbolje, odigrano je par prijateljskih utakmica u glavnom protiv Madjarskih ekipa gdje je Nafta porazena, vidno je primijeceno ne zadovoljstvo unutar kluba ...igraci su izrazili veliko nezadovoljstvo situacijom u klubu i dosta su poljuljani ...naime pojavile su se neke informacije da pojedini igraci ne zele da igraju protiv Olimpije.... Sto se tice Olimpije: Kod njih su stvari malo dosle na svoje, 3 su na tabeli zbog losih rezultata proteklih par kola... smijenjen je trener Dusan Kosic i na njegovo mjesto dosao je Bojan Prašnikar veliko ime za Slovence... Prašnikar je veoma zadovoljan pripremama, nemaju ozbiljnije probleme sa povrijedjenim igracima i nagovijestio je dobru igru Olimpije. inace Olimpija ima 2 izvrsna napadaca jedan od njih je najbolji strijelac lige VRSIC koji je postigao 14 golova + 4 asistencije!! Olimpija ima fantastican tim i "MISLIM" da su dosta kvalitetnija ekipa od Nafte koja je u problemu!!! Srecno i pozdrav....
Russia!
Tiket zvani prekrizi krizu![]()
Viljem II 1-1
Cvole 1-1
La korunja 1-1
Kvota 11
Ja bih Cvole izbegavao u narednim kolima, isto tako su i prosle sezone u prvoj polusezoni pokidali da bi slucajno ili namerno odigrali dosta neresenih u drugoj polusezoni, cak su ih i sudije sabotirale a svesno su gurali rkc u prvu ligu. Cvole je redovno dobijao crvene kartone pred kraj sezone.
probati
Mec - Klermon 2
Who let the dogs out
Blackpool-Hull 1
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
DOJAVA:Subota,Odbojkaska liga Srbije poslednje kolo. 17:00h Jedinstvo - Spartak Ljig - 1 1.75 bwin , bet at home ! 10/10
Russia!
e ne mogu fix stavit da mi ga neko ne malerise, tako su mi malerisali i bastiju prije 2 vikenda, pa dodje.
padoh danas na australijance glupe ...
tiket 2:
la coruna 1 (1,55)
blackpool 3+ (1,90)
mvv 1 (1,75)
uzgred dje moze ova odbojka u zemaljske ?
meridian je nema u ponudi na sajtu...
edit: den bosch gg (1,45)
zwolle gg (1,45)
la coruna pp1 (2,10)
Last edited by Shadow'91; 03-03-12 at 14:44.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
There are currently 27 users browsing this thread. (0 members and 27 guests)
Bookmarks