Odavno me nijedna serija nije zabavila kao Psych. Valjda otkad sam otkrio Community. Totalni carevi. Plus, i glumice u sporednim zenskim ulogama su supercute. Npr Julianna Guill i Danielle Harris![]()
Odavno me nijedna serija nije zabavila kao Psych. Valjda otkad sam otkrio Community. Totalni carevi. Plus, i glumice u sporednim zenskim ulogama su supercute. Npr Julianna Guill i Danielle Harris![]()
Fire in the hole!
Danielle Harris kao da je rođena sestra male Allison Scagliotti iz Warehouse 13.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Jes, ladno mi nije do sad palo na pamet, ali liche.
Fire in the hole!
Odgledao sam par epizoda Psycha na Fox Crime i dobro me je nasmijala. Jos i preporuke kad vidim odje, znak je da treba da je skinem. No, trenutno sam okupirah MASTER RAYLAN GIVENSOM. Kakav sef, prejaka serija. Modern Family isto gledam, mnogo dobra.
Inace, kad ce nastavit sa Community-em? Nedostaju mi, mater im.
DICIOTTO
Community se vraca za 15 dana!
A Jim Rash [dean Pelton] osvojio oskara za najbolji adapritani scenario
![]()
Fire in the hole!
BTW, sviđa mi se što su se release grupe KONAČNO dogovorile da napuste stari "pola CD-a" format i sad puštaju 270-280MB MP4, istog ili boljeg kvaliteta.
Ako sam do sad i imao neke zamjerke na ovu sezonu Justified, ova epizoda je sve otklonila. Koje objasnjavanje... Koliko vrhunskih one linera u epizodi. Najbolji od svih mozda Boydov: "I should know better than to ask ARE YOU SHITTING ME?"
Fire in the hole!
meeeh, ko je htio manji filesize, i do sad je imao x264 reencode, XviD je valjao zbog kompatibilnosti sa standalone dvd uredjajima, a za top kvalitet su tu mkv hdtv ripovi, i jos bolje web-dl i bluray ripovi.
Zna li iko kakva je kompatibilnost toga mp4 sa standalone dvd plejerima??
(nečitko)
Nije imao reencode od glavnih releasera, čim izađe. Ja i dalje sve skidam preko RSS feeda EZTV.
A stvarno je vrijeme bilo da se prestane robovanje standalone DVD playerima.
apsolutno se ne slazem za ovo "robovanje". Za mene mi je lako, sve gledam u HD, ali npr. kako sad neku seriju roditeljima i rodjacima da narezem, da ih ceram da uzimaju PC zbog serija? Sto se tice glavnih releasera, ne kapiram kakve veze ima ko je releaser, na pokojni ev0.in
su isto izlazile sve serije, sa vise verzija nego na eztv, i imale su zasebne sekcije za sve formate, i x264 reencode, koji su bili ispod 100MB mislim. Ubace se linkovi u jdownloader, i to je bilo daleko brze rjesenje od torenata. Onda je pukao ev0, pa malo kasnije megaupload, pa su netload i rapidshare drasticno oborili brzine free userima, i sad jos ovaj prelazak na mp4. :miserable:
BTW, zasto nisu presli na mkv (x264), vjerujem da daje bolji kvalitet, a ako bi trebalo sta pozdraviti, onda bi to bio prelazak samo na x264 720p
![]()
(nečitko)
Pa da ali fora kod reencodea je što izađe kasnije, i služi za prenosive uređaje uglavnom. Ovo je bukvalno dogovor velikih grupa da batale zastareli "2 na CD" format. Meni lično, koji režem uredno serije koje volim na DVD, je to zadalo milion nevolja kod uklapanja na disk, jer šest epizoda uvijek bude samo oko 40MB veće od DVDja. :\
na ev0 je reencode izlazio istovremeno kad i ostali, za sve serije. Steta sto ga nisi koristio kad sam ti ga preporucivaoI ja rezem uredno, ali te ne kapiram ovo za 6 epizoda na 1 dvd, na 1 dvd je islo 12 epizoda, a s obzirom da je vecina serija do 24 epizode po sezoni, to je iskoriscenost bila maximalna (za komedije, koje su 22-23 min, je islo do 24-25 epizoda po DVD-u).
Pored starog elegantnog rjesenja, sad moram da se kutaram sa eztv koji evo ni sad ne radi dok ovo kucam :roll: , a i podrska za 720p izdanja mu je losha (web dl nema uopste)
ima li ko da preporuci kakav drugi slican torrent sajt, koji je samo za serije? Bilo ih je nekoliko ranije, al sam pozaboravljao koji su![]()
(nečitko)
Ja nista to ne kapiram, meni je jedino bitno da moze da se metne na standalone DVD, da mogu fino iz kreveta, na velikom ekranu gledat. A to HD i te zajebancije, to mi je potpuno nebitno, ionako rjetko kad uopste uspijem da provalim razliku izmedju obicne i HD verzije.
Fire in the hole!
e pa vise na standalone izgleda neces moci
a za obicnu i HD verziju, pa, zavisi na cemu se gleda i sta se gleda. Npr. Hell on Wheels je nebo i zemlja izmedju XviD i Web-DL 720p verzije, nevjerovatna razlika
(nečitko)
Verbalni, ja imam acc na freshon.tv tj bivsi tvtorrents.ro, slao sam nekom odavde pozivnicu pa nije nista skidao i ugasise ga, kad dobijem opet saljem, mislim da nema boljeg trackera od njega
A strasan je eztv, par puta kad sam gledao za neku seriju kasnili su 1-2-3 sata za ostalim, i 720p nije ni bilo no dan+ kasnije ako uopste.
Ja licno skidam 720p ili stvari od jednog lika sto encoduje 720p u manju velicinu a kvalitet je skoro isti kad sam uporedjivao, njemu treba ~30minuta - sat duze da izadje(ovo pricam kad serija uvece izmedju 3-6 izadje) a ako mi se zuri ko na top gear torrent odma 720 full speed brm, private tracker bilo koji al uglavnom torrent-damage![]()
rm -rf /
clan sam na freshon, jedini privatni tracker na kojem sam jos uvijek uspio da odrzim ratio, ali je to prakticno nemoguce sa brzinama koje mi imamo. Super je za HD komplete serija, kad su freeleech, ali ovako zasebno nema shanse, a upload mi max 30-35KBps (i to kad se nadje neko da skida od mene, sto je rijetkost). Jedino da placam nedje za neki seedbox...
kakvi su uslovi na taj torrent damage?![]()
(nečitko)
Je li prikazivan TBBT sinoć,e ga ne mogu niđe nać.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
ja ni njega ni new girl... EZTV zna tako da preskoci poneku epizodu...![]()
(nečitko)
New Girl nije bila zbog Idola valjda.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks