View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 985 of 2251 FirstFirst ... 4858859359759819829839849859869879889899951035108514851985 ... LastLast
Results 24,601 to 24,625 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Danas vidjeh izjavu Brnovica na tv dje je rekao kako mi ne mozemo da igramo sa 70% posjeda i vidio je koje smo probleme imali da iznesemo loptu od golmana preko bekova i dalje. Valjda je i sam shvatio da treba da zaboravi tu taktiku.

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Zvoncice bili su organizovani!Odbrana je izgledala namrtvo sigurno za razliku od ove tuge sinoc dje se nije znalo dje nam vise duva vjetar.Sem toga i sredina je igrala kolko je mogla i onu igru koju ona moze da igra,a sinoc je prakticno nije ni bilo.
    Cicova igra se meni nije svidjala ali je davala rezultate i naravno da je buducnost naseg fudbala jer mi sa ovakvom ekipom i ovakvim igracima ne mozemo drugacijom taktikom bez onakvom.Brnoviceva taktika nas vodi u poraze od svake krstene reprezentacije pa i cak od ovih jadnih kao sto je Island.
    jesi li ti gledao utakmicu? Mi pobijedismo Island ili si ti nešto pobrk'o?!

Koliko je davala rezultate? Ne znaš da li bi dala, jer poslednja dva meča se obrukao!!!
    Viđi, zadovoljstvo u onim utakmicama za baraž i u baražu, koje mi je pružila ova reprezentacija NIKAD zaboravit neću, ali prosto mi dođe žao što Cico nije ostao, pa da vidimo da li bi gledali baraža jer ovako samo pričate praznu priču! Baraž je izboren bez Cica i to je suština, da li bi ga bilo sa njim to je pitanje i to NIKAD NEĆETE ZNATI
    Dajte bar to malo zasluge ovim momcima, pa i Brni, i puštite ih da rade svoj posao, vi radite svoj, navijajte i to je jedino ispravno
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zvoncice grijesis.
    ovo je bio ISLAND (alo island) a nama je puvalo sa svih strana, trebali su da nas napune samo da su bili maaalo precizniji.
    i koji normalni trener sa autoritetom moze dopustit igracu da mu siri ruke i da vice na njega + je taj igrac najgori u ekipi?! dobili smo iskljucivo individualnim kvalitetom jovetica.
    ali dobro (nije dobro ) treba ga pustit da odradi jos koju utakmicu i vidjet sto sa njim.. za vlaisavljevica treba neka parola da se izbaci jer ono nije humano sto covjek radi.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    jesi li ti gledao utakmicu? Mi pobijedismo Island ili si ti nešto pobrk'o?!

Koliko je davala rezultate? Ne znaš da li bi dala, jer poslednja dva meča se obrukao!!!
    Viđi, zadovoljstvo u onim utakmicama za baraž i u baražu, koje mi je pružila ova reprezentacija NIKAD zaboravit neću, ali prosto mi dođe žao što Cico nije ostao, pa da vidimo da li bi gledali baraža jer ovako samo pričate praznu priču! Baraž je izboren bez Cica i to je suština, da li bi ga bilo sa njim to je pitanje i to NIKAD NEĆETE ZNATI
    Dajte bar to malo zasluge ovim momcima, pa i Brni, i puštite ih da rade svoj posao, vi radite svoj, navijajte i to je jedino ispravno
    Mi pobijedismo,ali nijesam siguran da cemo iduci put pobijedit neku malo ozbiljniju selekciju pa i neku u rangu Islanda,to sam htio rec.A sto se toga tice ja momcima ne zamjeram nista no mislim da vembli i tu utakmicu i pogodjenu precku na koju sam skocio kao mda je gol niakd zaboravit necu.Ja zmijeram velikom strucnjaku Brni kojem se bukaju igraci a sto kaze CurvaNord jos onaj najgori Bozovic.Taj covjek definitivno veze nema i sigurno ova utakmica mjerilo ne mzoe da mu bude,no cemo da ga vidimo protiv neke krstene reprezentacije i da demonstrira to njegovo znanje i trenersko iskustvo koje on posjeduje ali malo sjutra.
    I zvoncice reprezentacija je tu rdi nas navijaca i mi smo ti koji treba da ocjenjujemo njihov rad a ne da klimamo glavom i ljubimo u prkno trenere i predsjednike koji se ponasaju bahato.
    A sto se Duleta strucnjaka tice smrkne mi se kad ga neko spomene ,vidjeh ga ljetos na kraj krivoga mosta seta sa zenom i stade da pisa u neki grm na brijeg morace ,doslo mi je bil oda gurnem niz liticu tu neznalicu.No i to je Dekijev problem na koji on konstantno zmuri.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ali on ih je ladno naucio da se ne ispucava lopta nego da bukvalno svaki napad krece od stopera.Ne zaebajte.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vidjeh ga ljetos na kraj krivoga mosta seta sa zenom i stade da pisa u neki grm na brijeg morace ,doslo mi je bil oda gurnem niz liticu tu neznalicu.
    :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue:

a sto je ovo axaxaxaxaxaxxa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo i ja da se glasnem kratko, vec ste sve ispricali Gledao sam mec online na latinoamericki ESPN i valjda posto smo dolje nepoznanica, komentatori su bili odusevljeni i cijeli mec hvalili igru nae reprezentacije, posebno se odnosilo, kao sto je i ocekivano, na Jovetica i Vucinica cak su nasu ekipu uporedjivali sa Murinjovim REALOM )) hahahha

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ko nas ne zna... Pomislio bi da smo dobili ovo doziranjem u igri. Crna nam čapra protiv Belgije u maj, ne promijeni li se nešto.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Janko Simovic potpisao za Dinamo Kijev. Kakav je on igrac, je li ga gledao ko? Igra stopera, pa bi mozda valjao u reprezentaciji s obzirom da smo tanki u odbrani.

http://www.vijesti.me/sport/janko-si...a-clanak-62957

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Mi pobijedismo,ali nijesam siguran da cemo iduci put pobijedit neku malo ozbiljniju selekciju pa i neku u rangu Islanda,to sam htio rec.A sto se toga tice ja momcima ne zamjeram nista no mislim da vembli i tu utakmicu i pogodjenu precku na koju sam skocio kao mda je gol niakd zaboravit necu.Ja zmijeram velikom strucnjaku Brni kojem se bukaju igraci a sto kaze CurvaNord jos onaj najgori Bozovic.Taj covjek definitivno veze nema i sigurno ova utakmica mjerilo ne mzoe da mu bude,no cemo da ga vidimo protiv neke krstene reprezentacije i da demonstrira to njegovo znanje i trenersko iskustvo koje on posjeduje ali malo sjutra.
    I zvoncice reprezentacija je tu rdi nas navijaca i mi smo ti koji treba da ocjenjujemo njihov rad a ne da klimamo glavom i ljubimo u prkno trenere i predsjednike koji se ponasaju bahato.
    A sto se Duleta strucnjaka tice smrkne mi se kad ga neko spomene ,vidjeh ga ljetos na kraj krivoga mosta seta sa zenom i stade da pisa u neki grm na brijeg morace ,doslo mi je bil oda gurnem niz liticu tu neznalicu.No i to je Dekijev problem na koji on konstantno zmuri.
    ma, slažem se ja da je ružno ako je istina da selektor nema autoritet, da mu fudbaleri ruke dižu (ma ih i on drži sve u vazduh ka' da će da poleti!) ali nemamo drugoga trenutno, puštite ga par mečeva ili do kraja ovih kvalifikacija (ko bi sad došao i da imaju para?) i ako bude kako mislite, pritisak na savez!
    Za Vlaisavljevića se slažem ali izgleda da ništa ne pomaže
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Janko Simovic potpisao za Dinamo Kijev. Kakav je on igrac, je li ga gledao ko? Igra stopera, pa bi mozda valjao u reprezentaciji s obzirom da smo tanki u odbrani.

http://www.vijesti.me/sport/janko-si...a-clanak-62957
    Mislim da je Simovic bio pozvan jednom za A reprezentaciju. Ako je dobar za Dinamo Kiev, mora bit dobar i za nas.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako će se ko micat', to je Dule Vlaisavljević. Čemu je vrijeme, tome je i vakat, a nije ni čudno što nemamo mlađarije da odradi smjenu generacija kad nam je onaj princ edukator mlađe kategorije.

Jezivo. Dajte neku akciju oko toga, pokrenuo bih se tu baš. Da nosim nekakve korpe jaja ili bilo što.

Brnovića će smijenit' rezultati prije ili kasnije a ovoga evo ne znam ni sam koja godina - gubio, dobijao sve isto.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

ako ko treba da smjeni to je el Genije jer je on postavio ovu dvojicu , ali svi znamo da on nikad nece otic
    Sono troppo sexy per lavorare.

ПРАВДА ЗА ВЛАДА!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by neTko_iz_mase View Post

Ne znam da li da ti odgovorim, jer mi ovaj tvoj odgovor ide na ruku, kako se ono jos u Crnoj Gori veeeli... Neke si stvari bukvalno shvatio, pa bih iskoristio ovu priliku da objasnim.

Poenta prvog dijela mog posta je bila ta da nam ne forsiras tu ofucanu navijacku, mucenicku, pricu 'sa ratista'. Bio si tamo i super ti je bilo, jos da smo izvukli povoljniji rezultat, bilo bi ti jos bolje. Ne sumnjam ja u tvoj patriotizam, ali nam nemoj mazat' oci ovuda. Sad si ti cudo napravio sto si u debelu jaknu (nemoj ovo bukvalno shvatit', kumim te bogom) stojao po hladnom vremenu 90 minuta. Time si se bas kvalifikovao za pljuvanje Mirka Vucinica, koji je, eto, bio oskudnije obucen od tebe i koji nam je donio pola bodova u kvalifikacijama. Jos ispade da nije imao motiva...

Sledeca stvar... Ja nijesam rekao da je trener nevazan ili nesto u tom smislu - naprotiv! Pitao sam samo da li stvarno mislite da nasa 'sudbina' TOLIKO zavisi od trenera, jer, citajuci postove, nekoliko puta sam imao osjecaj da nas ocekuje neki vazan sahovski turnir, a ne fudbalske kvalifikacije. Ako je tako, daj da zovemo Bozidara Ivanovica! I meni je Kranjcar bio mio i imam Brni i Savicevicu da zamjerim za dosta stvari, ali nikako ne mogu da opravdavam zvizdanje treneru poslije par utakmica, niti mogu da predjem preko prica kako bi sa Kranjcarem igrali EP, niti preko one kako je Brnina taktika kriva za one primljene golove. Da je Kranjcar ostao, vrlo vjerovatno ne bi usli u baraz. No, sto-bi-bilo-kad-bi-bilo ostavljam vama... O golovima sam sve rekao. Ponavljam, u nekim situacijama smo imali srece, u nekim nijesmo. Ja ne znam koliko vas bas prati kretanje igraca. Pojedini odavde jedino znaju po imenima nasih reprezentativaca da smo igrali sa 4-5 napadaca i iskljucivo iz te informacije donose zakljucak da je kriva taktika. Iz istog razloga ti, brate Crnogorce, pljujes po Mirku Vucinicu, a nijesi ga nijednom nagradio za njegove defanzivne zadatke! Pogledaj snimke utakmica i vidjeces da je istina ovo sto ja pricam. Kao sto rekoh i u prvom postu, mi igramo na suvi individualni kvalitet i nikakva taktika trenera to nece poremetiti, dok god nemamo igrace sredine terena da valjaju. End of story!

Mirko jos nije ni 30 napunio, a ti vec ga otpisa'... Uzimajuci u obzir da si pljuvao po njemu i da ti nije valjao, ne vidim sto bi se mnogo brinuo oko toga.

Nasa reprezentacija nema sto da se sjekira za buducnost. Momci su svojim igrama privukli dosta paznje na nasu zemlju i sve vise i vise mladih momaka nalazi inostrani angazman. Simon ima jos dosta da igra i ocekujem od njega da konacno proradi, a za narednih 10 godina imamo Jovetica, Savica, Beciraja (ne nadajte se da ce Kosovo zaigravat'), Grbica, Balica, Tomasevica, i ostale momke koji samo mogu da napreduju. Iskocice jos poneko, tipa Radunovic itd.
    Prestani vise da me citas ko bukvar sve tacno totalno!!!bez srednice terena ni ofanzuvni ni defanzivni dio fudbalskog posla ne ide!!!da je srecnije vrijeme i da nam liga nije ovakva,mozda bi iz ove lige mogli naci kreativnog,tehnicki dobro dobro potkovanog,a isto tako defanzivno sjajnog igraca sredine terena.malo bi ljudi iz saveza trebali bolje posmatrati,i dati priliku momcima(nije mi jasno zasto nije probao adzica i giljena onu noc).po meni,sjajan fudbaler ,koji bi trebao dobiti priliku je boris bulajic.trenutno je u celiku, godinama je igrao u sutjesci(poceo kao dijete), sa mladom reprezentacijom je bio u dvije faze i bio jedan od najboljih,ima 23 godine.proslog ljeta je bio gotov transfer u debrecin ali do njega nije doslo jer madjari nisu uspjeli da se otarase jednog od stranaca.posle toga je doslo do saradnje sa celikom.do njegovog ugovora sa nekim solidnim evropskim klubom ce sigurno doci.
    ps.: on je samo primjer,sigurno ima jos ovakvih momaka u cg

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Mislim da je Simovic bio pozvan jednom za A reprezentaciju. Ako je dobar za Dinamo Kiev, mora bit dobar i za nas.
    A i potreban nam je stoper s obzirom da je Basa cesto povrijedjen, a Savic dosta puta igra desnog beka. Makar da imamo solidnog stopera na klupi.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Quote Originally Posted by Armage_Don View Post
    Prestani vise da me citas ko bukvar sve tacno totalno!!!bez srednice terena ni ofanzuvni ni defanzivni dio fudbalskog posla ne ide!!!da je srecnije vrijeme i da nam liga nije ovakva,mozda bi iz ove lige mogli naci kreativnog,tehnicki dobro dobro potkovanog,a isto tako defanzivno sjajnog igraca sredine terena.malo bi ljudi iz saveza trebali bolje posmatrati,i dati priliku momcima(nije mi jasno zasto nije probao adzica i giljena onu noc).po meni,sjajan fudbaler ,koji bi trebao dobiti priliku je boris bulajic.trenutno je u celiku, godinama je igrao u sutjesci(poceo kao dijete), sa mladom reprezentacijom je bio u dvije faze i bio jedan od najboljih,ima 23 godine.proslog ljeta je bio gotov transfer u debrecin ali do njega nije doslo jer madjari nisu uspjeli da se otarase jednog od stranaca.posle toga je doslo do saradnje sa celikom.do njegovog ugovora sa nekim solidnim evropskim klubom ce sigurno doci.
    ps.: on je samo primjer,sigurno ima jos ovakvih momaka u cg
    brate moj dobri nemoj to da pricas boko nije za repku , on je sasvim prosjecan igrac kakvih imamo realno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    brate moj dobri nemoj to da pricas boko nije za repku , on je sasvim prosjecan igrac kakvih imamo realno.
    dodje li ti sto djordjeto?

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by Čika Džo View Post

Brnovića će smijenit' rezultati prije ili kasnije a ovoga evo ne znam ni sam koja godina - gubio, dobijao sve isto.
    uh, samo ne rezultat u kval kad pocne jer bi to samo jedno znacilo sto se tice konacnog iskoda.
    ja sam se nesto nadao da ce se dejo, nedje u vrijeme polusezone, pojavit sa nekim trenerom koji bi bio prihvatljiv. mislim da ce se nakon sljedece ili prijateljske neke stvari jos bolje vidjet jer se prica sa trenerom mora rijesit do ljeta.
    ko misli da sa onakvom igrom mozemo borit za SP ...

Thanks Thanks Given 
    9,213
    Thanks Thanks Received 
    6,683
    Thanked in
    2,624 Posts

Quote Originally Posted by neTko_iz_mase View Post

Ne znam da li da ti odgovorim, jer mi ovaj tvoj odgovor ide na ruku, kako se ono jos u Crnoj Gori veeeli... Neke si stvari bukvalno shvatio, pa bih iskoristio ovu priliku da objasnim.

Poenta prvog dijela mog posta je bila ta da nam ne forsiras tu ofucanu navijacku, mucenicku, pricu 'sa ratista'. Bio si tamo i super ti je bilo, jos da smo izvukli povoljniji rezultat, bilo bi ti jos bolje. Ne sumnjam ja u tvoj patriotizam, ali nam nemoj mazat' oci ovuda. Sad si ti cudo napravio sto si u debelu jaknu (nemoj ovo bukvalno shvatit', kumim te bogom) stojao po hladnom vremenu 90 minuta. Time si se bas kvalifikovao za pljuvanje Mirka Vucinica, koji je, eto, bio oskudnije obucen od tebe i koji nam je donio pola bodova u kvalifikacijama. Jos ispade da nije imao motiva...

Sledeca stvar... Ja nijesam rekao da je trener nevazan ili nesto u tom smislu - naprotiv! Pitao sam samo da li stvarno mislite da nasa 'sudbina' TOLIKO zavisi od trenera, jer, citajuci postove, nekoliko puta sam imao osjecaj da nas ocekuje neki vazan sahovski turnir, a ne fudbalske kvalifikacije. Ako je tako, daj da zovemo Bozidara Ivanovica! I meni je Kranjcar bio mio i imam Brni i Savicevicu da zamjerim za dosta stvari, ali nikako ne mogu da opravdavam zvizdanje treneru poslije par utakmica, niti mogu da predjem preko prica kako bi sa Kranjcarem igrali EP, niti preko one kako je Brnina taktika kriva za one primljene golove. Da je Kranjcar ostao, vrlo vjerovatno ne bi usli u baraz. No, sto-bi-bilo-kad-bi-bilo ostavljam vama... O golovima sam sve rekao. Ponavljam, u nekim situacijama smo imali srece, u nekim nijesmo. Ja ne znam koliko vas bas prati kretanje igraca. Pojedini odavde jedino znaju po imenima nasih reprezentativaca da smo igrali sa 4-5 napadaca i iskljucivo iz te informacije donose zakljucak da je kriva taktika. Iz istog razloga ti, brate Crnogorce, pljujes po Mirku Vucinicu, a nijesi ga nijednom nagradio za njegove defanzivne zadatke! Pogledaj snimke utakmica i vidjeces da je istina ovo sto ja pricam. Kao sto rekoh i u prvom postu, mi igramo na suvi individualni kvalitet i nikakva taktika trenera to nece poremetiti, dok god nemamo igrace sredine terena da valjaju. End of story!

Mirko jos nije ni 30 napunio, a ti vec ga otpisa'... Uzimajuci u obzir da si pljuvao po njemu i da ti nije valjao, ne vidim sto bi se mnogo brinuo oko toga.

Nasa reprezentacija nema sto da se sjekira za buducnost. Momci su svojim igrama privukli dosta paznje na nasu zemlju i sve vise i vise mladih momaka nalazi inostrani angazman. Simon ima jos dosta da igra i ocekujem od njega da konacno proradi, a za narednih 10 godina imamo Jovetica, Savica, Beciraja (ne nadajte se da ce Kosovo zaigravat'), Grbica, Balica, Tomasevica, i ostale momke koji samo mogu da napreduju. Iskocice jos poneko, tipa Radunovic itd.
    Ne druze ti sve shvatas bukvalno.
    Ja ti rekoh da sam u Pragu mu zvizdao kao i svih ostalih tri hiljade koje su dosle tamo.
    Mozes malo se vratit unazad pa vidjet a cak i u tim poslednjim postovima da sam napisao da smo bez mirka rupa i dzabe i stevan kad nema mirka, najbolje se vidjelo u poslednjem mecu. Ratove i te price o patriotizmu su mi malo crne ali ko ne zna sto ce napisat odmah se lati ove price.
    Ali sitajuci tvoje postove nisam bas upucen da ti uopste pratis fudbal i ne znam sto ce mi da se dopisujem odje u prazno.
    Samo eto da te informisem da Tomasevic ne zaigrava, da je Grbic promijenio za 6 mjeseci tri kluba i da ce vjerovatno sa rotkovicem na ljeto u mladost. Balic se nij enesto previse pokazao one meceve ali eto ajde da ga ne otpisujem. ....no nebitno.

P.S
    ne otpisujem ja Mirka Vucinica no je on sam sebe skoro bio otpisao ali eto nekako su ga ubijdili da promijeni misljenje, pa i on sam je rekao da bi sa cicom prosli dalje i da je trener jedan od glavnih krivaca za ispadanje. Aako ga neko opet nacepi.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Ako ti misliš da je onakva igra budućnost crnogorskoga fudbala onda nemam što da ti kažem, jer ono nije igra! Ako zanemarim drugu utakmicu protiv Češke, ovo je najbolja utakmica koju je ova reprezentacija odigrala...
    Zvonchi, nemoj da se brukash. Ne razumijesh se, jednostavno, kraj price. Nije sramota ne znati. Simpatican si lik na ovom forumu-ovaj ti je post u rangu sa onim SinishomM shto je tvrdio da Chelsea ne igra fudbal(protiv Barcelone) i slicne stvari. Lijepo je shto pratish utakmice i navijash za reprezentaciju, ali dublje razumijevanje fudbalske taktike i igre uopste ti ocigledno nije jaca strana. Najiskrenije ti ovo kazhem-samo zbog ove druge recenice shto sam quotovao mogli bi da sprdnju pravimo ovdje 3-4 dana, a nema potrebe za tim, niti zasluzhujesh takav tretman. Kao neko ko prati fudbal on a daily basis evo 20 godina, iskreno ti kazhem i prijateljski da si jednostavno lupila. Deshava se svakome, ali da se i izbjeci-zato ti je moj savjet: ako te stvarno interesuje fudbal (shto bi me radovalo), pocni da gledash klupske utakmice na nedeljnom nivou, procitaj malo clanaka o fudbalu ljudi kojima je to posao evo 20-30 godina (recimo, na Eurosportu imash Vengera i Beniteza koji redovno pishu), brzo cesh pohvatati osnovne konce i ukapirati o chemu pricamo i moci cesh kvalitetno da doprinosish diskusiji. Ukoliko nemash vremena/zelje/volje to da radish, idi na utakmice reprezentacije i navijaj, ali se molim te uzdrzhi od komentarisanja taktika, formacija i trenerskih odluka. Zbog tebe ovo kazhem-meni ne smeta nishta, ali ti ispadash neznavena bez ikakve posebne potrebe
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Ao, Recordare je li moguće da tako nisko padaš. Ovaj tvoj post je toliko nizak (a sve toboš dobronamjeran) da ne zaslužuje komentar. Valjalo bi imati neki minimum poštovanja prema različitom mišljenju. Samo toliko jer je bolje da se zaustavim.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Naravno da je dobronamjeran,mada se ne cudim sto mislish suprotno-o razlozima imas pm, jer bi objasnjenje ovdje prekrsilo pravila 4uma.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    kazem ti ,navodim primjer,on je samo jedan od hiljadu,e pa od tih hiljadu treba izabrati nekog ko ima potencijala.a je li on prosjecan igrac to je vec druga stvar.po meni je odlican igrac ,a ljudi koji sa njim igraju mogu potvrditi koliko je ekipi lakse igrati s njim nego bez njega.citavu sredinu nosi na svojim ledjima.naravno u ***** ligi ,ali ko zna,mlad je

Thanks Thanks Given 
    242
    Thanks Thanks Received 
    1,815
    Thanked in
    915 Posts

Da se ne lažemo ova pripremna utakmica je bila dosta loša pobjedili jesmo ali treba da se zapitamo koga i na koji način?Ne slažem se sa zviždanjem na prijateljskoj utakmici ali bojim se da će uskoro to postati svakodnevnica jer ono što je reprezentacija pokazala za sad pod Brnom je dosta loše.Ova ekipa sa manjim promjenama je na okupu pet godina i to mnogi zaboravljaju.Zašto onda izgledaju kao da su se prvi put sreli na terenu?Zašto kreće panika čim neko pokuša presing da odigra na nama i to ekipa u kojoj igrači u prosjeku imaju 60 kila i manji za glavu od svakog našeg igrača.Niko ne pominje da je Lagerbek evidentno uigravao ekipu i nije mu cilj bio nadigravanje sa nama.Šta će biti kad budemo igrali sa ekipama za klasu jačim ako se ovakva neorganizovanost nastavi?
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

http://www.vijesti.me/sport/vlaisavljevic-neke-vise-necu-pozivati-clanak-62961

J
    el realan ovaj covjek.Posle svakog poraza su krivi igraci, jes kako da ne , kad bi jednom odgovornost prihvatio tri generacije nam je unistio.Od 2007 igramo u kvalifikacije ewo je 2012 znaci 6 godina punih, jovetic i vukcevic su vec bili gotovoi igraci za A tim oce li mi ko navest koga je A selkcija dobila od igraca od mlade.Po mom neko misljenju koje smtram da i vi svi a foruma ttkao mislite mlada repka sluzi za pravljenje igraca za A tim a mi to jos ne docekasmo bruka.

Page 985 of 2251 FirstFirst ... 4858859359759819829839849859869879889899951035108514851985 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)