Ne znam da li da ti odgovorim, jer mi ovaj tvoj odgovor
ide na ruku, kako se ono jos u Crnoj Gori veeeli... Neke si stvari bukvalno shvatio, pa bih iskoristio ovu priliku da objasnim.
Poenta prvog dijela mog posta je bila ta da nam ne forsiras tu ofucanu navijacku, mucenicku, pricu 'sa ratista'. Bio si tamo i super ti je bilo, jos da smo izvukli povoljniji rezultat, bilo bi ti jos bolje. Ne sumnjam ja u tvoj patriotizam, ali nam nemoj mazat' oci ovuda. Sad si ti cudo napravio sto si u debelu jaknu (nemoj ovo bukvalno shvatit', kumim te bogom) stojao po hladnom vremenu 90 minuta. Time si se bas kvalifikovao za pljuvanje Mirka Vucinica, koji je, eto, bio oskudnije obucen od tebe i koji nam je donio pola bodova u kvalifikacijama. Jos ispade da nije imao motiva...
Sledeca stvar... Ja nijesam rekao da je trener nevazan ili nesto u tom smislu - naprotiv! Pitao sam samo da li stvarno mislite da nasa 'sudbina' TOLIKO zavisi od trenera, jer, citajuci postove, nekoliko puta sam imao osjecaj da nas ocekuje neki vazan sahovski turnir, a ne fudbalske kvalifikacije. Ako je tako, daj da zovemo Bozidara Ivanovica! I meni je Kranjcar bio mio i imam Brni i Savicevicu da zamjerim za dosta stvari, ali nikako ne mogu da opravdavam zvizdanje treneru poslije par utakmica, niti mogu da predjem preko prica kako bi sa Kranjcarem igrali EP, niti preko one kako je Brnina taktika kriva za one primljene golove. Da je Kranjcar ostao, vrlo vjerovatno ne bi usli u baraz. No, sto-bi-bilo-kad-bi-bilo ostavljam vama... O golovima sam sve rekao. Ponavljam, u nekim situacijama smo imali srece, u nekim nijesmo. Ja ne znam koliko vas bas prati kretanje igraca. Pojedini odavde jedino znaju po imenima nasih reprezentativaca da smo igrali sa 4-5 napadaca i iskljucivo iz te informacije donose zakljucak da je kriva taktika. Iz istog razloga ti, brate Crnogorce, pljujes po Mirku Vucinicu, a nijesi ga nijednom nagradio za njegove defanzivne zadatke! Pogledaj snimke utakmica i vidjeces da je istina ovo sto ja pricam. Kao sto rekoh i u prvom postu, mi igramo na suvi individualni kvalitet i nikakva taktika trenera to nece poremetiti, dok god nemamo igrace sredine terena da valjaju. End of story!
Mirko jos nije ni 30 napunio, a ti vec ga otpisa'... Uzimajuci u obzir da si pljuvao po njemu i da ti nije valjao, ne vidim sto bi se mnogo brinuo oko toga.
Nasa reprezentacija nema sto da se sjekira za buducnost. Momci su svojim igrama privukli dosta paznje na nasu zemlju i sve vise i vise mladih momaka nalazi inostrani angazman. Simon ima jos dosta da igra i ocekujem od njega da konacno proradi, a za narednih 10 godina imamo Jovetica, Savica, Beciraja (ne nadajte se da ce Kosovo zaigravat'), Grbica, Balica, Tomasevica, i ostale momke koji samo mogu da napreduju. Iskocice jos poneko, tipa Radunovic itd.
Bookmarks