Pare - bik
Uh sad mogu bit malo preciznija na ovoj temi (prodje rodjendan pa se prisjetih sta volim hahhahahaha) ,
dobih film na dvd koji sam odavno trazila, skakala sam ko malo dete:yipiiii:
a sjecam se poklona koji sam dobila od brata mog (jednog od najboljih drugova), igricu za sony kojom sam bila zarazena a moj cd vise nije funkcionisao od ogrebotina![]()
U sustini volim poklone koji mi pokazuju koliko me ta osoba poznaje i koliko se potrudila da to bude bas specificno za mene
Rekoh vec Vodolija blentava :devil:
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
Pare - bik
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
ja cu ti platit za lap dance , oboje dobijamo tako sto zelimo ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
I ja sam BIK MISS pa ne ochekujem pare kao poklon
jes' da bi mi liejpo palo jedno 5 000 eura...ali... ljepshe bi mi palo cvijece![]()
Blizanac- mali znaci paznje s vrijemena na vrijeme a kad se radi o većoj prigodi onda neki komad nakita ,ne mora skupocjen ali mora da je sa ukusom ;-)
Vaga. Knjige, stripove, naocare za sunce.
Ne znam lici li na vodoliju, ali meni se jako dopada crnogorska zenska kosulja, svilena sa onim zlatnim opsivcima. Odlucila sam da je poklonim sebi.
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
orhidejaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
joooooooooooooooooooooj
orhidejaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...:yipiiii:
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
Novcane.
Polovne,praktične,korištene,koji imaju neku priču/istoriju iza sebe.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Sigurna sam da se starwalker ozbiljno razumije u noževe.Rerna mu je perfekšn.Mislim da ne postoji muškarac na forumu koji se bolje razumije u noževe od njega.
U kuhinji je car.Mislim ako je u kuhinji car ozbiljno se razumije u noževe.
Ne znam što će mi ova spika nego eto.
Neko bi pomislio da si nam se malo zaljubiškala... U nepoznato![]()
A što se tiče poklona.
Godinama sam jednoj osobi poklanjala onaj kolačić sreće đe neka poruka simbolično.I to je bio ritual svake godine.
Jednog dana mi je rekla znaš da čuvam svaku poruku u novčaniku iz tog kolačića.Ja inače volim tako neke uvrnute igre.Baš ne pridajem značaj poklonima ako nemaju neki poseban značaj materijalno ponajmanje koga briga za jebeni novac kad su pokloni u pitanju.Mislim kad se novac uvukao u međuljudske odnose u tom smislu čovječanstvo je otišlo dođavola.
I ne podnosim kad mi neko pokloni ružu greotnicu koja će da uvene za dva dana.Užas JBT.I ja sad treba da gledam kako to nesretno biće otkinuto makazama zbog ovog idiota idiotskog na moje oči vene ono kakav moron.I još misli da je faceu.
Kad mi neko pokloni mrtvu ružu na izdisaj majkemi dođe mi da ga oćeram u tri LPM.
Last edited by Bluemoon; 11-03-25 at 22:47.
Kao i ti![]()
Last edited by Mylene; 12-03-25 at 00:06.
Da, kao i prokleto ja.
Cijenim kad vidim da je neko zapamtio detalje u vezi mene i kroz poklon se potrudio da mi pokaže koliko me zna. Dopada mi se i kad poklon sadrži neku internu simboliku. Volim parfeme, nakit, high-end šminku, torbice. Od sitnijih stvari - lijep rokovnik i hemijska mi nikad nisu višak, knjige, dekorativni predmeti, šolje, spavaćice. Obožavam razglednice i ručno ispisane čestitke. Cvijeće je uvijek sjajan bonus. Posebno me obraduje kad ga dobijem i bez nekog posebnog povoda. Isto važi i za vina i čokolade/bombonjere.
Novac mi je ok kad me neko ne zna posebno, ili ukoliko osoba nije prirodno nešto kreativna kad su pokloni u pitanju. U tom slučaju je bolje da odaberem sama. Vodolija.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Najviše volim onenza koje znam da su od srca. Nečiji poljubac i zagrljaj su za mene najveći poklon.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ovo materijalno sama sebi kupujem![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ne volim da dobijam poklone jer su obicno pogresne procjene u pitanju![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks