2:3 hahahah
kakva utakmica, u 5 min 3 gola
2:2 englezi mrtvi!!!!!!!!!!!![]()
2:3 hahahah
kakva utakmica, u 5 min 3 gola
Who let the dogs out
kako nije 3:2aaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!! pih cigani...
ali shefild dobijai to 2/1 ... ja nikad ne pratim statistiku vec trenutnu formu ... a sefild j je dobar ove godine.
http://soccernet.espn.go.com/tables/...ue-one?cc=5739
hrvatska i njemacka me rasadise danas ... argentina dodje sefild dodje Jovetic dodje![]()
Black, moze li ovaj Cikago (NHL) dobit nocas?
Chicago bi trebao. Toronto je sinoc igrao mec sa Floridom kuci i izgubio. Imaju dosta los skor u zadnje vrijeme. Chicago 1, @1.90 [kec ukljucujuci i produzetke i penale @1.60]
Mislim da se moze odigrati i Minesota na +7.5 protiv LA Lakersa, neizvjestan je nastup Brajanta i Bajnuma.
Who let the dogs out
Начи сацам дошо кући, бијо сам до града,локациа клубић, подлокациа сепаре, персоне женске,категорие манекенске, рад типа плођење, кумара невера!
Све мое фенове кои поштују типове мое, и моиу раснос и пристраснос обавештавам методом поруке локациа форум, да ћу оваи викенд осуцтовати. Разлог типа пут, категорие пословно-здравствених, идем мало село, мало планина, зонфић свеж фаздух, рекреациа.
Љубац као туга моих френдова са форума, начи волим иа вас, фенови кома а Забиело и даље некапира! :***
Шта ћу кацам расан! Љубац од Пантелиног фена!
Internet Time of bet: 29/02/2012 16:37:16 Print
Selections
No. Selections Event Event Date E/W Terms Odds Result
1 Draw - Draw Greece v Belgium
(Half Time/Full Time) 29/02/2012 None 4.33 Won
2 Draw - Draw England v Holland
(Half Time/Full Time) 29/02/2012 None 4.75 Lost
Multiples
Bet Type No of Bets Unit Stake Stake To Win Returns
Doubles 1 10.00 10.00 195.83 0.00
Sto je maler u 99 minut ga daju holandjani
ja kad vidjeh 2:2 u 90 minut, vec sam ih potrosio bio![]()
ima ima, cekao sam u januaru za 4600 sa 3 eura, sevilja valensija x-x, i pada mi go u 93 minut, i to da bude gore autogo dao lik, pogodila ga u rame lopta na peterac i usla u go![]()
Oklahoma H2(-1.5)
Finiks under(200.5)
Raise my hammer,take my aim
Ja na ovom dobet.com dogurah do 40e. Lupao gluposti i naravno pogadjao![]()
Trta trta sa brailcima. Sacekacu do sjutra, pa da se dobije nesto. Ako ne dobijem ovog vikenda nikad je vise zaigrat necu.
Vracam se sa bolovanja sa ofanzivnim tiketom:
Pero antic vise od 8.5 poena 1.85 kvota
Portland-Majami 2 kvota 1.6
Olympijakos-Galatasar 1-1 kvota 1.65
Verdasko-Almagro 1 kvota 2.2 na staviiti par sotina hiljada pa sto bude![]()
Lambda
Jeste,to je to.Samo,u suštini u kvotama piše,na primjer H1(-6.5),ako je hendikep na domaćina,u tvom imaginranom slučaju on startuje sa toliko poena minusa,a bez tog minusa u kvotama hendikep je na gosta,ako piše samo 6.5.Samo što je ovdje napišem ime ekipe na koju igram i koliko je hendikep na ili protiv nje,bilo da je u gostima ili kod kuće![]()
Raise my hammer,take my aim
Ozbiljan sam, a ti si me navukao samo da znas, bio sam izlijecen. Ne mogu nocas, nesto sam "kao" umoran, evo se izlezavam. Dje si sjutra? Petak je vece, ide vikend ovo ono, a ne smijemo dopustiti da izdusi ona viskoza.NEgo mi sad kao spamujemo odje topik. Aj se prebacimo na neki drugi nacin dopisivanja.
There are currently 45 users browsing this thread. (0 members and 45 guests)
Bookmarks