Pratim fudbal 20 godina, ali odavno nisam vidio dva gora igraca od V. Bozovica i Damjanovica.
Ovaj Damjanovic ka da je s kosarke presa fudbal da igra, tehnika mu je NULA, ali NULA!!! Coek uopste osjecaja nema s loptom, Bozovica strucnjaka on tek veze nema, kad pocne da namiguje na himnu onako zadavio bih ga uhhh
Pratim fudbal 20 godina, ali odavno nisam vidio dva gora igraca od V. Bozovica i Damjanovica.
Deserve's got nothing to do with it.
Oce li mi ko objasnit zasto Luka Pejovic koji je bek cio zivot (kakav takav) ne igra umjesto Bozovica?
Jovanovic ne smie na
Podgorica Podgoricanima!
"Brna odlazi", a veli Sofro: "Po prvi put nismo culi nase navijace", Radevic: "Jesmo, jesmo..."
Kakva je kesa ovaj Drinčić, momak ne umije korner da izvede. Pod hitno ga eliminisati iz reprezentacije, metodom Batak.
Damjanović više ne smije nikad u startnih 11 bit. Izgleda kao dobar momak, voli da igra, ali ne umije.
Ako bude metodom Batak, to ce biti za 10 godina, i to ako se zasiti od reprezentativnog fudbala.
Možda ovo bude prva utakmica u kojoj je Stevan dao gol, a mi pobijedili.
EDIT: KOJI JE OVO PO REDU KORNER DRINČIĆA, A DA JE ČITAV KAZNENI PREBAČIO?! ZAŠTO OVO VUKČEVIĆ NE IZVODI?
Last edited by Vlado; 29-02-12 at 18:17.
Bravo![]()
Savo Milosevic: "Drina je jedan od najboljih svjetskih izvodjaca prekida"
Savo Milošević je isto velika promaja od momka, ne znam koji je njegov interes u reprezentaciji CG, ali bih ja to sve izagnao.
No, to sam samo ja.
Montenegro vs Iceland - Stevan Jovetić Goal (55 min. assist Vladimir Božović) RTCG 29 febr. 2012
...e pa sprdnja..1-1
Grande Jovetić 2-1![]()
Montenegro vs Iceland - Stevan Jovetić second Goal (87 min.) RTCG 29 febr. 2012
A sto se cini od publike, ka bebe. Brna odlazi, pa onda im das cuclu (gol) pa je onda dobro. Pa se primi go, pa opet placu.
Dva totalno razlicita poluvremena bar sto se napadackog dijela tice. Drugo neuporedivo bolje, dosta sansi i solidnih akcija.
Odbrana pocinje da lici na onu sa pocetka, sto je najogore jedan clan Sitija sad umjesto Bat(a)ka ostavlja covjeka u igru da da gol.
Jos iskusniji Jovanovic vraca poprecke golmanu u nevidjeno i poklanja gol (da smo mi onu sansu promasili glave bi padale).
Meni se ovo ne svidja kad se uzme sve zajedno, i ovo 2-1 ne bi smjelo da zavara nikoga. Jedino stvarno dobro je sto ne vidjeh niti jednu dugu loptu u drugo poluvrijeme. Jes se grijesilo dosta u tim duplim pasovima ali to je sigurno bolja igra za nas (sa Mirkom i Jovetom) nego nabijanje na Delibasica recmo.
Bravo Jojo majstore .. Necu se bazirati na igranje A selekcije , mene ubija Dusko Vlaisavljevic ..
Ajde ljudi pokrenite neku peticiju da ga maknemo vise sa cela mlade repke , unisti sve zive generacije .. Nemamo 5god igraca iz odbrane ili sredine koji je presao u A tim ..
Dusko odlazi , Dusko odlazi , Dusko odlazi , Dusko odlazi , Dusko odlazi , Dusko odlazi , Dusko odlazi , Dusko odlazi , Dusko odlazi , Dusko odlazi , Dusko odlazi !
BISOGNA VINCERE !
Ovo je katastrofa,stvarno.....
Podgorica Podgoricanima!
Drincic i Bozovic crne rupe. Joveti svaka cast. Toliko je dovoljno.
DICIOTTO
Uff sad sa stadiona , tuga iskreno, ako ovako protiv islanda sto ce onda biti protiv poljak, kakva bezidejna igra odavno nije jadnija bila, bozovic probijali su ga kako je stigao, drincic igrac manje za nas kad on igra , ne znam ono sto sad je problem taj kad primimo go vise nema weliek podrske no rijeci odlazi brna toliko o dobroj atmosferi steta stvarno al iskreno ja ne vidim da cemo ista postici u kvalifikacijama
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks