Jesi probao da vratiš stock fw?
I jesi li probao da očistiš usb konektor na telefonu? Neđe pročitsh da je nekima to riješilo problem...
Probao i to i hard reset...
Procitah na net nekima se ovo bilo pojavilo ali im je pomoglo da maknu bateriju zakace tel na punjac i vrate bateriju ... Al ni to ne pomaze ...
Sjutra cu ga ponijet pod garanciju nadam se da nece ovi praviti probleme
Sent from my iPad using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Jesi probao da vratiš stock fw?
I jesi li probao da očistiš usb konektor na telefonu? Neđe pročitsh da je nekima to riješilo problem...
Probao sam, i sa 2.3.6 i 2.3.5 i 4.0.3 i vratio na 2.3.6 sa sve botloaderom.
Probao i cackalicom malo da ocistim usb al eto koliko sam uspio prici i nista
Moze biti do toga usb porta koji je zajedno sa mikeofonom i fletom , neki lik na xda vidjeh da ga je minjenjao ista stvar mu je bila a na ebay je oko 10$ ta plocica
Sent from my iPad using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ovdje đe ja čitah o tome, par ljudi je potvrdilo da je u pitanju vlaga u konektoru.
Problem su riješili tankim šrafcigerom čiji su vrh obložili tankom tkaninom, i čistili u smjeru konektora.
Ne znam koliko si mogao očistiti samo čačkalicom ako je do toga...
ah sto je dobar. Sense ponovo izgleda fino...
gade, preteche mehttp://www.engadget.com/2012/02/26/h...d-at-mwc-2012/
konacno je mozda vrijeme za upgrade![]()
(nečitko)
konektor je bio problem ipak
danas ponio u Roaming na garanciju i prijatno me iznenadishe, tel ostavio u 10h zvali me vec oo 12-1h da dodjem po njega ...
nije bio tu ovaj momak sto ga je radio u servis a ovaj na salter nije znao sto je radjeno na tel , ili su cistili usb i prilemili ga ili su ga zamijenili jer sad je bash utegnut , prije je bio bash klimav
Uzeh danas S2, koja mi je futrola najbolja za njega i dje da uzmem onu foliju za ekran?
Sad mi recite sta prvo da uradim na telefon i koje aplikacije da skinem? Pocetnik sam sto se androida tice.
Foliju imas u deltu kod maxia na pult foto Nikic. A furolu koja ti najvise odgovara. OVe su super http://www.tvc-mall.com/uploads/deta...I9100-05-2.jpg
Jesu li bolje one silikonske ili capdase, ili je to isto?Silikonske su kod pavicevica 8eura, koliko su capdase?
najbolja ti je capdase jer se ne deformise , kvalitetnije je uradjena masu ... ali je oko 20e (dodje sa screen protectorom)
ove obicne gumene su jeeftinije ali posle nekog vremena se rascepe ...
ko hoce da provjeri na samsungov sajt garanciju i datum proizvodnje telefona moze ovdje http://www.sammobile.com/firmware/?page=2
Ima li neka aplikacija za zakljucavanje telefona pomocu sifre, kao na iPhone sto ima fabricki?
naravno, kucaj na market lock i vjerovatno ce ti izbaciti koliko oces pa izaberi
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Koji internet koristite? Mrezni ili Wifi? Ovaj mrezni je preskup, bar kod Telenora?
dje imas wifi koristi njega jer manje trosi bateriju...3g trosi bateriju a i pare :P)
Nemam kuci wifi, a bez interneta kao da imam nokiu 3310, a ne S2. Na paket PRO20 mi je, tako da mi ne pada na pamet da koristim jos internet. Mjesecni racuni bi mi bili preko 40eura
.
imas na t-mobile internet unlimited 2GB po full brzini pa se smanjuje +sms unlimited 1000sms prema cg i srbiji sve zajedno za 15e![]()
Ne mogu taj paket da uzmem jer vec imam sa telenorom potpisan ugovor na Pro 20.
Dje ima da se uzme bluetooth zvucnik za android.
Ovaj mi se svidja ali cisto sumnjam da ga ima u cg
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks