To nije lose.
neko je krenuo na golfove!!!
To nije lose.
TAKUMI
oce da im obali cijene,moram moj prodat dok sam na vrijeme![]()
Treba mi jedan savjet
Imam golfa 3, benzinca,1997 godiste. On je napravljen fabricki tako, da prije nego sto se stavi kljuc u bravu mora da se da kontakt-kod. Na sveznju kljuceva od auta,pored kljuca od brave ima i taj mali kod, koji se prisloni uz lampice koje se nalaze na komandnoj tabli ispod cd-plejera, i tek nakon sto se lampice ugase i taj kontakrt se ostvari, kljuc moze da se stavi u bravu i da se da da kontakt kljucem i na kraju i upali auto.To mu dodje kao neka zastita od kradja, jer i ako imas kljuc, ne mozes upaliti auto bez tog koda...
E sad meni nece zadnjih dva dana da se primi taj kontakt koji se ostvaruje preko koda, tako da uopste ne mogu da upalim auto...
Zanima me ko to radi dobro u PG, i koliko bi kostalo da se to popravi ili da se taj sistem ukloni, i da se auto pali kao i ostala, samo preko kljuca...
Meni je to otac imao na kombi, s tim sto on nije prislanjao, nego je imao mali slot, i u njega se stavljao ovaj čip, nalik na USB, to mu je jedan elektricar u Cetinje, skinuo i prespojio za 50e, a u PG ti oko toga radi Bugi Djukanovic
Kod rasovica se javi da ti makne kod, ja sam imao mk3 97 sa kodom isti problem, 100eura mi je uzeo za "ddekodiranje" jedina frka ti je sto moras izvadit motorni kompiijuter i ponejt mu ga ne auto, komp ti je ispod one plastike ispod brisaca ispred suvozaca. Njegov broj ti je 068 421 142, posle toga nikad nisam imao frke s tim dok sam vozio taj auto, bila je i opcija da se napravi za 50eu, ali ovo je za 100 sigurno nikad vise da te boli glava.
Last edited by Bole - MNE; 28-02-12 at 13:42.
Ok, hvala momci na savjetima. Poz
Kako ga je srediJoooo
http://www.autodiler.me/auto_oglasi/5545#
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
juce ga sretoh kroz grad
vrhunskiiiiiiii
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ovo coek da uzme da ga bog pogleda :unconscious:
Ovo je teska kategorija.
NSX, idemo li?
TAKUMI
Felge sa golf 4 sa nazivima i oznakama.. Mozda nekom bude korisno kad bude trazio odredjeni model a ne zna naziv.
http://www.doppel-wobber.de/forum/in...age=Info&id=28
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
turbo seljak SVE CRVENO :???:
Jel' to nesto novo kod VW-asa?
TAKUMI
Zajebi ti, ovaj ufatio dobru ribicu a mi *****o po VWovcima na forum.
17 Al-Isra, 37:
Ma daj, kladim se da je platio da je poljubi.
TAKUMI
Jos jedan VW mozak
http://www.streetfire.net/video/volk...ee_2378334.htm
17 Al-Isra, 37:
Bilo je tu još toga, sijalice svjetla registarske tablice su mijenjane više puta. Čak je i teleskopski amortizer petih vrata morao biti zamijenjen (!!), buka plastike blatobrana, problem sa nosačem zadnjih vrata, update softwera za rad DSG-a. A automobil je, prema pisanjima Auto Motor i Sporta, automobil je drugi najgori po gubljenju vrijednosti. Za vrijeme testa izgubio je 54,4 posto svoje prvobitne vrijednosti.
Golf ili Gnojf?
TAKUMI
Ovdje da, jer ovo nije luda zemlja kao Njemacka.
P.S. snimi sliku. Golf parkiran a ***** gledaju desno, nekoga u BMW-a TRITRIPET, 100%.
TAKUMI
a ne okle....ne vole one bmw, uopshte...
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks