ili je lazan oglas![]()
ovaj me je zajebao sto se tice cijene..mada je najvjerovatnije neregularan
She is only here to annoy herself!
ili je lazan oglas![]()
Odlicna cijena, vise nego odlicna.
Da nije cabrio....
P.S. umjesto da rokne plin...
TAKUMI
za njega je sekvent kod Ivana sad oko 1200-300 eura...malo jaci sestak blah
Jok, isti sistem ko moj samo veci FI cijevi od boce i malo jaci rasprsivac. Plafon 900.
TAKUMI
uzeli bi ga kamatasi za te pare odmah
nema sansi, lazan oglas 100%
A ja taman reko' da skocim do BD...
TAKUMI
zvao sam ga oko 19h i to sve do 21h...iskljucen mobilni...
MOzda su ga ubili kamatasi
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
cista laznjak ,upravo provjereno...Kaze to se drugovo zezali s mnom pa stavili moj broj da me zivkaju
NSX opet preuzimas vodece mjesto po cijeni u regionu![]()
Cim sam vidio oglas - hvatanje za telefon - posto je bilo 11PM poslao sam sms liku - nista. Naostrio se sjutra da jurim do Banke pa do BD. Kad - ostani ja malo na NET
http://www.cartype.com/pages/4108/bm...vertible__2006
Eto i odakle su slike. A ako pogledate na slike koje je on postavio, tacno gdje viri zadnji kraj - primjetiti cete da je zadnja tabliac mnooogooo u visinu i da je to USA zadnja tablica.(dao sam link odakle su slike).
Inace mi je drugar imao Sivi M3 E46 cabrio - samo ne bas najregularniji - pa sam mislio da je to taj... (da jes - sigurno ga ne bih uzimao - pa neka je povoljan) posto ta "divlja" auta - srecna bit ne mogu
E DA, ZVAO SAM LIKA, JUTROS... Ili su ga drugovi zezali. Ili je psihicki nestabilna osoba. Meni je rekao "PRODAT, UZEO GA NEKI MOMAK IZ NOVOG SADA"...
Dobro kad ne okacih M6 s HARTGE "dodirima" i poceh da prijetim da ce cijenjeni gospodin Haris da oplodi svakog ko mi se posprda s oglasom?!
Ada , fake...
ada samo slike kad se vide.niste ga morali zvat .
f6
ada dovoljno je bilo i procitat opis
samo da mi je znat dje je ugradio siber na cabrioletAC klima, ABS, ESP, Muzika, Servo, Šiber,, a jaosh navodi kod kljuc, centralna brava i sl. ... najjace bi bilo da ovo auto dodje bez toga kada je 81godiste
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ono sto bih ja rado uzeo je dobra kockica
ova djeluje bash dobro http://www.autodiler.me/auto_oglasi/5169#
ps.Jel ovdje neko pominjao da ima neka e30 kabrio na prodaju sa 2.5 motorom ?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Fake je i slika i oglas i CVX-ovo 'naostravanje' da ga kupi.
Uh veli spreman da trke do banke pa da ga trguje odma. Zar ne drzis toliki kes kod sebe?
![]()
Originally Posted by my name is ...
600 da zaradi ..............
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
acid sa toliko izlazi u grad, ne moze mu vesko primac kad krene cascavanje![]()
hahaha a viđi mu cijenu, što je ovo... sprda se sigurno.Danas viđeh strašan e39, teget plavi sa bež kožom na DG table, 16:9 navigacija, trokraki volan, lijepe felne. Je li ga gledao ko, prodaje li se možda ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks