evo neki stavio na fb, veli prolazi meleon posto. moze li se kako provjerit ovaj mec jer tek je sjutra u 19h Epinal-Le Poire 2 4,70
evo neki stavio na fb, veli prolazi meleon posto. moze li se kako provjerit ovaj mec jer tek je sjutra u 19h Epinal-Le Poire 2 4,70
Ljudi pogledajte ga
http://www.facebook.com/profile.php?id=100003551315655
hahahha
Poceo je da naplacujee,auu bojim se da ce se mnogi upecat idem da potencijalne ljude za "upecavanje" obavjestavam preko inboxa da je prevarant
Mozete i vi ponekome poslat
"Pozdrav,vidim da si nesto komentarisao kod ovoga "Namestene Utakmice" samo da ti kazem da je PREVARANT obajsnio sam detaljno na ejdnome forumu kako funkcionise,napravio je 20 laznih profila i samo oni komentarisu da su odigrali dojavu a niko drugi i ne vidi.Pogledaj sve te profile sti su kazali da su "ispratili dojavu i da se nadaju da ce proci" Svaki profil nema bez 1,2 slike,na svaki je zasticena stvka da ne mzoe da se vidi koliko ima priajtelja,na svakome na zidu nema nsita sto govori da su lazni.On postavi 20 meceva i stavi da ih nije moguce vidjeti i onda koji mec prodje njega sotavi ostale brise i stavlja na opciju da se je "Vidljivo" i onda pise da je stavljeno tada i tada tj prije meca.PREVARANT nemoj da nasjedas"
EDIT: Evo mi odgovorio jedan covjek da ga je vec zajebao,poslao mu je 20 eura
Last edited by Pterodaktil; 27-02-12 at 17:58.
Начи бићу кратак као Жигарин орган типа полни, без много увертирања, Вендам-Волендам 1. Љубац! :***
Шта ћу кацам расан! Љубац од Пантелиног фена!
Namestene Utakmice
DOJAVA! UTORAK 28.02
KVOTA 7, PRELAZ JE U PITANJU
CENA JE 30E
PLACA SE DO 15H SUTRA
I ODGOVARAM SAMO PRIVATNIM PROFILIMA!
Sviđa mi se · · prije 3 sati ·
Bilo bi lijepo da ga zaspemo komentarima, da mu ne uspije prevara...
Krivo mi sto ga nisam stavio ranije na ''Bliske prijatelje'' jer izgleda da onda ne stize notifikacija da je nesto postavio.Kradja teska,sto bi neko rekao profesionalnio prevarant.
I evo vidim da je izbrisao komentare one sto su se pisali da je prevarant.
![]()
kako je pristrasan sudija za aachen da mi ga je dofatit na samo 5 minutaaaaaaaaa
ispratih CrnogaSomota Sruzberi i dodadoh dizeldorf pokakani
a moga si samo somota i primoza peterku zvanog pantela, i bilo bi bez kakanja![]()
Who let the dogs out
ne bi se valjalo preskocit ni ova siromasna noc, pa sve splamcelo
trebali bi dobit nocas u nhl-u Nashville i Colorado, pa makar i na produzetke
Who let the dogs out
Ja se evo popeh na 50e na dobet.com s onim bonusom od 10
Sad Mi treba neki neki koji je to uradio prije mene i poslao im 50 da bi mogao da nastavi? Iko?
prevara 90%
ja se danas fino ispromasivah... na tenis uzivo
dajte nesto za sjutra ako ima
a sinoc se nasao pametan pa igram manje od 284,5 na all star... pihi to makoh udineze a to stavljam kao sigurnije...
Last edited by stefke; 28-02-12 at 00:21.
Bravo
Brazil: Julio Cesar (Inter Milan), Diego Alves (Valencia), Rafael (Santos), Marcelo (Real Madrid), Daniel Alves (Barcelona), Adriano (Barcelona), Alex Sandro (Porto), Thiago Silva (AC Milan), David Luiz (Chelsea), Luisao (Benfica), Dede (Vasco da Gama), Danilo (Porto), Elias (Sporting), Fernandinho (Shakhtar Donetsk), Hernanes (Lazio), Sandro (Tottenham Hotspur), Paulo Henrique Ganso (Santos), Lucas (Sao Paulo), Ronaldinho (Flamengo), Neymar (Santos), Leandro Damiao (Internacional), Jonas (Valencia), Hulk (Porto)
Na prijateljski mec u St.Gallen sa Bosnom ne idu Kaka, Robinho i Maicon, ali zar im treba neko? Pogledajte samo ta imena i klubove za koje igraju.
Pronasao sam zanimljivu statistiku iz Skotske 3 divizije
21.02.2012 Clyde Elgin City 1:2
17.09.2011 Elgin City Clyde 0:3
26.04.2011 Elgin City Clyde 0:1
16.04.2011 Elgin City Clyde 0:1
12.02.2011 Clyde Elgin City 3:3
mislis 2 na clyde danas?
f6
Rochdale - Notts County....1..2.50....
Barnet - Bratford................1..2.35......2-1....29.00
Morecombe - Dag&Red......2..4.40......X2....1.90
tri singla da se probaju
Russia!
There are currently 23 users browsing this thread. (0 members and 23 guests)
Bookmarks