Nisam uspio da je pronadjem tu temu
ima na temi o wu i na sajtu sve provizije, i nije nize nimalo ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Nisam uspio da je pronadjem tu temu
https://forum.cdm.me/showthread.php?...Wester-Unionom cak si i pisao u njoj, smijesno....................
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax axax
Njak Njak Njak
@sparco
Hvalabas smijesno :lolblue:
Cekajuci Godoa...ovaj... PayPal...
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
Ovo za WU je dobra (skupa) vijest. Eto i oni su poceli da rade slanje novca iz zemlje, pored svih nasih zakona, pa ne znam sta sada sprecava paypal.
Iskreno vise nema logicnih objansjenja, jer zakoni sigurno (vise) nijesu problem.
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
na koju foru su Bosanci upali prije svih nas nije mi jasno , da ne pominjem Somaliju i ostale ....
zablokirali mi account, traze verifikaciju kartice i adrese....karticu sam verifikovao...a adresu preko photoshopa mi drug promijenio adresu na racun od t-com-a..medjutrim odbili su to....
je li imao ko ovakav problem? nzm sto da radim bez da nadjem nekoga u Bosnu da mi posalje neki racun ili nesto :/
Pa t-coma nema u Bosnu koliko ja znam? Ili mozda grijesim ?
Para vrti dje burgija neće.
Da pitam sad samo, pošto mi brat trenutno živi u sloveniji i ima njihovu kreditnu karticu - Da li je moguće da registrujem paypal sa njegovom karticom i da poručim nešto sa ebay-a.co.uk da mi stigne ovdje u PG?
Moze ....
mozes. postoje dvije stvari: 1. da na payplay napravis dvije adrese,tj nakon sto se registrujes na bratovu adresu da napravis jos jednu svoju.kasnije kad budes narucivao odaberes tvoju adresu. ili da prilikom narucivanja odredis da ti se salje na drugu adresu koju ces dopisati (tvoju) prilikom slanja. ovdje dje odredjeni sajtovi( mislim ne ebay) traziti zasto je razlicita ali samo kazes da je to npr poklon.jednostavno![]()
f6
Nećemo mi imati PayPal, sve dok ne počenemo da twitter-ujemo sa Vujicom Lazović![]()
Imam (vazeci) paypal acc, no nema ko da mi salje pare![]()
Molerske usluge u Podgorici 068/165-948
Ako imam karticu neke zemlje tamo daleko u civilizovanom svijetu (npr. Kipar) i kad budem otvarao PayPal nalog preko dotične kartice, da li da stavim adresu kao da živim u toj zemlji ili u Sloveniji,Hrvarskoj,Bosni. ???
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Moras da stavis adresu zemlje gdje je kartica izdata, tj Billing addres, ili će ti kad te otkriju blokirat račun.
ne mere to, ja imam reganu karticu na US adresu, i evo probah to, ne daje opciju da se mijenja zemlja, samo gift adresa u okviru zemlje...
![]()
Cuti i ne pricaj, ovo ti je odlicno mozes da saljes na paypal adresu![]()
Nijesam se ni usudio da kliknem na edit da vidim odakle na spisku da nesto ne poremetim :biggrin:
Slucajno otkrih danas kada sam nesto narucivao.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks