Page 88 of 874 FirstFirst ... 387884858687888990919298138188588 ... LastLast
Results 2,176 to 2,200 of 21846

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by nikolahn View Post
    Zna li neko??????????
    ako ne potpises ja msm da nema veze,samo bi trebao poci u sud u roku od 8 dana

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Quote Originally Posted by boyka View Post
    Znaci nema vise ono napise ti prijavu i cekas da ti stigne pa kod sudije da odredi kaznu?
    Ima naravno. recimo zaustavi te policija i kaze da is pretekao na punu, i pita te oces li minimalnu kaznu da ti napisu nalog za plaćanje, ti ako smatras da nisi pretekao, kazes im da oces da ides kod sudije da smatras da nisi napravio prekrsaj, taj poziv se nekada cekao po godinu dana, a sad stize ekspresno, u roku do mjesec-dva, ako sudija ipak utvrdi da si kriv izreći će ti maksimalnu kaznu + si duzan da platiš troskove suda.

Svakome bih savjetovao da ako je kriv odmah prihvati nalog za placanje sa minimalnom kaznom i da ne ide na sud.

Thanks Thanks Given 
    54
    Thanks Thanks Received 
    321
    Thanked in
    81 Posts

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    Ima naravno. recimo zaustavi te policija i kaze da is pretekao na punu, i pita te oces li minimalnu kaznu da ti napisu nalog za plaćanje, ti ako smatras da nisi pretekao, kazes im da oces da ides kod sudije da smatras da nisi napravio prekrsaj, taj poziv se nekada cekao po godinu dana, a sad stize ekspresno, u roku do mjesec-dva, ako sudija ipak utvrdi da si kriv izreći će ti maksimalnu kaznu + si duzan da platiš troskove suda.

Svakome bih savjetovao da ako je kriv odmah prihvati nalog za placanje sa minimalnom kaznom i da ne ide na sud.
    meni ne stize nista proslo je vise od 2 mjeseca
    the World's leading dance event
    Sensation

Thanks Thanks Given 
    2,095
    Thanks Thanks Received 
    1,077
    Thanked in
    431 Posts

Meni stiglo za oduzimanje u roku od mjesec dana.
    Dje se ide da je podignem? U ovaj novi ili u zagoric? I ako je u zagoric sa koje je strane?
    As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Ako ti je oduzela Grupa Policije za BS (republicka) to ti je onda Zagorič, na semafore ides lijevo , a ako je Podgoricka policija, onda ides novu zgradu Uprave Policije.

Thanks Thanks Given 
    54
    Thanks Thanks Received 
    321
    Thanked in
    81 Posts

a da ja provjerim to sto mi nije stizalo ... da ne dodjem na registraciju pa da mi bude kakva trostruka kazna
    ili da ne cackam mecku .....
    the World's leading dance event
    Sensation

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nikola,100% neces moc podic vozacku dok to ne platis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kakvi je kedown. mozes slobodno u sud, sve si ispraksa
    they share a look in sileNce and everything is understood...

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

E da... jos od svoje 15 godine imam iskustva stim, tada sam imao Fiću 850ccm i Peugeot Speedfight, imao sam mali milion prijava, uredno sam se odazivao na sud, medjutim, posto sam bio maloljetan, kazna je uvijek bila pojačan nadzor od strane roditelja :hardrock: :devil:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pa, vidi se da je taj nadzor bio sve jaci i jaci...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne moze se podic saobracajna, moj tata je bio pa su mu nasli neku kaznu od prije pola godine, i ne moze je podignut dok ne izmiri to.

Thanks Thanks Given 
    1,844
    Thanks Thanks Received 
    2,434
    Thanked in
    1,345 Posts

samo treba malo jača veza....
    drug izbjegao 700e kazni, tj samo jednu platio i dali mu saobracajnu samo cekam sad da se nadje neko pametan i kaze da to ne moze...a ja bio sa njim

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post

meni valjda napisase za prekoracenje brzine van naseljenog mjesta prosle godine u maj ...jos mi to nije stizalo moze li da zastari ?

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Quote Originally Posted by stefke View Post
    samo treba malo jača veza....
    drug izbjegao 700e kazni, tj samo jednu platio i dali mu saobracajnu samo cekam sad da se nadje neko pametan i kaze da to ne moze...a ja bio sa njim
    Moguce da je izbjegao jer to nisu prijave po novom sistemu kažnjavana koji se primjenjuje od 1 septembra,jer mi je malo vjerovatno da je toliko kazni nabio za 6 mjeseci. Samo kazne dobijene za prekrsaje posel 1 septembra unose u kompjutersku bazu koju vodi Uprava Policije. Sumnjam da bi neko rizikovao da izgubi posao i da ide u zatvor zbog brisanja kazni.

Quote Originally Posted by GRUNA'STAR View Post
    meni valjda napisase za prekoracenje brzine van naseljenog mjesta prosle godine u maj ...jos mi to nije stizalo moze li da zastari ?
    Mislim da su digli ruke od starih kazni, jer i da ti to stigne,i da dobijes presudu, ne mogu te naćerat da platiš ako nećeš, ne mogu ti izreci zatvorsku kaznu itd..
    Prioritet su im nove kazne, za samo 4 mjeseca su dobili plaćenih kazni u iznosu 700.000e, a taj iznos se povecava svakim danom kako kome istekne saobracajna pa je prinuđen da plati kazne ili da ide pješke.

Treba se pazit ko ima auto na tuđe ime, da ne nabije kazni, bolje platit prevod odma nego posle tuđe kazne u većem iznosu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zaustavise me drotovi prije 20 minuta na onaj novi bulevar u masline, za prekoracenje brzine.Isao 72kmh, mada ja sam isao oko 80kmh, i kako su me prvi put zaustavili mene bi malo frka, pa im nisam smio trazit onaj papir o bazdarenju , i ja reko treba mi da platim skolu ovo ono, mozete li me kako pustit, onaj cigo posrani ne ovo ono, moramo da zavedemo nesto da smo radili, neki prasac debili oko 40 godina..i napisa mi kaznu 30e.Sad imam rok od 8 dana da platim, a ukoliko ne platim?jer nije moje auto u pitanju

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Mene jutros oko 3 zaustavise, i bio je neki mlad momak, vjerovatno tek poceo da radi, ja se odusevio kakav je pristup imao, i jos mi na kraj kaze da usporim da me ne bi dzabe zaustavljali opet da mi dosadjuju jer je bilo jos kontrola usput, da je vise takvih....

Thanks Thanks Given 
    1,199
    Thanks Thanks Received 
    1,979
    Thanked in
    1,082 Posts

Quote Originally Posted by Femaman View Post
    zaustavise me drotovi prije 20 minuta na onaj novi bulevar u masline, za prekoracenje brzine.Isao 72kmh, mada ja sam isao oko 80kmh, i kako su me prvi put zaustavili mene bi malo frka, pa im nisam smio trazit onaj papir o bazdarenju , i ja reko treba mi da platim skolu ovo ono, mozete li me kako pustit, onaj cigo posrani ne ovo ono, moramo da zavedemo nesto da smo radili, neki prasac debili oko 40 godina..i napisa mi kaznu 30e.Sad imam rok od 8 dana da platim, a ukoliko ne platim?jer nije moje auto u pitanju
    Ne razumijem sto se ljutis, mogli su te bez vozacke ostavit da su htjeli po zakonu da te kazne.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako je ne platis u roku od 8 dana utrostrucuje se kazna. nema veze cije je auto,pise se kazna na ime vozaca a ne vozila
    Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by GaD View Post
    Ne razumijem sto se ljutis, mogli su te bez vozacke ostavit da su htjeli po zakonu da te kazne.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
    Sprdas li se to zivota ti?tu je ogranicenje 50 a sa 72 km/h mu nisu mogli uzet vozacku,oduzimaju je samo ako prekoracis 30+ km/h

Thanks Thanks Given 
    867
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

Quote Originally Posted by Femaman View Post
    da sam ja taj cije je auto..a ti ne platis...kako da ti kazem...platio bi je svakako na neki nacin

naravno ako bih imao nekih problema sa registracijom i sl...amda mislim da se to ne veze za auto , vec za osobu...a bolje plati odma nego posle 3x vise...

Thanks Thanks Given 
    1,199
    Thanks Thanks Received 
    1,979
    Thanked in
    1,082 Posts

Quote Originally Posted by John Cena View Post
    Sprdas li se to zivota ti?tu je ogranicenje 50 a sa 72 km/h mu nisu mogli uzet vozacku,oduzimaju je samo ako prekoracis 30+ km/h
    Ne sprdam se, mislio sam da si rekao da si vozio 80. U svakom slucaju mogli su ti kaznit vise od 30 eura u svakom momentu. Sto zbog brzine, ako nisi vezao pojas, ako nemas zimske gume, ako nemas lance....

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

To jeste,sve zavisi kakvi su,evo npr cetinjska milicija me prije 2 god pustila sa 20e a pretekao sam kolonu na punu i pod brzinom od 130,a nijesu me mogle jedne prilike pare spasit da mi ne napisu kaznu za pjesaka...Sve zavisi kako na koga naletis,a ako napravim prekrsaj sa kamionom castim ih nesto da grickaju i idemo dalje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GaD View Post
    Ne sprdam se, mislio sam da si rekao da si vozio 80. U svakom slucaju mogli su ti kaznit vise od 30 eura u svakom momentu. Sto zbog brzine, ako nisi vezao pojas, ako nemas zimske gume, ako nemas lance....
    pojasan vezan, svijetla upaljena, zimske sve cetiri, sve kako treba, i nije htio cigo da me pusti pih, jos mu kazem radim u dostavu, kasnim sa dostavom.kao sto je i bilo.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kad te zaustave drotovi,samo fino/kulturno,na bukannje samo je jos gore,mene kad zuastave moga bi me covjek na leb mazat a ako to ne upali imam par brojeva na kraju krajeva

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Istice mi registracija 1.3. a petak pada 2.3, smijem li vozit auto tek 2.3 za Bp(jer ga tamo regam, u Pg samo studiram) ili da ne rizikujem da idem u cetvrtak. Cimaju li puno oko tog dan dva kasnjenja?
    17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

Page 88 of 874 FirstFirst ... 387884858687888990919298138188588 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)