reko bi da su svabi dosta sigurni 8)
njih cu na malo jace odigrat..
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
reko bi da su svabi dosta sigurni 8)
njih cu na malo jace odigrat..
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Celtic-Motherwell x2 , Seltik je ubjedljivo prvi Rengers bankrot,Motherwell ima sanse da stigne Rengersa,pa mozda sa po snage Celtic odigra.
Valja probat![]()
Za sj. sam povezao 9 utakmica, vrijeme prvog gola 21+, laganoooooooooooo... LUTRIJA CG.
Sa bonusom, ulog 1e, dobitak 50.80e
Last edited by 11/11/11; 25-02-12 at 01:31.
Imaateli vi prijatelji da mi predlozite jedno 5 fikseva prvoligaskiih za sjutra?
jos jedan od mene i dosta mi je, da'ako mi ovaj vikend bude bolji od proslog:
brighton 0-2 (1,95)
southampton 3+ (1,90)
reding gg (1,72)
Para vrti dje burgija neće.
PSG 2
Milan x
probacu ovo sa manjim ulogom.
Ovaj evo nekoliko dana najavljuje dojavu za danas u 16:00. Kaze da ce da je da free u 15:45 da bi uvjerio ljude u njegove dojave... tandara mandara i sl. Imao je jos nekih statusa dje objasnjava sta i kako, ali ih je obrisao...
Uglavnom, evo njega http://www.facebook.com/profile.php?...238249&sk=wall pa da vidimo sta ce izbacit....
A ovaj mi djeluje nekako kao pravi... http://www.facebook.com/profile.php?id=100003129216407 Dao je 3 free valjda, nisam pratio jer sam ga naso sinoc na fb... Danas ima dojavu ali je placanje 100e prije i 100e posle... Da pratimo malo kako mu ide pa i da nedje skupimo mi sa foruma tih 100e da probamo ako nam se ucini da je ok.
EDIT: A vi sto ste se registrovali na ovaj dobet, kakvi su vam utisci? Prevara ili ... ?
Last edited by srdjancg; 25-02-12 at 10:06.
Valenciennes - Lorient Tip 1, Kvota 2.0
Valenciennes od zadnjih 5 kod kuce dobili 4.
Lorientu danas nedostaju: odbrambeni Baca, Bourillon, Lautoa, igraci sredine terena Jouffre, Coutadeur, napadaci Aliadiere i Quercia
Australija I liga
11*45 Perth Glory - Brisbane Roar ...1 kv*2.70
3 za 3 = 1 hahaha
STARO DONESI - NOVO PONESI !
mob: 067 379 121
Akhisar Belediye-Adanaspor turska 2 liga,mec pocinje u 12.30...TIP:2\1 kvota 27
Ovo sam nasao na netu,sada koliko je tacno ne bih znao reci.
ja se registrovah na ovaj dobet, dobih tih 10 eura...
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Pa ovako,DOBET ja sam prvi postavio na forum da se daje besplatno 10 eura pa da razjasnim neke stvari koje sam tek otkrio juce.
DOBET daje 10 eura bonusa,kada osvojite novac do 50 eura ne mozete dalje,MORATE DA UPLATITE 50 EURA kako biste imali 100 eura d bi mogli podici novac.
Koja ce im budala uplatiti 50 eura,LOPUZE
EDIT: https://dobet.com/promotions/
Last edited by Pterodaktil; 25-02-12 at 11:22.
Evo od mene nesto na golove da se proba...
Brajton-Ipsvic T2 2+
Midlzbro-Reding T1 2+
Bournemaut-MK Dons T2 2+
Cartlon-Stevenage T1 2+
Kolcester-Rocdejl T1 2+
Morekamb-Sautend T2 2+
kvota oko 210 u Olimp...![]()
KARLOVAC - DINAMO ZAGREB H2 1.60
Karlovac je jedan od 3 hrvatska kluba koji je bio suspendovan od strane federacije. Oni su u velikim finansijskim problemima i tesko da ih bilo sta moze spasiti ispadanja iz lige. Oni su jednom nogom vec u nizem rangu, ukoliko uopste uspeju da zavrse sezonu. Tokom pauze su otpustili veliki broj igraca i nije izvesno ko ce uopste igrati za tim, ali predpostavlja se da ce to biti mladji igraci posto je veci broj iskusnih profesionalaca napustio klub.
Dinamo nije igrao dobro na prijateljskim mecevima. Oni nisu uspeli da pobede Istru, a sto je jos vise zabrinjavajuce, oni na tom mecu uopste nisu igrali dobro. Novi trener Cacic jos uvek nije stekao postovanje igraca. Sammir nece igrati na ovom mecu, kao ni Simunic i Pokrivac. Od ove ekipe se na svakom mecu ocekuje pobeda posto imaju ubedljivo najbolje igrace u Hrvatskoj. Igre pokazane na prijateljskim mecevima nisu odusevile, ali morace da se poprave dok se Brazilac Sammir ne vrati u tim.
Dinamo ima kvalitetnije igrace u odnosu na Karlovac koji ce uskoro biti u velikim problemima. Dinamo mora da pokaze da je ubedljivo najbolja ekipa u drzavi i novi trener mora da dokaze da je sposoban da vodi najveci klub u zemlji. U poredjenju sa Karlovcanima, Dinamo ima svetsku ekipu i ocekujem da ce gosti slaviti ubedljivu pobedu.
Ja misim da je Genoa-Parma 1, Milvol 3+ i Stutgart 1.![]()
Tu es mon héro!
Начи сацмо кумара иа утврдили тикетић категорие системских подтипа начи 4од6:
Ексетер сити(мидлзборо јааа) 2
Бетис 1
Мидлсборо х
Острава 1
Каљари 2
Драмштад 2
Начи љубац као моа исплата! :***
Шта ћу кацам расан! Љубац од Пантелиног фена!
ENGLESKA: Blue Square Premierhttp://www.facebook.com/profile.php?id=100002409382463
Bath City - Kidderminster
Time:16:00
Tip:1-2
Odd:30
Sigurnost:100%
Dojavau sam kupio od ovog coveka
Zbog losih komentara ni jedan vise free mec necete dobiti od mene.
Ja naidjoh na ovo...Pa eto ako je kome milo stetovat 1e neka pokusa
Sibenik vs Inter Zapresic 2 ako dje ima uzivo neka oplete...ne stigoh da stavim....ovaj sibenik u nekoj frci oko plata
Russia!
i evo ga onaj lik sto je prosli put pogodio dva prelaza...ispraticu ga Barton 1-2,Breda 2-1
Russia!
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks