ladno sam na posao u srijedu, druga smjena....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:hurt:
U 6..
ladno sam na posao u srijedu, druga smjena....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:hurt:
Ponovicu,ja rekoh ovako:
Bonja
Savo-Savic-Basa-Jovanovic
Simon-Zverka-Pekovic
Joveta-Mirko
Fatos
A moze i isto to samo ovako:
Bonja
Savo-Savic-Basa-Jovanovic
Zverka-Pekovic-Novakovic
Simon-Joveta
Mirko
Naravno svi za ovaj mec ce morat da rade...
http://www.vijesti.me/sport/dela-val...a-clanak-61950
valjda ipak neko ponudi 30 miliona da se miče iz ovog žalosnog tima...
Genijalno. A na forumu postoji detektor laži i kamera koja prati forumaše. Naravno, svi smo se dužni izjasniti hoćemo li biti na utakmici. Al ti je logika... Kao da me je neko uopšte pitao za prisustvo na stadionu. Eto, ne treba bit ni iskren kad neko ima isti problem, jer će se u protivnom pojavit neki suvi genije koji će to prokomentarisat sa omalovažavanjem i nevjericom. Već sam ranije napisao da mi je milije odgledat neku prijateljsku ili neatraktivnu zvaničnu utakmicu od onih za koju se traži karta više jer je manje nerviranja, ali idem i na ove biti ili ne biti mečeve pošto mi je lakše da sam na tribini nego pred TV ekranom. I izgleda da nije dovoljno čovjeku što je spriječen da ide na nešto što voli, nego povrh svega treba neko da mu pametuje i da mu to nabija na nos.
Last edited by amnesiac; 25-02-12 at 02:58.
Dick Laurent is dead!
amnesiac dobro je,sto si se potresa tako.Ovo je receno generalno,sigurno da kad dodju Englezi opet da ce se ta smjena moc mijenjat i ostale obaveze,al dbr navikli smo vise na to.
da nije ovakav jedan topik u pitanju, i tema reprezentacija koju volim svim srcem ne bi ni odgovarao na pojedine komentare ovdje...
sve utakmice koje je reprezentacija igrala na nasem stadionu sam gledao, cak i one meceve na kojima je dolazio mizeran broj ljudi (ne znam dje su pojedini odavde bili tada), na ovu necu ici zbog toga sto trenutno, na moju zalost, radim na takvom mjestu gdje promjena smjena u ovom trenutku nije moguca!
koliko mi je zao sto necu biti na stadionu samo ja znam i samo zbog toga se spustam na nivo pojedinaca ovdje da odg na predhodne komentare.
svim ostalima se izvinjavam na nepotrebnom skretanju sa teme.
zna li ko koliko bonja brani u svoj klub, i jel se otopio snijeg sa stadiona posto moraju da cekaju da se otopi ne smiju ga cistiti
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Potpuno te razumijem, vjeruj mi. I baš se meni, kom je bilo smiješno kad neko uzme kartu da bi vidio npr Rooneya, spočitavaju Englezi. Boli me briga je li sa druge strane Rooney ili neki konobar iz San Marina. Zna se dobro što mene interesuje i to dokazuju stotine i stotine postova (Edit 657, mislim) na ovom topicu za nepune dvije i po godine. Zbilja više nemam snage da objašnjavam niti da se pravdam.
Last edited by amnesiac; 25-02-12 at 08:20.
Dick Laurent is dead!
Kog dana je utakmica, utorak ili srijeda?
Deserve's got nothing to do with it.
B je igrala juce.
Mi ipak nismo tamo neki Japan.![]()
Odlicno,no se bojim da cemo bez Djalovica tesko do gola.
Ajde sve,ali na amnesiaca da udarite po tom pitanju,pameti bez.
mladen bozovic starter u videotonu danas
evo jos jedna promjena u repki http://www.mondocafe.me/fudbal/draga...ovica-5215.php
beciraj dao gol
koliko su karte ljudi?!
Prodaja ulaznica za prijateljsku utakmicu reprezentacija Crne Gore i Islanda počeće u ponedjeljak u 10 časova na šalterima Sportskog centra "Morača" u Podgorici.
Na dan odigravanja utakmice (u srijedu) ulaznice će se prodavati u biljetarnici kraj zapadne tribine stadiona pod Goricom.
Ulaznice za zapadnu tribinu prodavaće se po cijeni od osam eura (sektori C i D), odnosno šest eura za sektore A, B, E i F. Mjesto na Istoku “košta” tri eura, a za sjevernu i južnu tribinu dva eura.
http://www.vijesti.me/sport/ulaznice...i-clanak-62221
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks