Lista aplikacija i servisa koje smijete a koje ne ukloniti, za Samsung Galaxy S2, sa detaljnim opisom svakog servisa. Vjerovatno je primjenjivo i na ostale android telefone...
https://spreadsheets.google.com/spre...Xc&output=html
Na android 2.1 bi trebala da radi...
http://www.mozilla.org/en-US/mobile/platforms/
mada ne znam šta će ti mozilla na andra, instaliraj dolphin browser, daleko bolja varijanta...
Last edited by Fuji; 22-02-12 at 13:18.
Lista aplikacija i servisa koje smijete a koje ne ukloniti, za Samsung Galaxy S2, sa detaljnim opisom svakog servisa. Vjerovatno je primjenjivo i na ostale android telefone...
https://spreadsheets.google.com/spre...Xc&output=html
kako da podesim da koristim internet normalno preko mreze (mtela-a) ? Poslase mi parametre ali nece.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Valjaju li sta one futrole tj. zaastite kod Telenora za Galaxy S2 (10.00eura)?
Odlične su, nemaš bolje za te pare...
B92: Prodato 20 miliona SGS2 http://bit.ly/xjVhd8
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Zadnjih 4-5 mjeseci na svake 1.3 sekunde po 1 komad, vidjeh negdje na netu![]()
definitivno je samsung sa S2 razbio trziste ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ja ne pamtim da je kad najskuplji smartphone model u line up-u bio istovremeno i najprodavaniji (a SGS2 to jeste, AFAIK).
(nečitko)
probaj ovo: PODEŠAVANJA M:TEL
za mms ne upisuj prvi server (onaj sa napomenom u zagradi)
ako ne proradi pošalji mi na pm broj sa kojeg koristiš, da vidimo š'a mu je
kacio sam ja odje moras rucno unijet oktagone searchaj malo postove unazad imas sve do u tancine
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Kakav je ovaj HTC ChaCha ima li neko info iz prve ruke, ko ga je koristio...
Kakvo je stanje sa baterijom, ekran, tastatura???
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
uf što će ti to, čim sam vidio ono FB dugme odmah mi se smučio, pa da ima 4 core-a u njega![]()
na HTC desire HD kada se puni baterija dodje do 75% i odmah na 100%...???vjerovatno kalibracija baterije mora da se odradi?
inace kako moze da se makne neka od preinstaled app i procesa koji se non stop sami dizu NPR FB APP stalno se sama pokrece a ne koristim je
dodatak...u battery logu mi stalno stoji BT da je potrosio 1% a nije bio paljen i pise 0s...
Last edited by bojankov; 24-02-12 at 19:30.
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ne mozes svaku preinstaliranu da maknes, ali mozes da ih blokiras, settings - applications - all - odaberes aplikaciju - force stop i disable.
force stop je ok ali se posle ponovo sama pokrene.ali disable nemam kao opciju...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Našao sam na HTC DESIRE FORUMU da ti treba root + s-off, onda instaliraj titanium backup, i preko njega pokušaj da deinstaliraš app koje ti ne trebaju. Bar sam tako ja razumio.
Tačno tako, sa titanium možeš dosta toga. a u jednom mom prethodnom postu imaš spisak svih servisa i aplikacija koje smiješ ukloniti a koje ne. Nije ograničeno samo na sgs2, već je primjenjivo i na ostale telefone sa androidom
Ne da je bolji od njih nego je svijet izmislio!
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
kenet koji kritikuje nokiju, a hvali htc?? :?
:mrgreen:
(nečitko)
a dobro to dugme mogu nekako iskuliratjedno me brine ekran da nije puno mali ...
imam ga u neku kombinaciju pa bi mozda valjao kao drugi tel.
ta bat. me i interesovala najvise i ekran ... al dako ga nedje nadjem pa da probam ovako u ruke kako lezi i da ga procackam
ps. moj SGS2 evo dva dana prosto odbija da se ugasi :/ kad god ga ugasim sam se upali ponovo ili izbaci sliku baterije i zuti trougao sa skalom za temperaturu
ne znam koji mu je Q , radio je noralno skinuo ga sa punjaca i opala ... prikazuje kao da se i dalje puni, kao da je usb zakacen ...
fleshovi , wipe, druga baterija ... nista ista stvar
@Stivi: frižider?
Sorry, šalim se, ali ne znam što drugo da ti kažem... Probaj servis. Moguće da mu je otkazao senzor baterije za temperaturu.
I jesi li probao na 8s da zadržiš dugme za gašenje, "nasilno gašenje"?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks