Single dana
Dinamo Dresden - Duisburg 3+, kv. 1.7
Nemam što da kažem, statistika je u pitanju
Mislim da će doći i RKC - Vitese 3+, kv. 1.8, kao i Maritimo - Leirija 1 kv. 1.55, statistika isto za obije.
meridian daje 3e bonusa za lajk stranice na fejs![]()
zna li ko sta o ovome ? kako da se uzme taj bonus lol
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Single dana
Dinamo Dresden - Duisburg 3+, kv. 1.7
Nemam što da kažem, statistika je u pitanju
Mislim da će doći i RKC - Vitese 3+, kv. 1.8, kao i Maritimo - Leirija 1 kv. 1.55, statistika isto za obije.
Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem
Eindhoven 1
G.A. Eagles GG
Union Berlin GG3+
Clermont 1
kvota 13
U drugom setu Jankovicka odlicna za sada. Ako ovako nastavi poslacu joj Pantelu kao zamjenu tipa racq za Mladjana Janovica![]()
Who let the dogs out
Vidi kako sada igra,sve joj *****...vodila 40-0 na svoj servis i izgubi,jbt... :/
Ceka se Matija,da se prepise nesto![]()
Klermont 1
Ovo je klasična saradnja. Pogledajte međusobne susrete
probat nimes x (3,50) ili x-x (4,75) taman cu ispostavat s ovo bonusa sto mi je ostalo na jedan sajt![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Lens 1
Barsa B 3+
Union B 0-2
Who let the dogs out
Mislim da je 5 poena osvojila u 3.setu...Radwanska nista posebno kao igracica,vecinom na greske Jankoviceve dobila mec.Bice zanimljivo ako Wozniacki prodje do finala.
![]()
Još neke sam ''iskopao'', ali se one sjutra igraju.
ja cu danas odigrat palermo za nedjelju 2-2 (6,60) vala vise nekoga moraju dobit u goste, a ako se ne useru u ove dabogda pocrkali
RKC 1
Mehengladbah 1
Bil(hokej) 2
Lens 1
kv. oko 14
Singl1: Bil 2 @2.00
Singl2:Lens @1.70
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks