ima li neki link za atlanta orlando?
edit:zar nije ovo u 1h? kad je???
Uzeh ja sa 10e , 35 hahah e kuku... no valjace mi da imam za vikend ako se mogne uvecat svota,a i isa sam samo na to da skinem ovaj maler crni... Tesko je bilo nocas dobit gledam rezultate pih... No eto ja kao sto sam prije napisa da ne tragam sad svezah Val,Bilbao,Twente i R.Madrid...![]()
ima li neki link za atlanta orlando?
edit:zar nije ovo u 1h? kad je???
Last edited by dr dn; 24-02-12 at 00:17.
mora salke cekat extra time... sve im nasvjet ...
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Radwanska-Jankovic 2 @ 2.6
Zaista mi nije jasno zasto je Jelena autsajder u ovome mecu posle prikazanih dobrih igara u Dubaiu. Sve svoje protivnice do sada je dobila bez vecih poteskoca,u 2 seta svaku medju kojima je i Samantha Stosur. Radwanska je uvijek dobra i opasna,ali mislim da ce ovo biti poprilicno ujednacen mec sa krajnji ishodom u korist Jelene.Srecno!
jel moguce da su lakersi onoliko mrtvi, i posrani detroit.
el grande iz masu njih izvuko si pravog
Danas ja tebe pratim sa Jankovickom, mislim da moze ona to![]()
Who let the dogs out
Aa prekjuce renesansni dan !
Начи добар дан, добри људи! Јутрос смо иа и кумара уз пићенце из породице окрепљујућих поткатегорие мокаћино тражили неке повети из породице 3мени 3теби.
Начи овое поклон овог петка,начи ми неверуемо!
Клермонт 1
Ајдховен 1
Валвијк 1
Начи Саркози неверуе, кумара патос, а лале и кломпе кома! .... Жигари идаље ништа ние јасно! Љубац типа енормни!
Шта ћу кацам расан! Љубац од Пантелиног фена!
Mozda u prvom setu navali Jelena
moj tip da jelena uzme prvi set, @2.50
Who let the dogs out
Pantela, ima li kakav predlog od Lise Enneki tip iz lakta? hahah
Who let the dogs out
dinamo dresden 1 (2,05) ht0:0 ft2:0
waalwijk 1 (2,10)
i obije cu probat iz X-1
Last edited by Shadow'91; 24-02-12 at 19:17.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ja cu danas sa 20e da probam Borusi-u M. i Dinamo Dresden...![]()
cisto da znate na onaj dobet sajt, moze i manje od 5 na singl..
mislim da cu i ja na ovo dvoje dodat borusiju.. vala trebalo bi da dodju, mogu da se izjednace sa dortmundom, koga usotalom cekam malo tezi mec sa hannoverom (izgubili su od njih u prvom mecu2:1)..
da se pokusa ovako
un.berlin-munich tim1 2+
barsa b-hercules tim1 2+
olimp 4.4
agov-veendam tim2 2+
dodreht-almere tim1 2+
olimp 4.3
odlicna igra jelene, ova joj je vec uzela brejka. jebo je pas ne moze dvije dobre spojit
Who let the dogs out
cuvajte se tog uniona iz berlina, ne igraju mu dva najbolja strijelca, takodje ni za goste.
tu je cini mi se 0-2 zagarantovano, @2.20
Who let the dogs out
Ja cu ovo sa 20e
dinamo dresden tim1 2+
peskara tim1 2+
posto sam jos na poslu ne znam sad koja je kvote, uplaticu u Olimpu, mislim (ispravite ako grijesim) da oni trenutno najbolje placaju ovu igru.
STARO DONESI - NOVO PONESI !
mob: 067 379 121
Evo procitah Dinamo D. ne igra najbolji spic i drugi golman im brani...mada ipak trenutno su kvalitetniji i imaju bolji sastav tako da ce se svakako nac na moj tiket![]()
sto cini jankovicka, neveruem
kako mogren odigra fino 1/2, jebo im pas mater
Who let the dogs out
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks