teach me masterkoja je ovo dijeta?
Evo sta se moze uraditi za nepuna 2 mjeseca.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
teach me masterkoja je ovo dijeta?
Oktagon ovo si ti?
Daj pricaj,kako? sto?![]()
Rad,red i disciplina... kratko![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Jedini topik dje se nik one prima na pricu hahahahahahahOriginally Posted by PrijekiLijek;2658165
Dva metra snijegaq je u tolosku
A ja mislio bodibilderi kumini![]()
A brate svaka ti cast ali mene te dijete i ti programi dje sve ide po pravilu nerviraju
Svaka cast vama koji tako radite.
Te 'dijete' i programi su prdnjavina staroga svata...no se dofatite trim staze i teretane..
drug mi je smrsa 30kg za 3 mjeseca bez ovoga sto sam gore naveo...tako da se pustite tih prica
mora pobro mora, ove dijete su zakon, ne velim ja da neko treba da lezi doma i da ocekuje da ce samo ovakvom ishranom maknut stomak i napravit plocice... no ovakva ishrana + trcanje + teretanajos + ako se ubaci neki sagorevac, pun pogodak...
Sve je to karakter..
i ja krecem sa low carb dijetom u aprilu, trenutno imam 88kila na 1.81cm visine, racunam da cu dobiti jos kilo,kilo ipo do aprila, i onda pocinje ...skinucu do nekih 80-81 kila pa cemo da vidimo ...
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
Oktagon respect.
jes al ovo nije oktagon, on je ipaaaaaaaaaak malacko , zapravo malo vise zajebanije gradje od ovoga tulja na slike
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Evo citah o ovoj low carb dijeti sinoc bas dobro zvucii nije kao ove klasicne dijete dje stavis parce jedno na usta i je** se cijeli dan
al je zato skupaaaaa
![]()
uh nemam snage vise da se objasnjavam ...........................
http://www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=1021
e pa chuda 55gr proteina dnevnoMilina
![]()
Tracanje ubaci kad god mozes to zavisi od tvog slobodnog vremena. A koliko trcanja opet zavisi od tebe i ne trcis uvijek isto. Ako na 15%bf recimo trcis po 20min da bi makao bar malo na 13% trics 30 i intezivnije, na 10% trics 45...povecavas jer ti se nece isto micati. Dakle moras da prilagodjavas. Zavisi koliko imas misica,brz metabolizam i sve ostalo za svakog nije isto. Trust me ja sam muku namucio dok nisam shvatio da treba dobro da se preznojis pa onda tek racunas da ce neshto da se makne.
Evo citam i valjam se od smijeha. Ovo je princip misici ti samo smetaju i narusavaju ti zdravlje jedi eukaliptus kao koala i sve ce bit ok
I ako nekog zanima kako izgleda profesionalni sportista vegan http://www.happycow.net/famous/fiona_oakes/
Last edited by L. Lawliet; 24-02-12 at 13:30.
istrazivanja velike britanije sprovedena u singapuru nad zenama koje nisu imale menopauzu hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahaahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahaahahhahahahahahaha hahhahahahahahahahahha
:lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue:
I onda se ljudi zalete na takve tekstove pa pocnu da primjenjuju i onda se pitaju sto nije uredu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks