da siena nije mogla gola dat... sou!
slobodno stavite na bajern 20000000000e ... uplacujem ga sad 1, i ova radnica me zacudjeno pita 1???? a ta svaki put kad me pita tako...prospem se!!![]()
da siena nije mogla gola dat... sou!
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
gledah zadnji 15ak minuta, bio je pravi sou pred golom katanije ali nisu uspjeli zabit domacini
Who let the dogs out
Basel over 3.5 kornera 1.72
kakav mafijaski tiket uplatih s euro
bazel 1-2
marsej dp11
kvota 236
Ja igrah CZ Jena 3+ u 50min 2:0 i zakljuci ga tako + penal promasen e paaaa ... Vatrom ga goreli kakvi su
Kako su dosadne utakmiceeeeeeeeeee!! Cini mi se zabavnije mi je bilo prije dok sam citao thread https://forum.cdm.me/showthread.php?...epan-i-Miljana Kako nema neki smiley dje se puca u vugla![]()
Ponte Preta - Ituano na prelaz 2/1 je kvota 3,50 bet365pocinje za pola sata
Last edited by srdjancg; 22-02-12 at 20:55.
sta sam vam rekao za City & Basel?![]()
Svaka cast..![]()
Zadnji tiket epic!Izvinjavam se na tenisu,lose danas bilo skroz.
Goffin imao sansi da uzme set,ali u kljucnim momentima nije bio skocentrisan koliko je trebao,a jos jednom pouka da nikada ne treba igrati protiv svojih. Ljubicica nisam gledao,tako da ne mogu da kazem,sem da me zaista zacudilo da ga je u 2 seta dobio.
BlackVelvet kako ne vidjeh ovo tvoje x-1 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! !!!!!!!!!! odigrah x-2, bazel 1 i city dupla pobjeda, aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Ja sam Tipsarevica cekao za 30e,ali jbg..nije se dalo.![]()
a dobio sam nesto prosle nedelje.. mada nisam pisao.. pisao sam samo sto me bacilo :P
... cekam arsenal x2 i bajern m 2 ... i to za dosta para... i "gradim" se arsenal 1 i bajern X i stavih 10e i dobih tu oko 150e... a dan prije toga dobih uzivo 84e i sa ta 4e igram tiket za 100e i dobih hahahah![]()
ahhaha hvala
ipak dodje bazel.... nije ga izmalerisala radnica..
sjutra da ih nagrdimo...![]()
Meni na prvi pogled dosta sigurno izgleda dubl Bilbao i Valensija,obje utakmice kvota po 1.5.![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks