Meni je to 0-2 i cao.Nema tu ko da se mnogo raspuca,to su dvije tresh ekipe.
ja bi na Marsej tresnuo X-1, @6.00 Nesto mi ne ulivaju nadu ni Milito no kompanija da se cuvaju za ligu sampiNJona![]()
Who let the dogs out
Meni je to 0-2 i cao.Nema tu ko da se mnogo raspuca,to su dvije tresh ekipe.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Bilbao-Siena 1. @2.00
po meni,poklon koji se mora iskoristiti na kladionicu.ne znam zasto je ovolika kvota.Bilbao je jak kuci,moze svakog da dobije,ovo im je istorijska sansa za prolaz.Sa,druge strane,Siena se vec kvalifikovala,i rastereceno je otisla u Baskiju.
1908.
Jos jedan tenis za danas:Ljubicic-Beck 2 @2.4 ili H2 (+1.5) @1.52
Ivan Ljubicic je trenutno 42. teniser svijeta,ali daleko od forme u kojoj je nekada igrao. U ovoj godini je odigrao samo 4 meca,tako da i forma u kojoj se trenutno nalazi jeste daleko ispod zavidne. Takodje sta je jako interesatno,jeste da ne pokazuje zainteresovanosti koju je nekada imao i koja ga je krasila,i izjavio je da na kraju godine planira da se povuce iz tenisa i posveti porodici. Ove godine je gubio i od dosta gorih tenisera nego sto je Beck,koji se nalazi na 94 mjestu na ATP listi i koji je ove godine postigao koliko toliko dobre rezultate,stigavsi do 1/8 finala u Roterdamu gdje ga je Del Potro pobijedio,koji je odlican bio. U prvom kolu je upsio da porazi Methieu-a,domaceg takmicara sto mu daje dodatni podstrek. Sa svim prethodnim recenim,mislim da bi mogla 2 svakako da dodje,a da ce osvojiti makar jedan set u to sam siguran. Kvota koja se ne moze propustiti.![]()
sto se tice tenisa predlog od mene
Melcer - Istomin 1, @1.95
tacan rez 2:0, @3.30
Melcer bolje plasiran, odmoran, zadnji mec igrao 12.02 i dobio Bogomolova u davis cup-u 3:0.
Istomin izmucen od finala sa Raonicem prije 2 noci u San Hoze-u. Nadam se da ce Melcer ovo lagano dobiti.
Last edited by BlackVelvet; 22-02-12 at 14:32.
Who let the dogs out
ja sam danas odigrao ovo:
Inter 2-2
Crawley 4+
Kvota u meridian na inter je 7.4 sto je stvarno smijesno, ovaj marsej je isto divlja ekipa kao i inter ove godine. FORZA INTER![]()
Imas neki info za crawley ili?![]()
hull 0-2
siena gg
motherwell 1
arbroath 3+
kvota: oko 6-7
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
a nemam vala info neki, nego uvijek na njega ima golova pa ga pratim![]()
http://kladionicari.jimdo.com/
Ovdje kao daju neku dojavu po cijeni od jedne sms poruke,ja nemam na racun pa ako bi ko ljubazan bio i voljan.![]()
Lierse - Lokeren
Belgijski kup.
na wwin uopste u ponudi nema igara poluvrijeme/kraj
na meridian su kvote na 2/1 i 1/2 presmijesne - 7.00 i 10.00
na bet365 su kvote potpuno normalne za tu vrstu igre - 29 i 34 (kako ce da nas nagrde ako nam ukunu strane kladionice)
E sad, sto je razlog za ovakve kvote i izostavljanje iz ponude kod nasih kladionica???
Zato sto se boje Belgijanaca a pogotovo kad je u pitanju kup...ne kazem da ne moze da dodje prelaz ali mislim da to sto nema tih igara u nase kladionice vise mjera predostroznosti da slucajno ne izgube koju paru...
Za strane kladionice si stvarno u pravu, da ukinu bet365 to bi mi stvarno ubilo volju za kladjenjem...
St. Etienne - Lorient 1 2.00
18:30 D. Riga - Novosibirsk 1 1.60
17:30 Havlic-Benatky 2 5.50 x2 2.60
ajmo mala
Russia!
Marsej-Inter X2 ...1.48
Basel- Bayern 1X ...2.11
ovo je za LS ...ajmo ajmo ajmo !
Russia!
Da se proba nesto:
Bazel - Bajern GG
Ponte Preta - Ituano GG
DVTK - Videoton 2
Mancester C. - Porto 3+
Crawley 1-1
Neath 1
Arbroath 1-1
Marsej 1
Siena 1
U mozzart-u kvota na 2-1 je 10.00.A je li ovo utakmica preko sms?
@ El Grande Vole
Za koju utakmicu pricas?
Bajern oba puta kad je igrao u goste protiv basela dolazilo je 1-2 (1:0 - 1:2) (1:0 - 1:3)
Treba ispratit sa 1 e
Lil X-2
St.Etien X-1
Videoton GG1
najprije bi je bet365 spustio da je nesto ozbiljno, no nikad se ne zna
evo igraju sad dinamo m - ofk beograd, dinamo ih dere citavo vrijeme ali nema gola, i ofk ga zabija pred kraj prvoga, sad samo da cekamo obrt u drugo![]()
Last edited by BlackVelvet; 22-02-12 at 16:48.
Who let the dogs out
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks