kad ona sta radiiiiiihehehehehe slatkoca jedna, al karafanka 2.4 jtdm q4 , aj mene aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
ja cu ti za 156 reci svaki detalj koji te interesuje....jer evo je vozim 5godina...i 159 skoro pa godinu...
156 ima manu sa prednjim trapom, ali to se da rijesiti prilicno jeftino...a sto se tice motora, imam iskustva i sa 1.9 i 2.4 jtd....oba motora bez greske...
ja sam u pola godine tri puta bio do italije....u 3-4 dana pralzio po 3-4000km... i nikad problema...ali stvarno auto odrzavam kako treba...
ulje, filteri i sve ostalo sto treba...sad joj je na satu ja mislim oko 230000km...i pitanje je je li vracan kad je kupljena....
inace, iz jednog razloga sam na 156 otvarao motor, majstor koji mi je radio, je bukvalno plakao kad je vidio da je morao da ga otvori...zvao me da mi kaze da je motor kao nov...
a sto se tice potrosnje...potpun ok...meni je 2.4 na auto putu trosio prosjecno okruglo 6L....
necu da me sad odje smatrate subjektvnim...jer nisam... samo mislim da je malo previse negativne price makar kroz cg sto se tice alfe...
ja kad dodjem odje, i sjednem posle toga u auto, svaki put mislim nece upalit..
kad ona sta radiiiiiihehehehehe slatkoca jedna, al karafanka 2.4 jtdm q4 , aj mene aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
zasto se ljudi ne fale na ove 2.4jtd ... zar to nije isti kao 1.9 , koje su mu mane ?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
registracija i litar dva veca potrosnja zato se ne hvale ;p
Prve serije 2.4 od 136 ks su imali nekih problema sa strujom i natezacima, al naravno ne sve, to je brzo rijesheno...i a, glavni problem ne faljenja je ovo sto je sparco napisao...
2.4...136ks...kod mene kao sto rekoh vec 6ta godina....prede kao macastim st je moja 99-to,
a sto se tice potrosnje, i nije neka strasna...isto mi trosi kroz grad kao ova 159 koja je 1.9....a na otvoreno je super....
Šta ovo pričaju? Neće biti serijskog modela 4C ...
4c je svakako vanserijski
monstrum divni kako bi je ..........![]()
stara skola nova skola, 10 ljudi oko istog stola![]()
dvesta iz mesta trista kad je pista cista kad masina zablista![]()
![]()
![]()
i za kraj ovoliki otvori za vazduh nimalo naivno ne izgledaju ne ?
![]()
Mozes li mi je nabavit tamo po bijelome svijetu?
Imam jednopitanje za alfiste, kolika je po vama realna cijena za alfu romeo 159 1.9jtd limuzina 2007 pa za 2008 god, isto tako za 2.4?
brzi, RS6, stefane, javite se na PM....sve mozhemo sredit
![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
U BiH se krecu od 9000 (1.9 2007) d0 14000 (2.4 2008) eura.
uh...kako bih posjedovao rado ovako nesto...samo da ga izbace na trziste![]()
I posle visemjesecnog trazenja(italija njemacka) napokon sam nasao nesto po svome meraku http://www.polovniautomobili.com/ogl...159_19_mjet/#3 sto mislite, ispasce me oko 9 ipo da je dovedem u cg.... 1000 dolje gore ne znace mi mnogo. samo jos da se provjeri ova kilometraza i ako mi je covjek ispricao zasto je samo toliko presla i prica mu stoji ali prodavci ce ti cevap prodat kao ***** i ubjedit da je ukusno
E sad povesce je sutra lik u ovlasceni servis na provjeru svega postoji li kakva mogucnost da mogu vratiti kilometrazu a d se to ne vidi?
boja spolja ok...cudio sam se da joj bijela stoji dobro..a i bio bi jedinstven u cg
nego meni se ne svidja kombinacija boja u untrasnjosti...a presla je po ovome u 500km kao moja..
ne bih rekao da je nesto puna opreme....
povesce se u ovasceni servis i detaljno pregledati...... Cijena joj je u 500e kao sve ostale koje se prodaju u srbiju a cijena je fixna.
najjeftinija Alfa u cijeloj Evropi sa takvim karakteristikama je 7.100 eura ono sto sam ja nasao...i ta najjeftinija je vjerovatno iz nekog razloga jeftina
She is only here to annoy herself!
vidis....u srbiju ih izgleda ima dosta...i ne znam kako, ali mi s cini da su tamo cijene najpovoljnije ubjedljivo
159 ima par mana....raspitaj se dobro sto treba pogledati... imas foruma z regiona za alfu, pa pitaj ljude koji znaju na sta da obratis paznju
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks