Black daj neku da stavimo 300e....![]()
hahaha nije bila nocas nijedna za takav ulog...
valjalo bi probat nocas naravno sa sitno
bolivar - un. espanjola x2, @2.40
i ovo nba sto je need@rock predlozio
Who let the dogs out
Mislim da moze veceras jedan dobar ulog na Memfis, @2.10
da dupliras to sto su ti poslali el grande![]()
Who let the dogs out
i mene carlton na tiketu za 3+
Who let the dogs out
Ljudi sto mislite sjutra Siti 1 , Bajern 2 i Marsej-Inter gg3+ ... mislim se ovo sa malo jacim parama
Misljenja?
Moglo bi se malo probati i ove NCAA kosarke
NC State+3.5 - North Carolina ppH1, @1.90
Who let the dogs out
sjutra bazel 1, inter 2... pa ako upane, upane![]()
Manchester City - Porto Tip 3+, Kvota 1.8
Porto ce napasti (Hulk, Kleber, Rodriguez) a City odgovoriti kontrama (Balotelli, Silva, Milner, Aguero)
Last edited by mikecg; 22-02-12 at 07:17.
Siti 3+
inter X2
BAZEL 3+
DOVOLJNO KOLIKO GOD DA JE KVOTA![]()
Sto se tice meca Basel-Bayern, recicu da Bayern nije isti sa i bez Bastian Schweinsteigera, sto se videlo protiv fenjerasa Frajburga (na kraju 0:0). I poslacu ovaj video pa mislite o tome.
Evo da zapocnemo dan za tenisom.Ima zanimljivih meceva pa se nadam najboljem.
Prvi mec je Victor Hanescu-Kei Nishikori TIP:2 @1.4
Victor Hanescu je trutacno 93. teniser svijeta,i njegovo mjesto mozemo slobodno pripisati mnogobrojnim povredama koje su mu se izdesavale tokom njegove karijere ne dopustivsi mu da postigne mozda i bolje rezultate nego sto ih ima. U prvom kolu je pobijedio Andujara u 3 sata,s' time da je 3 isao u tie-break sto je zahtjevalo dodatno snage. hanescu je klasicni igrac sljake,na brzim podlogama se ne snalazi sto su pokazali i njegovi rezultati na turnirima na kojima je igrao ove godine. Kei Nishikori,momak koji je dostigao 17. mjesto na listi,iamo par zaista odlicnih turnira medju kojima i Australian open. Nije klasican igrac sljake,vise mu odgovaraju brze podloge ali je i na sljaci poceo da postize zapazene rezultate. U prvom kolu je uspio da eliminise Juana Ferrera,spanca koji je klasicni igrac sljake. Iako se igra na podlozi koja vise pogoduje Hanescuu,mislim da je u ovom trenutku Kei u dalkeo boljoj formi,a da Hanescu placa ceh njegovih mnogobrojnih povreda i da ce u mec uci umorno i nervozno.
Drugi mec koji bi se mogao igrati je Wozniacki-Halep TIP:2-0 @1.7
Nekadasnji broj 1 Caroline Wozniacki igrace protiv Simone Halep,talentovane rumunske igracice koja je trnutacno 53. na svijetu,ali zasluzuje mnogo vise. Wozniacki je proslogodisnji osvajac turnira pa je to dodatni motiv da da sve od sebe. Na proslom turniru je izgubila od Safarove u teskom i uzbudljivom mecu,te se nadam da ce ovaj put dati vise gasa i u 2 seta pobjediti Halep,koja je preko kvalifikacija dospijela u glavni zreb. Treba istaci da u tim kvalifikacijama nije izgubila niti jedan se,ali i pored ovoga vjerujem da Wozniacki nece sebi dozvliti os jedno mucenje na pocetku turnira i da ce mec rijesiti u svoju korist.
Treci mec Je Tipsarevic-Goffin TIP: Over20.5 gemova @1.8
Tipsarevic po meni u promenljivoj formi,sto se moglo vidjeti na Davis cupu koji je Srbija igrala protiv svedjana i u kojoj je Janko imao odredjenih problema protiv ne tako jakih protivnika.U Chennai-u je stigao do finala gdje ga je pobjedio Raonic,dok je na Australianu izgubio od Gasqueta vec u 3 kolu. Njegov protivnik je trenutno 164. teniser na listi i jedan je od mladih,talentovanih igraca koje Belgija nudi. U Chennai je stigao do 1/4 finala gdje ga je upravo porazio Tipsarevic,ali u 3 seta! U kvalifikacijama nije izgubio niti jedan set od svojih protivnika i u 1. runi je porazio Mannarino-a pobijedivsi u prvom setu 6-2,da bi mu na pocetku drugog protivnik predao mec. Zbog promenljive forme Tipsarevica i dobrih igara Goffina,mislim da bi ovaj mec mogao da ide preko 20.5 gemova.
Nadam se jos jednom uspijesnom danu kao juce,srecno svima!
1 FK Ekranas to score 5th goal Stromsgodset v FK Ekranas
(Next Goal)22/02/2012 None 5.00 To Run
Man. City-Porto 3+ @1.8
mislim da je dosta realno, a kvota odlična - inter daje 2 gola, u sbb 3.30!!
0490 22-02 01:00:00 Indiana-New Orleans
Konačan ishod 1 1,20
0491 22-02 01:30:00 Miami-Sacramento
Konačan ishod 1 1,10
0493 22-02 02:00:00 Memphis-Philadelphia
Konačan ishod 1 2,05e pa da nikad vise ne uplatim tiket....
EDIT: Zadnje pare
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks