Evo jedan tiketic al jbg kad nece onda nece ...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
1 Draw Nantes v Metz
(Fulltime Result)20/02/2012 None 1.80 To Run 2 Yes Brentford v Carlisle
(Both Teams to Score)20/02/2012 None 1.83 To Run
e sad jos carlisle ...
Evo jedan tiketic al jbg kad nece onda nece ...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Dalas - Boston 1-1 1.70 -Bostonu hvali kaznjeni Rondo a izgleda da u Dalas nisu poveli ni Garneta
LA Lakers - Portland under 181 1.90 -Utakmice LA obicno ove sezone dolaze ispod 181 poena a dodatno situaciju komplikuje i svadja Brajanta sa upravom kluba (mozda da se proba i dvojka za 2.50)
birmingham gg (1,88)
millwall 3+ (2,10)
charlton d2+ (1,40)
--------------------
walsall gg (1,72)
falkirk 3+ (1,95)
arbroath 3+ (1,50)
---------------------
dundee utd x (3,30)
i da se proba:
cowdenbeath 1-2 (28,00) tip baziran cisto na proslogodisnjim susretima, oba meca u gostima su dosla ovaj prelaz pa da se proba i danas, povezat s necim i turit euro pa sto bidne
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
mnogo mi je nesto +10 na boston
Dalas - Boston+10.5 H2, @1.90
Hjuston - Memfis <187.5, @1.90
Oklahoma - New Orleans <187.5, @1.90
Who let the dogs out
zna li ko koliko je bio hendikep na atlantu u meridijan?? je li realno da ovako padam,na nba sajt izbaca da je dala atlanta trojku i vracaju rez kao promasaj da je bio....aoooo
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
bas nesto gledam na betexplorer za LS i vidim da je basel vs bayern doso prelaz 1-2 prosle godine, nebi me cudilo da tako bude i ove.. vala praticu ovo uzivo bude li basel nekim cudom poveo picim odma na 2 pa sto bude
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Može li OVO doći OVER?
Evo za danas jedan moguci tenis Blake-Sweeting 2 @2.00.
Kratko i analiza meca. Blake je trenutacno 61 teniser svijeta i daleko od igre koja ga je nekda krasila i kojom je bio igrac u top 10 na listi. Sta vise,ovo ce mu biti prvi mec ove godine,sto je i glavni razlog sto igram protiv njega. Iako iskusan igrac,mislim da mu u ovom trenutku fali meceva za razliku od njegovog protivnika koji ima nekoliko turnira iza sbe u ovoj godini,a najbolji mu je bio Sidnej gdje je uspio da stigne do 1/8 finala. Trenutno je na 78 mjestu na rang listi. Odigrali su vec dva meca medjusobno i jednom jeuspio Blake da pobjedi,jednom Sweeting,i sto je bitnije ta pobjeda je upravo bila na tvrdoj podlozi. Nadam se da sam pomogao informacijom,i nadam se najboljem.
Chartlon - Rochdale Tip 3+, Kvota 1.8
Charlton u Ligi 1 postigao 56 golova a Rochdale primio 50.
Medjusobni dueli:
17.09.2011 League One Rochdale Charlton 0:2 2:3
25.04.2011 League One Charlton Rochdale 1:0 3:1
29.03.2011 League One Rochdale Charlton 1:0 2:0
08.01.2005 FA Cup Charlton Rochdale 2:0 4:1
Mislim da Fiorentina i Napoli gaze nAcas. Mada nemam para pa cu vezati jos cetiri engleza, i Bog da me vidi![]()
Birmingem 2-3
Fiorentina 2
Real SP2 (sigurna pobjeda)
Napoli GG3+
Vest Hem 3+
od mene za danas.
Ja cu ovaj Real probat dp 2 kvota je 4,30 ... Svi nesto pricaju zima ovo ono... 0-2 1x itd ...to su po meni gluposti...ta je prica bila i za Benfiku pa su uspjeli 2 gola dat i zamalo dobita ipak je ovo Real
hladnoca ne predstavlja problem za fudbalera cak naprotiv vise pretrci tokom utakmice i koncentrisaniji je zbog ostrog i cistog vazduha. isto tako kad je snijeg uvijek igrajte vise golova jer lopta kliza i ne vidi se. u fudbalu su samo problem kise tada se lopta zaustavlja, teska je, teze se trci i igraci nose po 4 litra vode na sebi itd.
moze upanut. vidjecemo
Ja ne igram Cska-Real ali nadam se da ce moj info nekom biti od pomoci:
- Za veceras u Moskvi najavljuju snijeg i minus 8
- Igra se na plasticnoj travi sto ne odgovara Realu.
- Real je u Rusiji igrao 9 utakmica i ima 2 pobjede, 3 remija i 4 poraza
- Cska nikad nije porazen od spanske ekipe: eliminisao Barcelonu, Sevilju i La Korunju
- Ne vjerujem mnogo Realu jer ce imati revans u Madridu a glavni sponzor mu je kladionica Bwin.
moze li mi neko reci koja je oznaka za duplu pobjedu u meridijan na kladjenje uzivo?!?! tnx
Za CSKA veceras nece igrati
Akinfeev
Mamaev
Nababkin
Mark Gonzales
Vagner Love
Keisuke Honda
Za Real nece igrati Di Maria i Altintop od poznatijih
Who let the dogs out
Vagner nece sigurno jos par utakmica
Prodat je.
to sam zaboravio da naglasim, ovo gore sam samo prenio sa jednog stranog portala
Who let the dogs out
Hvala na informaciji!!
ja cu danas probat ovo
napoli x-x
carlton 1-1
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks