evo da se i ja upisem popila kaznu od republicke u Kokote popodne ...
evo da se i ja upisem popila kaznu od republicke u Kokote popodne ...
Imate neprijatelje? Odlicno! To znaci da ste se borili za neki sopstveni stav u zivotu!
Pa ti i dalje čačkaj Vanju.
nista dps clanska i to?![]()
She is only here to annoy herself!
Nidje ne pise ali imas pravo, ako mene pitas (a ne pitas) ja ti to ne preporucujem.
Ima pravo da te presretne, stos e tice zastite licnih podataka, to je regulisano zakonom. Nema pravo da ti fotografise lice niti da na bilo koji nacin objavi takav snimak ali ima pravo da ti snimi vozilo.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
jel mogu svojerucno da upisem onu primjedbu na zapisniku ili oni pisu a ja im diktiram?
i mogu li da dam primjedbu a da ne potpisem zapisnik?
i meni su to rekli, ali ovim rijecima-e ne moze, nego samo mozemo mi pisat! tako da sumnjam. ne kazem da nije tako nego samo sumnjam.
jel ima neko izvod iz zakona? i ovo me bas zanima vezano za nepotpisivanje i primjedbu
Mene srecom sve kazne firma placa)))
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
I ako oces da se zalis imas fore 8 dana,ne stize ti poziv vise po novome
Ne,sad su to malo sredili isto kao sto ne mozes da podignes saobracajnu ako imas neplacene kazne
p.s. ja kad sam htio da podignem saobracajnu od mog auta nisam mogao jer sam navodno imao "neplacenu" kaznu iz opstine nk (zbog bazdarenja) i ja naravno odem u firmu i kazna je bila placena u roku od 8 dana,a ta kazna mi je pisana 6 mjeseci prije toga,tako da cuvajte uplatnice da vas ovako ne zeznu
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks