Delibasic postigao gol veceras, rajo valjekano pobijedio levante u gostima 5-3. Usao u 78 minutu i dao gol u 85. Definitivno se pokazao kao dzoker i treba njega cuvati za reprezentaciju jos neko vrijeme.
kajevic je i dalje povrijedjen...cim je dosao on se povredio =(
Bjeshe li ovo onaj kojeg smo "pratili" proshle godine?
http://www.flashscore.com/match/8npvPnq3/#match-summary
Da da, ali bitnije je da se mi kutaramo oko toga oce li Djalovic igrat ili ne.
@ Hrabri_Sokoli
Hvala na informaciji. Nadam se da nije ništa ozbiljno.
Dick Laurent is dead!
Milorad Bog Pekovic preskace Island
http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika...tum=2012-02-20
Mozda DAN ovoga puta dobije akreditacije s obzirom da nece biti guzve![]()
Zbog chega ne treba da je dobiju? Da shalju dopise i da se o jadu zabavlja savez i drzhava od Drljevica? O tome kako nema slobode bla, bla... Neka im je daju, neka dodju, neka napishu naslov i stave sliku Djokovica, neka rade shta oce, i onako ih samo uzha rodbina chita...
Slazem se.
zasto?
zato sto redovno pljuju po prvom covjeku tog saveza koji treba da im da akreditaciju, svi znamo sto su sve pisali o njemu...
za tu reprezentaciju o kojoj bi trebalo da pisu taj izvjestaj ih boli k*rac , to svi znaju i oni su to milion puta pokazali.
ako bi ti pustio nekog u kucu ko javno o tebi prica svasta i naziva te svim i svacim, onda prvo ne postujes samog sebe a onda ukucane.
p.s. u prenesenom znacenju, ti se dejo a ukucani su igraci.![]()
Vesku Grudvi Drljevicu da se da akreditacija? No way Pedro![]()
Deserve's got nothing to do with it.
1. To nije Dejova "kuca" nego je to fudbalski savez Crne Gore.
2. Njihovo je pravo shta ce da napishu (demokratija, jbg.)
3. Ja mislim da bi ih tako spushtio kad bi im dao akreditacije, i ne bi im davao vishe povoda da pishu svashta o njemu. Da na naslovnu vidish izvjeshtaj sa utakmice, a ne zhalopojku kako su oni ugrozheni k'o bengalski tigrovi.
4. Dejo nije trebao da se spushta na nivo, kako ga uvazheni kolega nazva, Grudve Drljevica.
Slazem se.
Opravdano ga nijesu pozvali. Prošle godine je Cico izjavio da je on jedan od onih koje prate, ali onda kad su razmišljali da ga zovu povrijedio se. Ove sezone nije praktično uopšte igrao. Je li neka povreda uzrok tome ne znam, tek do 24-og januara na 5 odigranih mečeva jedva je igrao 55 minuta. Budući da je imao pauzu od 15 kola pretpostavljam da ga je neka povreda omela. Od 24-og januara je bio starter i postigao četiri gola (na dvije utakmice). http://www.transfermarkt.co.uk/en/em...ler_47199.html
Ne prećerujmo u kritikama na račun selektora (ko god to bio) jer u ovom slučaju nema osnova za to . Treba biti strpljiv. Svakako da je interesantan igrač i vjerujem da će biti praćen i, ukoliko ovako nastavi, pozvan. Nije da imamo špiceva za izvoz. Što se tiče mlađih centarfora nemamo ih ni u najavi. Stefan Nikolić srećom igra u Steaui, ali zasad daje premalo golova i nije još uvijek kalibar za A reprezentaciju.
Dick Laurent is dead!
Taj momak je igra za mladu Švedsku. Ako njima prifali igrača zvaće ga i ponudit mu neke beneficije svakako. Zato mi ne smijemo rizokovat. Ako imamo makar i najavu od dobrog igrača,treba ga zvat i ovjerit jednim uvođenjem u igru a ne prepuštat ga drugim ekipama. Sad imamo full špic al nećemo za neku godinu.
ovo mi lici na pricu iz srbije za volkova, sto su oni njemu uradili. bolje da igra za nas pola sata i nikad vise nego da ne igra u opste za druge reprezentacije. ako ovi nasi ne racunaju na njega bolje ga i ne zvati , nego da ga zovnes na jednu utakmicu da on ne bi mogao igrati za svedjane. mislim da ga treba zvati, ali ne u varijanti jedna utakmica pa onda ko zna kada. trebamo imati u opticaju vise napadaca, posebno za klupu jer delibasic rijetko kada ulazi u rayo.
mada bi bolje bilo neke vezne da izmislimo i krila, tu smo tanki pretanki, a i to sto imamo su igraci u godinama vec a ne vidim ni u najavi da ima nesto da valja.
Last edited by lepetanac; 21-02-12 at 13:01.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Pa taj Kujović nam je trenutno najperspektivniji od mlađih igrača koji nijesu još zaigravali za prvi tim. Delibašić i Damjanović će bit tu još ove kvalifikacije i vjerujem da se onda penzionišu. Nemamo neki izbor mladih špiceva. A vi ako mislite da je pametno puštat domaće igrače da idu u druge ekipe,samo naprijed.
I ovo nije situacija kao sa Volkovom. Ovaj momak itekako ima veze sa CG.
Što se tiče "izmišljanja" tu nema neke filozofije, moraćemo dovest neke igrače sa strane ako se neki mlađi ne probiju(tj uteknu odavde prije 18te u neki strani tim).
Dosta sam vremena proveo čačkajući po netu i pretražujući timove nordijskih,južno američkih itd ekipa i ne bih reka da ima neko sa ovih prostora bar ne da mu je otac odavde. Ima dosta bosanaca,hrvata,albanaca al ne i naših.
Last edited by Dutch; 21-02-12 at 13:09.
http://www.mondocafe.me/fudbal/grbic...mjena-5113.php
Nadam se da će makar tamo igrati. Tim je treći otpozadi u izraelskom prvenstvu.
Dick Laurent is dead!
mozda me nisi razumio, nisam rekao da je ista situacija kao sa Volkovom, nego da ne radimo kao srbi njemu. da se zovne na utakmice da ne bi igrao za druge .
jeste mozda jedan od perspektivnijih spiceva i treba ga zvati da igra za prvi tim da se vidi dje je i kakav je, ali ne iz razloga da ga drugi ne uzmu nego da se vidi sa cime raspolazemo.
Pa nisam ni ja mislio da ga zovemo čisto da mu napakostimo,nego da ga vežemo za nas jer realno,mjesta za njega će bit.
Zbog cega? To je sasvim legitiman potez i potez koji rade svi fudbalski savezi (sjetite se recimo primjera Krkica i sl). Kujovic mozda trenutno nije kvalitetniji ni od jednog iz naseg kvinteta spiceva (mozda i jeste), ali sigurno da je zbog svojih godina i predispozicija jako interesantan. Sto neko vec rece, Delibasic i Damjanovic su tu jos ovaj ciklus, mozda jos jedan kasnije ali ko zna u kakvoj formi, Beciraj je tu od danas do sjutra sto je naravno uslovljeno primanjem FS Kosova u FIFA-u i UEFA-u. Znaci moglo bi se desit da spadnemo na Vucinica i Jovetica pa da se molimo da se koji slucajno ne povrijedi. Kujovica svakako treba provjeriti, a on i ako odigra prijateljsku utakmicu za nas to ga ne iskljucuje da jednog dana zaigra i za Svedsku, sto vecina ne zna.
to jedino ako je novo pravilo uvedeno da se broje samo takmicarske utakmice, sto znaci da jos ima sanse za volkova hehe.
mislim kakav bi to fukarluk od igraca bio da prihvati jednu reprezentaciju pa mu se ne svidja pa ajmo u tu drugu za koju moze.
iskreno po meni jedan poziv pa ako se premislja ne zvati nikad vise. to je varijanta hoces neces a ne cek da razmislim.
a sto se krkica tice on je poslije te utakmice bio u padu forme i jos pada. znaci da ne vjerujem da je pozvan samo da ne bi igrao za srbiju.
znam da je jovetic zaigrao bukvalno 2 minuta protiv madjara da ne bi se slucajno predomislio i igrao za srb. mada isto znam da on to nikad ne bi uradio jer mu je cg u srcu kao i vecini nama i Terzic ga je zvao pola sata prije Madjara da mu kaze da nije kasno da se predomisli i igra za njih.
tako da ako neki igrac nema osjecaja za grb i dres crveni, dzaba mu sve.
zato Djalovicu zelim sve najbolje u zivotu jer je srcem igrao i takvi nam trebaju. a vjerujte bice talenata ali ne onoliko koliko mi ocekujemo, isto nas ima 650 000
Last edited by lepetanac; 21-02-12 at 15:16.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks