Sa onom vasom opremom niko ne moze radit kako treba...poliras poliras onda ti iskoci sundjer i boja cao cao.
I nema shanse da isprve ispolirash kako treba...Eo pitaj Fabiju, on je kod nas polirao (ali on ima iskustva vishe nego mi pa je sam radio) i nije ispalo bash najbolje, chak shta vishe nedje se i metal nazire, retrovizor se i ne nazire hahahahaha![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Sa onom vasom opremom niko ne moze radit kako treba...poliras poliras onda ti iskoci sundjer i boja cao cao.
TAKUMI
hahahahahaha uzhas zbilja...britanska raspala oprema ;P
Samo mi reci koliko puta mi je ispao sundjer?
TAKUMI
Dosta puta indeed....
...mada ja nemam takvih problema, sh'a znam ;P
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
sad ce ti vabija rec druk-lager al bojim se necega veceg koji je auto u pitanju?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Jaguar x type
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
a neznam sumnja sam na varijabilni al ne vjerujem to na njega da je...
Farecla nije losha (pogotovo shto se kvasi pa se temperatura povrshine ne dizhe previshe) ali je uzhas za rad, manje gliba pravi shtemovanje no takvo poliranje. + meni je najbolja kombinacija grube paste - 3M, zavrshne Poorboys sa net-a...
Ima li ko u Pg da radi ovakve stvari http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...3c0dwX2cCSSdqY . Uradio bih na golfa 4 ali samo rucke, jer se ona guma oljustila i ruzno izgleda. Dakle suvozacevu rucku i onaj dio vozacev gdje su podizaci i cuda.
EDIT: HAhahha nasao sam sajovanovog passataDDDDDDD
Sajovane oglasavaj se, ko ti je radio ovo![]()
Last edited by Archi; 18-02-12 at 22:20.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
P.S fabioni ti mi kazes da ne stavljam na tdi_a spulju a pogle ovoga sa sdi_om i jos kaze zvuka imaDDD a pogledaj kako je nagrdio auto omg :dejection:
http://www.vwclubcroatia.com/forums/lofiversion/index.php?t13377.html
Samo ne znam ko je ovo kupio na kraju![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
******.
Kad pritisnes kvacilo potisna se vrti a lamela se ne vrti. Postoji vjerovatnoca da je pocela da se raspada (lamela). Mozda si ga usaltao u prvu pri 80-90 i drzao pritisnuto kvacilo...
TAKUMI
Moze li mi neko reci koliko kosta motor za ovakog mercedesa, dizel ili neki manji benzinac ? http://www.autodiler.me/auto_oglasi/4825
Ovo auto je dzabe.
Da li ti je ikad proslo kroz glavu da bi bilo pametno da swapujes motor na S klasu?
TAKUMI
kad upalim audia resetuje se sat. cuje se tacno kako zuiji u instrument tabli nesto, kao brojcaniki da se vrti neki![]()
to mi prije nije bilo..... kad vozim sat radi sve normalno, cim ugasim i krenem da palim samo kontakt dam on se resetuje..
the World's leading dance event
Sensation
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks