sefovski je odradio ovo...
Vazda mi je odvratan fudbaler bio ali ovo je bas ljudski odradio![]()
sefovski je odradio ovo...
Russia!
Tuzan dan za crnogorski fudbal. Svetski zapravo. Univerzumski.
Ali rijetko se srijece da neko ovako posteno, kulturno i lijepo sroci ovakvo nesto.
Last edited by Mad_dog_KO; 18-02-12 at 13:27.
"Želim da se zahvalim Fudbalskom savezu, ali i selektorima redom - od Filipovića, preko Kranjčara, do Brnovića. Omogućili su mi da ispunim svoj san, da zaigram za reprezentaciju Crne Gore. Bila mi je ogromna čast da nosim reprezentativni dres, a svaku od 26 utakmica pamtiću cijeli život. Hvala i saigračima iz reprezentacije, svaki od njih je prije svega vrhunski čovjek, a onda i odličan igrač", ističe Đalović.
Svaka mu cast i veliko HVALA
Stara zabluda (često) ima više prijatelja nego nova istina.
Pa ni ja ne bih plakao...
Mozda na mjesto potpredsjednika![]()
Originally Posted by Nk-001
svaka mu cast za ovo sto je odigrao. i u pravu je da je smjena kranjcara bila greska. to vise i mala djeca znaju. to sto brna i dejo to ne mogu da istrpe njihov problem.
Who let the dogs out
fala djalo!
srcem si igra svaku utakmicu!
Šteta što se povukao. Nije sad važan razlog, o tome se može samo nagađati. Borio se za reprezentaciju, ginuo, iako je bio jalov strijelac. Ljudski i patriotski se ponio prema reprezentaciji i navijačima. Prema Crnoj Gori. To se cijeni. Hvala mu i srećno u nastavku karijere.
C R N A G O R A
Fer potez i vise nego fer izjava. Pogotovo kada znamo kakve sve pljuvacine znaju da se vuku po novinama kada se neki igrac preuranjeno povuce iz reprezentacije, a to posebno vazi za ove nase balkanske prostore. Njemu hvala na svemu sto je uradio za reprezentaciju, ali mislim da je ovakva odluka mozda i najbolje rjesenje za obije strane...
Posteno od njega, hvala mu za sve.
Ok, nadam se sad da ce se Brnovic dozvati pameti i poceti da igra defanzivno 4-5-1 sa Vucinicem kao jedinim shpicem, Simonom i Jovetom po krilima, koje se po potrebi(kad se juri rez) transformise u 4-3-3. Simon i te kako mozhe da igra defanzivne zadatke a mozhe i Joveta, samo malo autoriteta i strogoce da se nad njim praktikuje (u prevodu, da mu se objasni da ne mozhe da ga boli ona stvarchica i radi shta hoce jer je zvijezda).
I naravno, da se sto prije pozove Djordjevic (lika ipak uzima Zenit, to nije mala stvar) i da se pruzhi i njemu shansa u napadu u prijateljskim. Najbitnije je da se onaj Damjanovic ne pojavljuje mnogo, jer je lik obicna petljavina i tip igraca koga je najlakse cuvati.
Last edited by Recordare88; 18-02-12 at 16:47.
Deserve's got nothing to do with it.
nemam sto dodati, svi znamo njegove mogucnosti i sa obzirom na godine kao i na formu a sa druge strane bolje u napad neki mladji mozda a i efikasniji onda je to dobar potez. a sa druge strane njemu kao covjeku i borcu se nema sto zamjeriti, otici ce sa velikim postovanjem medju navijacima.
mada mislim da smo svi znali da je onom izjavom zatvorio vrata sam sebi, a to je i on znao kad je to rekao
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Posteno od Djalovica.. Ljudski je odradio ovo, kao uostalom i svoj posao na terenu.
Djalu veliko hvala, uvijek srcan ,da se svi ugledaju na njega bez problema bi se plasirali na SP.... Steta je ipak sto se povukao jer ipak nemamo toliki kvantitet - bazu da bi se sa 28,29 god. fudbaleri oprastali od nac.dresa. Doprinio je uspjesima reprezentacije kao i reprezentacija njegovim licnim i to je to...
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
cijeli zivot idem na stadion pod goricom i garantujem da niko nije srcem igrao kao djalovic. nije bio majstor, ali pozrtvovanjem i borbenoscu na terenu uklopao sa majstorima kakvi su mirko i stevan. uz to je i drugi strijelac reprezentacije, tako da mu i efikasnost nije losa strana.
i ako je u najboljim godinama, potpisao je sebi rastanak sa reprezentacijom poslije onog sto je izjavio, i nije slucajno sto ga sujetni sadam savicevic nije pozivao.
ladno ceramo crnogorchinu kakav je djalovic, a pozivaju se raznorazni volkovi i drugi srbijanci koji se posprdavaju sa nama. jasno je da se od reprezentacije pravi privatni klub.
http://www.mondocafe.me/fudbal/pekovic-preskace-island-5064.php
Pekovic operisao slijepo crijevo, bez njega protiv Islanda.
taman da zovne se neko mladji da se kali malo, vidim zvace nekog iz domace lige.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
kad se već zove neko iz domaće lige neka zovnu nekog mlađeg - možda najprije vukčević, zašto ne i neko kao đorđević, bakić, radunović, vjerovatno bi i vojvodina pustila kosovića...volio bih da vidim nekog od njih kako se snalaze protiv jačih protivnika.mislim nema potrebe da se zovu igrači čisto da se popuni mjesto za trening kao što je ponekad bio običaj ili igrači koji bi trebali da se prodaju preko reprezentacije kad već godinama trunu po domaćim livadama, a prešli su 26,27 godina
Sve je to super sto je pozrtvovan i borben, ali on gola ne moze dat, nije on zadnji vezni pa da se krlja, on je spic, i od njega se prije svega ocekuju golovi, a on ga ni protiv Grblja nije moga dat iz penala, a ne za reprezentaciju...Imas Beciraja koji ce isto toliko da se trudi, i da trci kao on, a ubijedjen sam da bi dao vise golova od njega da je toliko igrao...
Djalovic mi lici na Ivicu Olica sto se tice borbenosti i zalaganja, ali mu fali to sto ima Olic, njuh za gol...Ovaj je prakticno sam doveo Bajern do finala Lige sampiona...U svako slucaju, fala mu na svamu.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks