4 SKa HD su vec dosla i koliko vidim bice u HD paketu.4 eura ce biti cijena HD paketa od 1. marta.Samo jos da maknu suludu rentu za HD risiver i masu ce ljudi to uzet'
obrni onaj njihov centar i ostavi podatke... meni su dosli i ugradili isti dan
4 SKa HD su vec dosla i koliko vidim bice u HD paketu.4 eura ce biti cijena HD paketa od 1. marta.Samo jos da maknu suludu rentu za HD risiver i masu ce ljudi to uzet'
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
a kolika je cijena ugradnje i resivera to me interesuje?
Ovdje imas sve
http://www.totaltv.tv/upload/documen...nik_120301.pdf
Evo je vracena cijena HD paketa na 2.5 eura
Mozda ce SKovi u SK HD paket...
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Shto nece danas ni 1 kanal,sipah vode vrele na oko i dzaba ...???
...
Sigurno ti je vjetar pomjerio antenu, a dje na oko vrelu vodueaceful:
Malo lijevo-desno pomjeraj tanjir dok ne nadjes signal
Ljudi vjetar mi slomio odzak na njemu je bila namontirana antena i ostala je na krov i od vjetra ne mogu se popeti na krov da vidim kakva je steta. U slucaju da mi ostecena antena i oko koliko ce me kostati nova antena i oko?
Zovni korisnicki servis 020/44-66-66 ne bi trebalo da ti naplate tanjir i lnb, jer nije tvojom krivicom doslo do ostecenja. U slucaju da moras da kupis to bi bilo 50-ak eura, a i manje!
Last edited by BOXER NK; 07-02-12 at 18:06.
Odjednom se ugasi i sam upali i onda dok dobije signal treba mu 2 sata,a sad se upali i uopste ne doija signal.kad pogledam jacinu signala sve je na 0.Uradio sam reset i podesio kako treba eutelsatw2 i astru i dalje nema nista.Zna li ko u cemu je problem?
Per aspera ad astra...
Last edited by BOXER NK; 09-02-12 at 19:13.
Ljudi jel' imate signala ?
napada ti je snijeg na tanjir
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
jesi li gledao nivo signala ?mozda ti je pomjeren tanjir pa nema slike![]()
na poziciji RTCG 2 postavljen RTCG 1 za ligu šampiona večeras, ali je slika katastrofa.
ne znam,jer odavno ne koristim total,a da mozda pokusas sam da namjestis to ?ono ti da pomjeras satelit,a da ti neko od ukucana gleda da li se signal malo po malo pojavljuje ?
ne znam sta drugo da ti kazem,ako ne zelis da rizikujes,onda cekaj...ili jos bolje pogledaj negdje da li mozes negdje da nadjes covjeka montazera za to...malo ce te kostati ne bi trebalo puno,al dobro sta da se radi
Klicko-Cizora na B92 u 23h
Ovih dana mnogi ljudi su izgubili signal, jer je snijeg padao sa krovova i trajno poremetio poziciju antene, a u nekim slučajevima polomio nosač LNB-a. Ko ne može sam da riješi problem morat će da angažuje nekog od montažera da se to dovede u red.
Zasto su zamracili b92 kad ne prenosti rtcg man city porto .....svasta!!!!!!
Mene izludje restartovanje risivera kad gledam kanal broj 200 (RTCG). Ima li nacina da se to regulise?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks