Jedno upozorenje na neljudski rad nekih policajaca.
Mjesto: Opština Kotor
Vrijeme: Večernji sati
Policija (mislim da kotorani znaju o kojima se policajcima radi) sakrivena u mraku,nidje rasvjete nidje upaljenih svjetala.
Jedan policajac u vozili (sa radarom ) drugi na sred pune linije stoji.
Zaustavlju mene (bas zbog mraka i prometnog dijela vozio sam max.50km/h) i traze dokumenta.Dajem im dokumenta,taj sto seta po putu gleda i kaze vozio si preko ograničenja.Ja mu kazem max.50km/h sam vozio,on kaze znas li koliko je ogranicenje ja reko 50,kaze nije nego 40Km/h ,i kaze izadji iz vozila i dodji do naseg.Jedva sam vidio njihovo vozilo i tog drugog policajca koji stojii kod vozila.I ovaj pali svijetlo u vozilu u uzima neki isjecak i kaze vozio si 6?km/h (preko 60km/h ne znam tacno sto su lupetali) ja reko to je nemoguce,i trazim mu da vidim vrijeme,i on tu gleda u mene i lupeta neka dva vremena totalno nerealna,ja reko to moje nije,i ovaj sa radarom govori kao pusti ga,vrati mu dokumenta,sledeci put cemo mu uzeti vozacku.I jos govori nesto u smislu da Bog sve vidi .
E sad u cemu je stvar,on je vidio da nisam vezan( i to sam mu potvrdio) i gledao je kako da mi izvuce pare,kad je vidio da nisam nasjeo na pricu o brzini (da me ne mogu zajebati jer na zalsot (ili srecu) imam veeeliko iskustvo sa saobracajnom policijom) odustali su od toga. Da su oni sigurni da je to moja brzina sa zadovoljstvom bi mi pisali prijavu ,ali znaju da to nije moje nego ko zna od koga.
Tako svima savjetujem ako vam se ovo desi samo im trazite na uvid isjecak o brzini,ako tu pocnu da muljaju znajte da nije to vase.
Jos kad se sakriju u neki mrak da ih niko ne vidi,tu uzimaju pare ljudima.

DD
Reply With Quote

Bookmarks