Condit vs Diaz 2 bi trebalo da bude ozvaniceno u toku ove nedelje...ajmo kladionicu maku otvoriti)))
Condit vs Diaz 2 bi trebalo da bude ozvaniceno u toku ove nedelje...ajmo kladionicu maku otvoriti)))
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
3:55![]()
Mislim da ce Mir da plati za sve polomljene ruke i noge u zivotu. Ovo mu je pocetak kraja.Poslije ovoga poraza, neka batali.
ja samo navijam da sto prije dodje do ponovnog susreta Velasquez-Dos Santos,ali kako se namjestilo nesto ne znam...Reem je zajeban
a sto se tice Mira,nije ni malo naivan protivnik,moze izgubit od bilo koga,ali moze i svakoga dobit...
za mene nema borca preko Caina
nisam bas siguran da ce to ici tako lako za Caina, Mir je bolji u standupu a ima i odbranu dobro od takedowna...pa cemo vidjet
She is only here to annoy herself!
Ne kazem ni ja da ce biti lako, ali ipak se vidi razlika izmedju starih lavova i novih super boraca.
Mirr je jedva dobio Nogueiru,Nelsona,Mirka...Cain je sa druge planete.
CIni mi se da ce biti bolji mech izmejdu njih dvoje nego onaj sa Juniorom, duze ce trajati i vise ce borbe biti.
Licno bih volio da Mir dobije, ako ga meksikanac ne dobije u prve 3 runde, mozda i dobije.
Ne znam za koga da navijam volim oba borca. Navijam za bolji fight i za sto bolje izdanje Mira.
zna li ko sto o ovome?
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...99884441_n.jpg
Istina živa!!![]()
Oće li prenositi neki od ovih extra tv/bbm sportskih kanala meč klitschko - chisora zna li se?
edit.
Saznah, b92 u 23h
Last edited by DjuKa; 18-02-12 at 12:02.
o.O
Onakvi ljudi su sramota za bilo koji sport.
ovo je mech koji sam dugo cekao...i nadam se varnicama.
Usudicu se rec da je ovo jos jedna pobjeda za Jonesa.
Rhasad zadnji mec nije me ubjedio da bas moze da dobije. Mada on poznaje Bonesov stil i tehnike i nece bit iznenadjen sto god Bones baci u njegovom pravcu. Ja navija za Bonesa svakako i ocekujem pred kraj prve runde ili pocetak druge da ce pakao da snadje Rhasada. Mozda i knock out.
sto cemo za subotu?
f6
za subotu vip mjesta![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks