Page 220 of 666 FirstFirst ... 120170210216217218219220221222223224230270320 ... LastLast
Results 5,476 to 5,500 of 16635

Thread: Iz raznih novina II

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    zato sto je komsija nasem Sanaderu
    Ako ih dijeli samo zid to objašnjava potencijal za špijuniranje koji su prepoznali Njemci. Možda su mu ponudili čašu da prisloni na zid, ali avaj, izgleda bila prazna čašica pa ih je zato odbio.
    Kakve naručene budalaštine.

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

aa sad mi je jasnije pošto su komšije Njemci bi onda znali kad zaliva cvijeće kosi travnjak i slično, trebao je to da naglasi za nas sa jeftinijim ulaznicama
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

ma, lupa gluposti blesavi Momo
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Džomić Vs Novak Adžić - upravo na Monteni
    Eto... ako nekom treba to ispiranje mozga
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo je repriza, kad je počela???

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Nemam pojma... Šaltah malo kanale, pa mi zapade za oko
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    NIJE HTIO DA ŠPIJUNIRA

Bulatović: Njemci upravljaju Crnom Gorom, traži se hapšenje Đukanovića

Bulatović je kazao da je smrtni grijeh Đukanovića što se opredijelio da elektrodistributivni sistem Crne Gore proda italijanskoj firmi, a ne Njemcima

Bivši predsjednik Crne Gore Momir Bulatović izjavio je da je “u internoj podjeli je Njemačka ta koja sada upravlja Crnom Gorom”, da su mu Njemci nudili da špijunira šefa DPS-a Mila Đukanovića i da “zna iz neposrednih kontakata sa diplomatama EU da traže da se u Crnoj Gori dogodi “sanaderizacija”, da Đukanović doživi sudbinu Iva Sanadera, što znači da bude uhapšen”.
    Bulatović je, u intervjuu za beogradski Nedjeljnik, koji izdaje list Press, kazao da je smrtni grijeh Đukanovića što se opredijelio da elektrodistributivni sistem Crne Gore proda italijanskoj firmi, a ne Njemcima.

Da li vam je to što ste Milu ponudili da bude premijer bila najveća greška?
    On je bio odličan predsjednik te vlade. Sa 29 godina kada sam mu ponudio da bude premijer, on je rekao da to ne zna da radi.
    Onda sam mu ja rekao da ne znam ni ja da budem predsjednik republike, hajde to zajedno da radimo. I mi smo to zajedno radili u najtežem periodu Crne Gore, za vrijeme sankcija, šverca, kriminala koji nam je bio nametnut i koji je morao da se odvija kao jedini vid spasa države. Ali to su zla vremena.
    I srpska i crnogorska javnost licitiraju do kada će Đukanović ostati politička figura broj jedan u Crnoj Gori. Možete li vi da procijenite?

Znam iz neposrednih kontakata sa diplomatama EU da traže da se u Crnoj Gori dogodi “sanaderizacija”, da Đukanović doživi sudbinu Iva Sanadera, što znači da bude uhapšen. Imao sam ponude da učestvujem u tome, ali smatram da je to nečastan posao.
    Bez obzira na to koliko mi bili politički protivnici, miliji mi je Đukanović takav kakav jeste, nego bilo koji drugi koga će dovesti nemački ambasador u Podgorici.
    Njemačka hoće da sruši Mila?...
    U internoj podjeli je Njemačka ta koja sada upravlja Crnom Gorom. A smrtni grijeh gospodina Đukanovića nije bilo ono što je poznato našoj javnosti nego činjenica što se opredijelio da elektrodistributivni sistem Crne Gore proda italijanskoj firmi, a ne Njemcima.
    A šta su Njemci vama nudili?
    Da špijuniram Đukanovića znajući da smo mi protivnici. Ali je to nečastan posao u kome ja nikada ne bih učestvovao.
    Milo vam je miliji od Merkelove?
    Naravno.
    Idete li u Podgoricu?

Pola vremena sam u Beogradu, pola u Podgorici.
    Živite li dalje pored Mila?
    Da.
    Viđate li se?
    Ne. Zato što on ima svoje obezbjeđenje koje zna kada dolazim i sklanjanju se. Ne može to da se zaboravi – jednom kada ste nekom šef, to ostaje uvijek negdje urezano.
    Slava mu . Zaboravili smo bili koliko je ovaj Momir Bulatović odvratan , često ovako kad zaboravimo on nas podsjeti.

Thanks Thanks Given 
    1,011
    Thanks Thanks Received 
    1,857
    Thanked in
    707 Posts

Srđan Aleksić posthumno dobio medalju za hrabrost i herojstvo

Predsjednik Srbije Boris Tadić je povodom Dana državnosti, odlikovao zaslužne pojedince i institucije, među kojima su i Novak Đoković, Srđan Aleksić i Diana Budisavljević.

Srđan Aleksić je posthumno odlikovan zlatnom medaljom Miloš Obilić za ispoljenu hrabrost i djelo ličnog herojstva, jer je 1993. godine kao Srbin iz Trebinja ustao u zaštitu komšije Bošnjaka od svojih sunarodnika.
    Aleksić je umro poslije nekoliko dana od posljedica teških povreda koje je zadobio.
    Sell the Vatican, Feed the World!

Thanks Thanks Given 
    2,054
    Thanks Thanks Received 
    6,299
    Thanked in
    2,928 Posts

Quote Originally Posted by KRKNA View Post
    Srđan Aleksić posthumno dobio medalju za hrabrost i herojstvo

Predsjednik Srbije Boris Tadić je povodom Dana državnosti, odlikovao zaslužne pojedince i institucije, među kojima su i Novak Đoković, Srđan Aleksić i Diana Budisavljević.

Srđan Aleksić je posthumno odlikovan zlatnom medaljom Miloš Obilić za ispoljenu hrabrost i djelo ličnog herojstva, jer je 1993. godine kao Srbin iz Trebinja ustao u zaštitu komšije Bošnjaka od svojih sunarodnika.
    Aleksić je umro poslije nekoliko dana od posljedica teških povreda koje je zadobio.
    Najteže je biti čovjek, a Srđan je to bio ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakve veze ima Tadic sa herojskim djelom koje je napravi pok.Srdjan Aleksic ???
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Sve više mi se gadi ovaj Tadić. Ne može se odlikovati Aleksić, a primati Karadžićev orden. Ili može, ipak su izbori.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    Kakve veze ima Tadic sa herojskim djelom koje je napravi pok.Srdjan Aleksic ???
    kao sto rece johnny izbori su sad, a srpska politicka elita je nemoguce odvratna kad su takve stvari u pitanju
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Đe ima snimak one emisije ''Piramida'', što se emituje na TV Vijesti; kad je gostovao onaj Radulović?
    Uglavnom, na kraju emisije veli čovjek nešto u ovom stilu: ''

neke ni elementarna nepogoda (!!!) ne može natjerati da daju ostavku ''

:lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Igra li MOMIR sa MIROM iz Moskve, kompjutorske igrice i koji je rezultat???
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

... a bio je i on mučenik i lažni komunista , pa lažni socijalista , reformista , lažni Crnogorac i sad je lažni Srbin pa mu niko ne zamjera ...

poruka vlasti

Medojević: Izdali ste i SFRJ, i Kosovo, Šariće, Kaliće...

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević je optužio aktuelnu vlast u Crnoj Gori da je izdala Kosovo, SFRJ i sve one sa kojima je sarađivala, navodeći da je ''blizu čas kada će se suočiti sa voljom naroda''.
    On je bivšem predsjedniku Crne Gore Momiru Bulatoviću poručio da mu je draži svaki antirežimski čovjek nego ''sve Milove i Acove milijarde''.

"Dosta ste nas drugovi lažni komunisti, lažni Jugosloveni, lažni Srbi i lažni Crnogorci svađali. Došao je konobar da naplati račun ko je šta pio i jeo ovih 20 godina. Osiromašeni, opljačkani, obrukani narod će vam suditi. Bili ste i ostali najveća bruka i sramota u istorji ove časne drzave. Smijenili ste poštene komunsite koji su Crnu Goru iz pepela izgradili u modernu državu sa održivom ekonomijom i socijalnom pravdom. Došli ste sa ulice kao Miloševićevi špijuni i poltroni i sve ste prevarili i uništili, popljačkali i bestragali. Nikada u istoriji Crna Gora nije imala goru i lopovskiju vlast od one koja je sa ulice došla 1991. godine. Izdali ste i Kosovo, i SFRj, i SKJ, i Bošnjake i Albance, i Sloba i Ruse, i Amerikance i Italijane, i Brana i Kalića i Šarića, i Keljmendija, i Restisa...Sve ste prevarili... i blizu je čas kada ćete se suočiti sa voljom naroda. Nema više vaših prevara i podjela. Pročitani ste. Meni je Momire draži svaki antorežimski čovjek nego sve Milove i Acove milijarde... Svaki častan i pošten čovjek koji želi mir, sreću i prosperitet svojoj porodici i svojoj djeci, stace u front protiv mafijaške vlasti", naveo je on u lider PzP na svom Fejsbuk profilu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U pauzama kada nije na facebooku,Medo vježba :
    Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo Luksic kazao da je stecaj KAP-a jedna od solucija.... E kako se ova bratija esdepeovska zajedno sa depeesom usrala u ovu jadnu ekonomiju. Nesposobni jednocelijski podanici....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Solucija, polucija, isto je to.

Thanks Thanks Given 
    1,011
    Thanks Thanks Received 
    1,857
    Thanked in
    707 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Najteže je biti čovjek, a Srđan je to bio ...
    ako ikad budem imala sina, znam kako će mu ime bit...i po kome će ga dobit'...
    Sell the Vatican, Feed the World!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

OPASNOST S KROVOVA
    Najunosniji posao ovih dana: Skidanje ledenih siga

Vjerojatno najunosniji posao ovih dana postalo je skidanje leda i snijega s krovova i zgrada. Naime, kazne za neočišćeni krov se penju i do 10.000 kuna, pa se onim strašljivima isplati za ovaj delikatan posao unajmiti i platiti osposobljene ljude.

Sat vremena čišćenja snijega i leda s krovova naplaćuje se između 300 i 1.000 kuna.

"Malo smo sami probali, ali vrlo je nezgodno. Bojali smo se da ne padne na nekog. Pokušavamo se ponašati odgovorno", kazao je Tomislav Šerić iz poduzetničkog inkubatora BIOS u Osijeku, za Dnevnik Nove TV. Za skidanje ledenih opasnosti BIOS je angažirao vatrogasce.

"Moram reći da je posla previše i mi zaista ne stižemo svim ljudima pomoći, odnosno na svim lokacijama se pojaviti odakle stižu pozivi. 350 kuna je sat rada auto-ljestvi, odnosno svih naših vozila za rad na visini. Na to ide satnica ljudi koji su angažirani', pojasnio je zapovjednik JVP OsijekBoris Banjan.

osim vatrogasaca, na skidanju siga ovih dana zarađuju komunalne i privatne građevinske tvrtke koje imaju potrebnu opremu, ali i majstori na crno koji čiste krovove za upola nižu cijenu.
    Danas.hr

16.02.2012.
    Bas gledam danas kako funkcionisu po ZG.. Trake koje presijecaju polovinu trotoara i zalijepljena i nakacena obavestenja oko opasnosti od snijega sa krovova.. Cisti se cisti, ali Slovenci ipak vode po radu i urednosti..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

OPASNOST S KROVOVA
    Najunosniji posao ovih dana: Skidanje ledenih siga

Vjerojatno najunosniji posao ovih dana postalo je skidanje leda i snijega s krovova i zgrada. Naime, kazne za neočišćeni krov se penju i do 10.000 kuna, pa se onim strašljivima isplati za ovaj delikatan posao unajmiti i platiti osposobljene ljude.

Sat vremena čišćenja snijega i leda s krovova naplaćuje se između 300 i 1.000 kuna.

"Malo smo sami probali, ali vrlo je nezgodno. Bojali smo se da ne padne na nekog. Pokušavamo se ponašati odgovorno", kazao je Tomislav Šerić iz poduzetničkog inkubatora BIOS u Osijeku, za Dnevnik Nove TV. Za skidanje ledenih opasnosti BIOS je angažirao vatrogasce.

"Moram reći da je posla previše i mi zaista ne stižemo svim ljudima pomoći, odnosno na svim lokacijama se pojaviti odakle stižu pozivi. 350 kuna je sat rada auto-ljestvi, odnosno svih naših vozila za rad na visini. Na to ide satnica ljudi koji su angažirani', pojasnio je zapovjednik JVP OsijekBoris Banjan.

osim vatrogasaca, na skidanju siga ovih dana zarađuju komunalne i privatne građevinske tvrtke koje imaju potrebnu opremu, ali i majstori na crno koji čiste krovove za upola nižu cijenu.
    Danas.hr

16.02.2012.
    Bas gledam danas kako funkcionisu po ZG i to kad je miran i suncan dan.. Trake na sve strane presijecaju polovinu trotoara i zalijepljena i nakacena obavestenja oko opasnosti od snijega sa krovova.. Cisti se cisti, ali Slovenci ipak vode po radu i urednosti..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    1,041
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Quote Originally Posted by Jov View Post
    Evo Luksic kazao da je stecaj KAP-a jedna od solucija.... E kako se ova bratija esdepeovska zajedno sa depeesom usrala u ovu jadnu ekonomiju. Nesposobni jednocelijski podanici....
    Усрали су га прво есенпеовци као главни дио тог депеса...а ми сад беремо плодове Карловца, Карлобага и Вировитице...
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cijene čišćenja u Hrvatskoj su , koliko vidim , od četrdesetak do 150 eura . U CG sinoć na dnevniku arlauk na ljude koji čiste za slične iznose , kao treba ih hapsiti jer iskorišćavaju nesreću i elementarnu nepogodu da se obogate . Ne znam šta narod očekuje ? Da mu fizikalci čiste džabe ili eventualno da ih časte kafom i rakijom ? Jedan nesrećnik koji čisti za nadnicu , prekjuče je pao nekoliko puta sa desetak metara visokog krova - srećom na snijeg . Narod ne pravi dramu što štambilj kod notara ide i po nekoliko stotina eura , što cijene banalnih pregleda kod privatnih ljekara koštaju koliko i ovo teško i po život opasno čišćenje krovova . Očito smo svi umislili da fizički rad ne vrijedi više od pet eura dnevno .

Thanks Thanks Given 
    2,054
    Thanks Thanks Received 
    6,299
    Thanked in
    2,928 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I?sta ce bit?

...nista.

eto i Roksped godinama svercuje cigarima i...nista

Page 220 of 666 FirstFirst ... 120170210216217218219220221222223224230270320 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)