prešao je on mnogo za pola godine...
prešao je on mnogo za pola godine...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Mijenjao sam ulje prije mjesec i po, ali getriba trazi 2 puta da se mijenja, jer prvi put van ide nekih 60% starog ulja, 40% ostaje staro, poslije drugog mijenjanja imas oko 80% novog ulja.
P.S. rece mi Kico danas da se svi zale posle servisa automatskih mjenjaca, svima crkavaju odmah.
Ja mu rekoh, ovo je sesti put da otvaram mjenjac i radi bez problema, ali problem je sto "majstori" ne znaju sto je automatski mjenjac, kako radi i kako se odrzava.
TAKUMI
da bas sam citao kako u Srbiji servisiraju automatike koji su crkli, svi kazu da znaju i onda kad otvore i vide da nemaju pojma samo kazu "a da ubacimo mi tu obicni mjenjac jeftinije je" :mrgreen:
She is only here to annoy herself!
Jedan moj frend je krenuo na neki kurs u Njemačku za opravku automatic mjenjača, mislio je da otvori servis u PG jer to niko ne radi a sigurno bi uzeo grdilo para, realno dosta je automatica. Međutim vratio se sa pola kursa jer mu ništa jasno nije biloa nije neki duduk, predavanja su na engleski bila, razumije se u kola ali kaže da je preteško.
Ti Fabijoni, ako znaš da ih opravljaš, trebao bi da otvoriš nešto.
Ma ja sam servisirao nekoliko ali ne bih da se bavim time.
Pa sunce ti, ovdje namas jedno normalno ATF ulje i kako onda da radis? Ovo mi je stiglo iz USA jer nemam muda da sipam ova nasa *****.
I sto je najgore, tesko je da radis sa narodom ovdje...
Napravio sinoc jednom frendu LOCK dugme na remote shit, i poslije proba da upali kramu nece da kresne...vidim ne radi pumpa, onda ide ona prica: pa kako je crkla bas sad, pa da li to ima veze sa kljucem, pa ovo, pa ono...
Come on man! I'm tired of that bullshit.
TAKUMI
kako ti je stiglo ULJE iz amerike?
koliko ja znam ne moze se shipovat, a niko ti ga nije mogao donijet u kofer avionom![]()
Originally Posted by my name is ...
Amsoil.
Naravno da moze u kofer, moze u gepek od auta koji se salje kontejnerom, moze preko SHIPITTO-a...
P.S. Brzo ce stic i jedan box with Seafoam. I'm working on it, hard.
Last edited by Fabia_Elegance!; 16-02-12 at 01:23.
TAKUMI
I'd rather be driving my car thinking about God than sitting in mosque thinking about my car
Koji ATF ti ide u tvoj mjenjac, II ili III?
Diii m.
TAKUMI
Dextron III?
Dexron III Mercon.
TAKUMI
Je li step tronik 5brzina?
A5S360R, bez steptronic-a.
TAKUMI
Dje da pogledam na moga tu oznakau dje se tacno nalazi?
Na zvono od mjenjaca, ispod ICV-a, pored startera (desno).
Ili, daj mi broj sasije (7 zadnjih) i recicu ti odmah.
TAKUMI
Presmijah se![]()
http://i42.tinypic.com/2d7d4co.jpg
e oca mu *****![]()
Sick!
Raskrinkani smo![]()
TAKUMI
to nije daleko od istine
https://forum.cdm.me/attachment.php?...7&d=1322903556
![]()
Ma, fora je sto to i jeste istina![]()
A dobro, Pljevlja, vjerovatno ga vozi međed...
Ovaj je trenutno u KO, na prodaju je
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks