salke sve najgore im zelim...
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Zna i @IJa da spusti par dobrih sto se tice NBA, preksinoc je bio dobar cini mi se, pa bih ga zamolio i nocas nesto da opici, onako lagano![]()
Who let the dogs out
Ko nije juce ufatio iz NBA nece nikad...
@ Blacki
Fala drug, skapir'o samGdje je Pantela ?!
![]()
e da oce basel doc gg da me usrece nocas
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
'ajmo jedan tiketić, iz tipa sigurnih, kvotice oko 4, za sj. :mrgreen:
Kanim izaći da se opijem sj. veče, pa da se to sponzoriše od strane kladionice.
Ima li ljeba od kocke danas ?
Lambda
a kad je bilo pato![]()
Who let the dogs out
Hanover razbija briz smrdljivi kompletno vrijeme i prima sad gol ni iz cega, pi mater im retardiranu!
A tek kako se Floro Flores retardirani sprda to je smijesno, sto gresaka je napravio, pi smraduljina jedna raspala, pi ***** ti i klad i sve.
Начи ја се извињавам типа дубоко што нисам рание стигао. Начи десио се ивент типа трагичан, нека бичарка категорие манекенске шо сам је плодио неко вече каже мени "Расни мој Пантелице касни ми меца, наш ша то начи?" А ја кома! Ал се ивент заврши исходом категорие хепи ендинг, испостави се да је Жигатар нешто ту чачко после мене. А ја га питам "Жигара еси осетио укус!" Жигатар некапира а кумара патос!
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjen...99-2513781-955
Ево нешто из коцкарског обиекта типа земаљског. Љубац као сиса шалтерке Мартине К., за Бон_Јова и Сомота!
moj tiket
man utd 2
madrid 2
shalke 2 ...
city x2
paok x2
ako ove dvije ostanu ovako poludjecu... skoro 400e
Цитирам: "pisi lijepo majmune" у потпису Патолино.
Начи Патолино боље обрађуј кукуруз методом круњења уместо што постављаш коментаре у виду хеита! Љубац, опрашта ти Пантела грехе.
a bajaga i dalje verue neverue
ajmo ovako, nocas po jedan tip iz nba i nhl iz kategorije "ako dodje, dodje"
nba / Indiana - NJ Nets over191.5, @2.05
nhl / Minnesota - Winnipeg 1, @2.40
Who let the dogs out
kakva tropa od utakmice udineze-paok, niti jedan gol
sto im znaci di natale lele
Who let the dogs out
igracima Udinezea se na***** mrtve majke majcine, sve vam raspalo na svijet
Dobro rece @Emill zaobici Udineze, ja ga cak odigrah 3+, ali oni ni makac![]()
Who let the dogs out
Udinese mrtvi, propali... Odigrah tiket posle duzek vremena:
Lazio 3+
Siti GG
Utd 2
UDINESE 1 GRRRRRRRR
Sramota sto rade, glibovi ne mogu gol dat no mi na kraj krivo kako im ga paok ne turnu nekako. Jos se razmisljam dal paok x2, ocu necu aj reko dobice udine, jebiga solidna su ekipa a vi smotovi ne umiju 2 svezat.
Para vrti dje burgija neće.
Mene onaj `Singapurcanin` mrtvi Tampinas baci a nisam imao vremena danas da ponovim tiket i sve ostalo doslo(cekao bi sao paolo 3+)....tako mi i treba kad igram indijance...
Metalist 3+
Lacio 3+
Mancester J 2
Hanover 1
Sao Paolo 3+ (2:0 43 minut)
Tampinas 2 :miserable:
There are currently 24 users browsing this thread. (0 members and 24 guests)
Bookmarks