Page 219 of 666 FirstFirst ... 119169209215216217218219220221222223229269319 ... LastLast
Results 5,451 to 5,475 of 16635

Thread: Iz raznih novina II

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Hvala ti Vanja što si kao društveno odgovorna direktorka mreže za afirmaciju nevladinog sektora skupila svoje aktiviste i ostale od 5000 NVO i što napraviste humanitarnu akciju u ovoom teškom zimskom vremenu.
    Što reče Skočko,sem Varvara i 10 studenata iz studenske unije niti jedana NVO nije našla za shodno da se društveno angažauje i da svoju ruku humanosti.
    Ova kritika je na mjestu jedino ako se pouzdano i sigurno zna da su NADLEZNI radili svoj posao. Covjek koji je pomocnik ministra za krizne situacije ima upravo posao da reshava probleme u OVIM okolnostima. A to ne radi. E to je problem, a za NVO cemo lako.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Igor Luksic Pljevlja 14.02.2012

Šta mislite o ovom izlivu emocija Pljevljaka prema svom premijeru?

Nije Drogba fotografija da izblijedi da se pocijepa, godine mu ništa ne mogu. .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Razlog ti je blago receno smijesan. Znaci ako nadlezni nesto ne urade ne treba pomagati ljudima? Zalosno. Svaka cast Skocku jer je javno ogolio svu tu mizireiju od nasih NVO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ovo je čista politikanska diverzija.
    Po ovom kijametu, što šta se pokazalo i zakazalo, pa poslije njih idu već zakazani protesti, pa se pravi diverzija, baš je pod hitno da se riješava sudbina šest popova u toku vanrednog stanja, dok je put blokiran, toliko hitno da se leti na riješavanje ovog pitanja.

Odnos piljevinaca je predvidljiv i izrežiran...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

recordare odlicno, ako komsija ne cisti e necu ni ja pa svi nek pocrkaju, imamo mi to ka crnogorci izrazeno, lijepa osobina, gledaj drugog nikad sebe .....................
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Ova kritika je na mjestu jedino ako se pouzdano i sigurno zna da su NADLEZNI radili svoj posao. Covjek koji je pomocnik ministra za krizne situacije ima upravo posao da reshava probleme u OVIM okolnostima. A to ne radi. E to je problem, a za NVO cemo lako.
    Recordare to su oni vidjeli od Luksica kako pomalo uvrijedjeno u sredstvima javnog informisanja okrivljuje opoziciju, nevladine organizacije i koalicione partnere kako kritikuju dps kadrove zbog ovakve nazovimo to velikodusnoscu prema Derikozi prilikom poravnanja. Premijer ni da trepna rece kako su sad svi pametni, a niko nema resenje, svi se sjecamo kako su tada svaku dobronamjernu sugestiju od strane koalicionih partnera nazivali politikanstvom, a ukoliko bi dolazile od opozicije i nevladinog sektora to je bilo klasicno rastjerivanje investitora i to ne bilo kakvih vec strateskih.
    Tako i nas minjo u najboljem dps maniru nama svo drago jutro objasnjava kako su Vanja i njezin MANS zakazali te nas je ovo snaslo, jer kao sto znamo Vanja i MANS su nadlezni u ovako kriznim situacijama.
    Last edited by opmne; 15-02-12 at 13:11.

Thanks Thanks Given 
    5,255
    Thanks Thanks Received 
    9,528
    Thanked in
    4,620 Posts

ovaj video je čisti dokaz koliko narodu malo fali da se ponaša kao stoka. da se razumijemo, ne ulazim u politiku niti me zanima,mogao je umjesto lukšića da stoji tu bilo ko, ali viđet staroga čoeka kako ovako "priča" navodi samo na misao kako su mu đeca vaspitana.
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad okopni ovi će put Podgorice,da malo sa Vanjom partijaju
    Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ipak je Crne Gora šampion demokratije,ponekad i na svoju štetu,i po cijenu tapkanja u nekim procesima,u matici zemlji ovih demonstranata,ovo bi u krvi završilo,po staroj dobroj istorijskoj potki.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Razlog ti je blago receno smijesan. Znaci ako nadlezni nesto ne urade ne treba pomagati ljudima? Zalosno. Svaka cast Skocku jer je javno ogolio svu tu mizireiju od nasih NVO
    Ne velim da ne treba, samo kazem da prvo treba kritikovati nadlezne (kojima je POSAO I OBAVEZA) da neshto urade, a tek onda NVO (za koje je to tek (ne)pokazivanje solidarnosti).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.vijesti.me/vijesti/akcija-prikupljanja-hrane-soping-molu-delta-city-clanak-60700

I
    nace, evo jedna odlicna akcija NVO sektora. Nije samo MANS NVO sektor, niti je jedini nacin da se pomogne ugrozenima pomocu lopate. Pa makar u ruci Luksic Igora svaka lopata bila ubojita

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gledaj Vanja i uči se na primjeru neprofitabilnih NVO

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Vanja je vuk sa p..... i nece cistiti ulice kao poneki, on(a) ima pametnijeg posla ocistice drzavu . . .

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    ovaj video je čisti dokaz koliko narodu malo fali da se ponaša kao stoka. da se razumijemo, ne ulazim u politiku niti me zanima,mogao je umjesto lukšića da stoji tu bilo ko, ali viđet staroga čoeka kako ovako "priča" navodi samo na misao kako su mu đeca vaspitana.
    Apsolutno.
    Uzas.. Ovakvi bi bili spremni na svasta.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Apsolutno.
    Uzas.. Ovakvi bi bili spremni na svasta.

Hvala Lepo
    Cini ti se Majo,ovakvi lajavci su najvise spremni na donacije u vidu secera ,ulja i brasna i sa njima si zavrsio..

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Srpski kulturni centar u Pljevlima postavio je ultimatum Drzavi Crnoj Gori.
    Cini mi se da tonaj Strunjaz misli da zna bolje od citavog MUPa kako se treba dobijat crnogorsko drzavljanstvo. Za njega je glavni kriterij pripadnost SPC.
    Hoce li Crna Gora jos jednom u vlastitoj povijesti kapitulirat kao drzava?
    Last edited by A+A; 15-02-12 at 17:29.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by changes View Post
    DPS je najveća pošast koja je ikad zadesila Crnu Goru. Decenije koje živimo buduće generacije pamtiće kao vrijeme u kom su kriminal i četništvo doživjeli punu afirmaciju, neviđen uzlet, a nakon svih ovih godina - i dobili pravo građanstva. Ova dva zla, koja utiču pustošeći na um mladog (a posebno nedovoljno obrazovanog) čovjeka, glavni su generatori potpunog izopačenja sistema vrijednosti koji je postojao i tako nas, kao društvo, drže prikovanima za samo dno civilizovanog i uređenog Svijeta.
    Vrijeme Vlade Igora Nejakog će (sva je prilika) biti zapamćeno kao doba kada su ova 2 zla već toliko bila etablirana da su sad već postala gotovo nezaobilazan dio naše svakodnevice. Gotovo da bi nam sada bilo neobično da ova 2 zla naprasno nestanu i da ih više nema među nama. Kad bi neko iz Crne Gore sad, nekim čudom, počistio (poput đubreta) sve domaće lopove, štetočine i drugu ološ, a posebno kad bi neko uklonio iz Crne Gore ova fašistička udruženja koja simpatiše i po nekoliko hiljada domaćih kvislinga - imam osjećaj da, zBog dugogodišnje sluđenosti, najveći dio Crne Gore niti bi znao kako da se ponaša, niti što da misli.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Sta sad evo neki mediji javljaju kako nije samo narod nezadovoljan privatizacijom EPCG ?

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Zbilja nije Luksic svuda dobrodosao kao recimo u Maroku . . .

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

NIJE HTIO DA ŠPIJUNIRA

Bulatović: Njemci upravljaju Crnom Gorom, traži se hapšenje Đukanovića

Bulatović je kazao da je smrtni grijeh Đukanovića što se opredijelio da elektrodistributivni sistem Crne Gore proda italijanskoj firmi, a ne Njemcima

Bivši predsjednik Crne Gore Momir Bulatović izjavio je da je “u internoj podjeli je Njemačka ta koja sada upravlja Crnom Gorom”, da su mu Njemci nudili da špijunira šefa DPS-a Mila Đukanovića i da “zna iz neposrednih kontakata sa diplomatama EU da traže da se u Crnoj Gori dogodi “sanaderizacija”, da Đukanović doživi sudbinu Iva Sanadera, što znači da bude uhapšen”.
    Bulatović je, u intervjuu za beogradski Nedjeljnik, koji izdaje list Press, kazao da je smrtni grijeh Đukanovića što se opredijelio da elektrodistributivni sistem Crne Gore proda italijanskoj firmi, a ne Njemcima.

Da li vam je to što ste Milu ponudili da bude premijer bila najveća greška?
    On je bio odličan predsjednik te vlade. Sa 29 godina kada sam mu ponudio da bude premijer, on je rekao da to ne zna da radi.
    Onda sam mu ja rekao da ne znam ni ja da budem predsjednik republike, hajde to zajedno da radimo. I mi smo to zajedno radili u najtežem periodu Crne Gore, za vrijeme sankcija, šverca, kriminala koji nam je bio nametnut i koji je morao da se odvija kao jedini vid spasa države. Ali to su zla vremena.
    I srpska i crnogorska javnost licitiraju do kada će Đukanović ostati politička figura broj jedan u Crnoj Gori. Možete li vi da procijenite?

Znam iz neposrednih kontakata sa diplomatama EU da traže da se u Crnoj Gori dogodi “sanaderizacija”, da Đukanović doživi sudbinu Iva Sanadera, što znači da bude uhapšen. Imao sam ponude da učestvujem u tome, ali smatram da je to nečastan posao.
    Bez obzira na to koliko mi bili politički protivnici, miliji mi je Đukanović takav kakav jeste, nego bilo koji drugi koga će dovesti nemački ambasador u Podgorici.
    Njemačka hoće da sruši Mila?...
    U internoj podjeli je Njemačka ta koja sada upravlja Crnom Gorom. A smrtni grijeh gospodina Đukanovića nije bilo ono što je poznato našoj javnosti nego činjenica što se opredijelio da elektrodistributivni sistem Crne Gore proda italijanskoj firmi, a ne Njemcima.
    A šta su Njemci vama nudili?
    Da špijuniram Đukanovića znajući da smo mi protivnici. Ali je to nečastan posao u kome ja nikada ne bih učestvovao.
    Milo vam je miliji od Merkelove?
    Naravno.
    Idete li u Podgoricu?

Pola vremena sam u Beogradu, pola u Podgorici.
    Živite li dalje pored Mila?
    Da.
    Viđate li se?
    Ne. Zato što on ima svoje obezbjeđenje koje zna kada dolazim i sklanjanju se. Ne može to da se zaboravi – jednom kada ste nekom šef, to ostaje uvijek negdje urezano.
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    On je bio odličan predsjednik te vlade. Sa 29 godina kada sam mu ponudio da bude premijer, on je rekao da to ne zna da radi.
    Onda sam mu ja rekao da ne znam ni ja da budem predsjednik republike, hajde to zajedno da radimo.
    Ja ne mogu da vjerujem šta čitam. Ja, ne, mogu, da, vjerujem, šta, čitam.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    1,123
    Thanks Thanks Received 
    247
    Thanked in
    177 Posts

Kavarić: Haos u KAP-u bi mogao biti alibi za loše poslovanje Rusa

Sindikat KAP-a je pozvao zaposlene da se u četvrtak okupe ispred Upravne zgrade kako bi "ispratili nepotrebnog i beskorisnog poslodavca na put"

Uvecaj!
    KAP (ilustracija) (Foto: Anto Baković)

Ministar ekonomije Vladimir Kavarić, njegov pomoćnik Dragan Kujović i predstavnik države u bordu KAP-a Nebojša Dožić razgovarali su sa Radem Krivokapićem, liderom Sindikata Aluminijuma i pozvali ga da se problem riješi u okviru institucija.
    "Ostajem pri onom što sam najavio. Primio sam k znanju sve što su mi rekli predstavnici Vlade. Na zboru će radnici odlučiti šta dalje", izjavio je „Vijestima“ nakon sastanka sa ministrom ekonomije Krivokapić.

Iz kabineta ministra Kavarića saopšteno je da je tokom sastanka, povodom aktuelne situacije u ovoj kompaniji, “još jednom je istaknuto nezadovoljstvo načinom na koji ruski menadžment upravlja KAP-om”.
    "Uz puno razumijevanje za zahtjeve zaposlenih u kompaniji, konstatovano je da, u ovoj situaciji, najavljene aktivnosti u KAP-u idu u prilog ruskom menadžmentu a, osim što su nezakonite, direktno su u suprotnosti sa interesima zaposlenih u kompaniji. Predstojeća rasprava u Skupštini CG o daljoj sudbini Kombinata ponudiće rješenja aktuelne situacije a u interesu svih je, da se ta rasprava održi što prije. Svi problemi moraju se rješavati u okviru institucija sistema i postojećih zakona. Sve drugo je suprotno interesima zaposlenih, a može da posluži kao izgovor ruskom menadžmentu za loše poslovanje, zaključeno je na sastanku", upozorili su iz Ministarstva ekonomije.
    Sindikat: Nemaju šta da traže
    Izvršni Odbor Sindikata Aluminijuma pozvao je sve zaposlene da se u četvrtak u osam sati okupe ispred upravne zgrade Kombinata aluminijuma (KAP), kako bi, kako kažu, ispratili nepotrebnog i beskorisnog poslodavca na put.
    Izvršni Odbor Sindikata Aluminijumaje na sastanku razmatrao sveobuhvatnu situaciju u KAP-u i obavijestio ruske menadžere da od četvrtka ne dolaze u fabriku, jer za njih više nema mjesta i „nemaju u KAP-u šta da traže“.
    Iz Sindikata su dodali da će se aluminijumski T-ingoti uredno skladištiti u krugu KAP-a, dok će se proizvodnja nesmetano obavljati.Poslodavac je ranije obavijestio da danas neće isplatiti zarade radnicima KAP-a, dok je radnike iz upravne zgrade informisao da ne dolaze na posao počev od danas pa dalje.
    „Pozivamo sve zaposlene, uključujući i one kojima je naloženo od Rusa da ne dolaze na posao, da se sjutra u osam sati okupe ispred upravne zgrade KAP-a. Od sjutra će biti stopiran svaki izvoz, odnosno izlazak aluminijuma iz kruga fabrike“, navodi se u saopštenju Sindikata Aluminijuma
    Iz Sindikata su dodali da će se aluminijumski T-ingoti uredno skladištiti u krugu KAP-a, dok će se proizvodnja nesmetano obavljati.
    „Tako ćemo čekati rješenje nastale situacije i isplatu ličnog dohotka“, rekli su iz Sindikata.

Za što je sposoban vlasnik?
    Prema njihovim riječima, radnici su u prošla tri dana, kao što to čine već decenijama, dali maksimalni doprinos opstanku fabrike i obezbijeđivanju kontinuiteta procesa proizvodnje.
    „Poslodavac nije pokazao interesovanje da blagovremeno obezbijedi sirovine i bili smo prinuđeni da vadimo i sakupljamo glinicu iz prostora između ćelija u Elektrolizi kako bi obezbijedili proizvodnju. Tako je KAP funkcionisao bez poslodavca i to bez problema“, dodaje se u saopštenju.
    U Sindikata Aluminijuma se, kako su kazali, s punim pravom pitaju zašto je poslodavac tu i za šta je sposoban.
    „Kada se uzme u obzir njegovo ponašanje od momenta privatizacije, a posebno u prošla tri dana, znaju se i odgovori. Odgovor na prvo pitanje je - za ukras, a na drugo - ni za šta“, poručili su iz Sindikata Aluminijuma.

" čini se da iz rana raste cvijeće... "

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Ja ne mogu da vjerujem šta čitam. Ja, ne, mogu, da, vjerujem, šta, čitam.
    Mene vise 'zabrinjavaju' ti njegovi neposredni kontakti sa diplomatama EU i njihova ocekivanja od Crne Gore.
    Ustvari, to cemu se iscudjavas meni uopste ne zvuci kao nesto sto nismo svi mi znali da je Momovo misljenje...

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

ada ako njima treba informacija ne vidim kako bi momir neznaveni mogao da ih obezbijedi..pogotovo zato što u njega ni SNP više nema povjerenja
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    ada ako njima treba informacija ne vidim kako bi momir neznaveni mogao da ih obezbijedi..pogotovo zato što u njega ni SNP više nema povjerenja
    zato sto je komsija nasem Sanaderu

Page 219 of 666 FirstFirst ... 119169209215216217218219220221222223229269319 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)