lud je pero s pumpe
Pumpam gume vazda na 2.2, mada tako i pise na autu na nekoj naljepnici isto, i jutros da provjerim kad me spopade covjek, dje na 2.2 jesi li normalan, nikad preko 1.9, ja trke vozio, cuda cinio... Jesam li ja lud il' on?
:*
lud je pero s pumpe
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
on je lud a ti jos ludji sto ga slusas![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
kod rokija je glas servis da ja znam
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ok. nista treba mi za jednog druga bas nesto prejeftino da bude.pa reko dalmatinska.glass je full sa cijenama
f6
2.2 je fabricki, da, ali po nasim putevima pametnije ti je stavit 2.0.
TAKUMI
Moze li se vozit po gradu ili je jos ovaj zabran?
But if you never try, you'll never know..
Ja sam danas 2 puta vozio bulevarom Sv. Petra, bilo je policije ali niko me nije zaustavio.
TAKUMI
ja zvah 122 kazu po uzem centru grada nema saobracaja a ostalo moze ali kad je potreba neka..samo je problem parking,paziti ispod drveca i da se neko ne zakuca u njega...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
ljudi koja je procedura kad se izgubi kljuc a nemas rezervni
sto da radim, ima li kakvo snimanje brave , pravljenje novog , sta sa kodom ??? help
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Sve zavisi koje je auto? Svakako te nece jeftino ispasti![]()
"Covijek ima dva uva i jedna usta - da bi govorio upola manje nego sto slusa"
U pitanju je Alfa 145
nije neko sad novo auto sa daljinskim i karticama i chudima ali znam da postoji problem sa kodom
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Mislim da ce ti neko uzet 50-100e max. Ne znam ko to u PG radi![]()
"Covijek ima dva uva i jedna usta - da bi govorio upola manje nego sto slusa"
Njak Njak Njak
^ coek te pita sto da radi, a ne da mu prepricas situaciju tvoju iz budve ljeto 2011
5e ti je samo narezivanje, to si trebao uradit i sad bi bio miran...
Mozes li dijagnostikom kodirat kljuc imobiliseru?
Njak Njak Njak
ovom koju ja imam ne moze :/
Uzeh da skinem masku na konzolu kako bih izvuka lampicu za pozadinsko osvetljenje sata(odavno ne radi već). Dok sam to čačka izgleda da sam napravio neki kontakt. Jedina posledica je u tome da mi više nema signala kad otvorim vrata a svijetla su upaljena. Nije neka šteta al opet može mi neđe spasit akumulator od pražnjenja pa mi treba savjet đe bi se dotična "pištaljka" mogla nalazit ili kako ovo riješit.Pretpostavljam da je naknadno ugrađivano a ne fabrički. Colt 1996god.
Proba sam sa skidanjem klema(dako resetuje nešto) al nije bilo efekta.
Kad obicni policajac, koji stoji na zlaticku magistralu,uzme vozacku, dje ja podizem tu vozacku![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Dutch, pistaljka je koliko ja znam na instrumentablu.
kvarni, Zagoric.
TAKUMI
Neko je pitao za oduzimanje vozila i to:
“Ove okolnosti će biti predmet kasnije analize. Svakako postoje isključenja iz saobraćaja, oduzimanje je možda grub izraz, ali isključenje iz saobraćaja svakako onih koji ne budu poštovali pravila kao i adekvatne kazne. Nadam se da do toga neće dolaziti iz razloga što očekujem solidarnost građana prema svim upustvima koje su dobili od štaba za vanredne situacije”, rekao je Vuksanović.
Direktor Uprave policije Božidar Vuksanović kazao je da privatna vozila u Glavnom gradu nijesu oduzimana od građana koji su ih koristili, ali da je bilo isključenja vozača koji nijesu poštovali propise, iako je ranije ponavljano da će biti strogo sankcionisana vožnja privatnih automobila.
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks