Vidis, ne zanima me. Ne bavim se time, niti mi se svidjaju takvi projekti...
Ajde, da je neki e36 coupe, ili Honda Civic...
Ali patosirati BMW-a 7...come on...
TAKUMI
Normalno da je bolesno na ovakav auto stavljat ovu velicinu tocka, previse se palis na gluposti
da je Alpina tocak bilo bi OK![]()
She is only here to annoy herself!
evo ga upecao se jedan vec
dobro vozi ti na 13 ja nemam nista protiv![]()
Previse pametujes stari, nisi jedini koji prati bmw forume, ponasas se kao da si svu pamet popio sa tih foruma... to auto treba da se vozi, a ne da ti sluzi za izlozbu i da te ribice gledaju kroz grad, nego izgleda da to samo meni nije cilj, svi oce da lijece komplekse nekim spoljasnjim epitetima
Imas ovo:
I onda poludis i od toga napravis ovo:
Jebes mi sve ako ne zasluzujes ovo:
![]()
TAKUMI
Po meni top...
I naravno...
kako je zaledilo napolje
Originally Posted by my name is ...
moze li sto taj quattro?
moze fabianov BMW sa zadnjom vuchom :mrgreen:
Za razliku od tebe i slicnih tebi, Fabia vozi BMWa sa zadnjom vucom svaki dan, uzduz i poprijeko.
TAKUMI
alo ne prekidajte raspravu, taman postaje zanimljivo :mrgreen:
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Marko, TRANSPORTER, seljak iz sela Gračak kod Vrnjačke Banje (Srbija), kupuli satelitsku antetnu u selo i on vidio film transporter pa bond 007 pa krenuo sedmicu da sređuje, Nemanja ja sam to pročitao prije dobrih godinu, dvije na bmwsrbija forum, kad se na MR forum još pričalo kako su LED diode kul.
Uostalom koliko se sjećam taj lik je jedno 20 puta mijenjao felme, dok nije našao ove, zamijenio mu je farove, štopove, poliranje i dubinsko pranje mu odradio, ništa više. A sedmica je auto koji može svako da priušti a posebno te manje kubikaže kao 728i e sad pitanje je koliko je čovjek ima volje i vremena da se posveti održavanju auta starog podosta.
e nista onda![]()
Ovako, covjek ima majku, sestru, drugaricu, zenu i ljubavnicu. Majka je e38, sestra je e39, drugarica je e46 sedan, zena je e36 325i a ljubavnica je Honda Civic Type R. I majka, i sestra, i drugarica, i zena, i ljubavnica mu imaju picku, i fizicki sve to moze pojebat, ali da li to ima smisla?
E, toliko smisla ima tjunirat, stajlovat, patosirat i stavit na bezobrazne felme limuzine kao sto je e38, e39...
TAKUMI
Nego, heute habe ich neue getriebeol und filter:
![]()
TAKUMI
wirklich?![]()
Naturlich die.
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks